Roaccutane kullanıyorum ve doktor ACNELYSE 20 g yazdı ama buda sürdügüm bölgeyi kızartıp soyuyor sizce ne yapıyım?

6. aya girdim 80 kiloyum ve 30 mg kullanıyorum (AZ GELİYOR) Fazla bir sivilce yok sadece burun bölgemde siyah nokta ve uzun süredir duran kızarık bir sivilce var ışıkta çok parlıyor diger türlü görünmüyor 6. aydayım sivilce cıkmıyor ama istedigim sivilce ve kızarıklıgı götürmedi bu ayda doktor ACNELYSE 20g yazdı cok az kullanıcaksın dedi yatmadan önce fakat buda sürdügüm bölgeyi kızartıp soyuyor ( 2 günde bir sürüyorum ) Sizce ACNELYSE ye devam etmelimiyim? Roaccutane daha etki gösterirmi kızarıklık gider mi? Kollarımda soyulmalar felan olmaya başladı Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
NOT: Aşırı stres altında oldugum için cıktıgını blıyorum ama her stres zamanında böyle olmaması lazım
Güncellemeler
+1 yıl
şu an tam 2 gündür kullanmadım ama soyulma var kendi kendine soyuluyor yıkıyorum 15 dk sonra gene soyulmuş hafif hafif beyaz beyaz siyah nokta var ondanmı acaba
Roaccutane kullanıyorum ve doktor ACNELYSE 20 g yazdı ama buda sürdügüm bölgeyi kızartıp soyuyor sizce ne yapıyım?