Acil kilo vermem gerekiyordu. Diyetisyenim SDM14 'e başlattı. Ürünler çok pahalı, bir haftalık ürün 400 lira ama "2 kilo garanti vereceksin" demişti. İki gün bitti. Dün çok acıktım, oruç tutuyor gibi bayılacağım sandım. Ama bütün gün tuvalete gittim. Bu sabah baktım, şimdiden 2 günde 1 kg vermişim. Bana "bir haftada yağdan 2 kg vereceksin" demişti. 4 kg daha vermem lazım. 2 hafta sonra düğünüm var. Kimsenin yorumlarını okuyamadım SDM14 hakkında, boş yere para verip üzerine aç kalmak istemiyorum. SDM 14 şase yorumlarınız neler sizin? Açlık beni çok asabi yapıyor. SDM14 için "tok kalıyorsun" diyorlardı ama ben sebze yemekten nefret ederim. Bu sebepten dolaylı yoldan aç kalmış oluyorum. SDM14 diyeti yapıp zayıflayan var mı aranızda deneyimini paylaşmak isteyen?sdm14
SDM14 diyeti zayıflatıyor mu? SDM14 kullananlar var mı, yorumlarınız neler?
Günümüzde artan pek çok zayıflama yöntemi tehlikeli ve tehlikesiz olmak üzere çok fazlalaşmış durumda. Ama özellikle kalori yakmadan önce vücut içerisinde bulunan fazla ödem, su ve birçok zararlı maddeyi attığını düşünürsek tehlikesiz zayıflama yöntemlerinin daha çok tercih edilmesi gerektiği öneriliyor. SDM diyeti ise işte bu tehlikesiz zayıflama yöntemlerinin başında geliyor. Mutlaka diyetisyen kontrolünde yapılan bu diyet yiyeceklerinin özel olması ve yüksek protein içeriyor olması sebebiyle açlık denilen bir şeyi kişinin hayatından çıkarıyor.
SDM Diyeti Nedir, SDM14 Ne İşe Yarar?
sdm14 ile zayıflama
SDM Diyeti, karbonhidratı düşük, proteini yüksek kendine has yiyeceklere sahip olan bir diyet. Bu yiyecekler sayesinde bireyin hayatında açlık denilen bir olgu yer almıyor ve vücudu da yavaş yavaş kalori kaybetmeye başlıyor. Spor ile beraber yapıldığında ise kalıcı kilo kaybını sağladığı da birçok kişi tarafından dile getiriliyor. Bu diyet bir ketojenik diyettir yani protein ağırlıklı beslenme vardır. En ilginç tarafı ise makarna, ekmek, puding gibi ürünleri de içermesidir.
SDM 14 Saşe Nedir? SDM diyeti ile zayiflayanlar var mı?
sdm diyeti yapanlar
SDM14 Saşe ise SDM diyetinde kullanılan bir besin takviyesidir. Sadece kilo vermek içinde değil vücudunda fazla su tutan ve bu suyu atmada zorluk yaşayan, ödem sorunları olan kişiler içinde önerilir ama mutlaka doktor kontrolünde alınmalıdır. İçerdiği yeşil çay ve huş ağacı ektresi sayesinde de metabolizmayı hızlandırır. Java çayı ve bamya çiçeği tozları ise kilo kaybını destekler.
SDM 14 Şase Yorumları ve SDM14 Şikayet Neler?
sdm diyeti
Birkaç tane yorumu da eklemek istiyorum.
"Sadece diyetisyen kontrolünde uygulanması gereken, ama asla zor olmayan bir diyet. yiyeceklerin yüksek protein içeriği nedeniyle açlık hissetmiyorsunuz. bu yiyeceklere ek olarak karbonhidrat oranı düşük yeşil sebzeler tüketebiliyorsunuz. diyetle beraber spor yapılması endike değil ama ben yaptım. özellikle uzun zaman kilo veremeyen kişilerde kilonun kırılması açısından oldukça etkili görünüyor."
"diyet esnasında herkesin kilosunun tıkandığı bir nokta olur ya. bu diyeti o an için tavsiye ediyorum. zira, maliyetini düşündüğünüzde bu diyeti yapacaksanız, zamanlaması önemli. bana klasik sdm ile 15 gün gibi bir sürede 4 kilo verdirdi. ancak klasik sdm bir süre sonra çok zorluyor; sürekli aynı şeyleri yemekten ve sdm harici bir şey yiyememekten dolayı sıkılmaya başlıyorsunuz. o nedenle 15 günden fazla yapmamanızı tavsiye ederim."
"Aslında zayıfım ama kas alımı ve olan birkaç kiloyuda verip iyice manken fiziğine döneyim kafasında başladığım diyet. Zaten hali hazırda çok pahalı olduğu için birde diyetisyene para vermek istemedim bu diyeti uygulayan arkadaşımdan listesini aldım. Zaten ikimizin de boy kilo aynı ondan sorun yaşayacağımızı düşünmedim. Ayrıca illa diyetisyen onayına ihtiyacınız yok satın alırken sdm sitesinde besin takviyesi seçeneğini seçip alabiliyorsunuz ya da isterseniz eski danışana ara öğün seçeneğini seçebilirsiniz. Deneyecekseniz asla 4 haftalık paketleri almayın çünkü mantığı yok sevmediğiniz şeylere boşuna para vermiş olursunuz seçip almak daha mantıklı."
SDM diyeti veya SDM14 ürününü daha önce denemedim ama hakkında bilgi sahibiyim. Bu bilgileri paylaşarak SDM14 hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere fayda sağlayacağına eminim.
SDM14 bir besin takviyedir. İçerisinde şunlar bulunur:
sdm14
SDM14 ve benzeri besin takviyelerini satın almadan ve kullanmadan önce her ihtimale karşı mutlaka bir uzman doktora danışmanızı tavsiye ediyorum.
SDM diyetini eğer diyetisyeniniz başlattıysa -ki öyle söylüyorsunuz- o zaman deneyebilirsiniz. Yine de SDM diyeti hakkında veya SDM14 ürünü hakkında başka bir doktorun da görüşünü almak çok önemlidir, bu aklınızda bulunsun.
1600 kcal altı alan insanlar sağlıksız besleniyor demektir. Şu diyeti bu diyeti diye bakmayın ve kendi besin mikrolarınızı hesaplayın. Buna göre bir beslenme listesi oluşturun. Bu listenin %20'si karbonhidrat %30'u yağ ve %50 si protein olabilir. Bu listeyi 3-5 öğüne ayırın. Uyku düzeninize dikkat edin. Şahsen ben 10.00'da yatarım ve 05.00'da uyanırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi sabahlar.
Buna ne gerek var ki? Ben sana çok daha basitinden bahsedeyim, günlük 1 saat orta tempolu yürüyüş eşliğinde kocaman bir salata tabağında patates salatası yapıp onu yiyorum gün boyu. Aldığım kalori 800'lerde. Harcadığım 3200'lerde.1 haftada 4,5 kilo verdim. Bunun 3'ü yağ gerisi suydu.
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen 24 yasindasin ben 33 metabolizmamiz farkli ayrica ben 60 kgyum. BIr haftada 4,5 kg vermek benim icin cok fazla bir kg olur o kadar kisa zamanda.
Malzemeler; 2 orta boy elma 1 orta boy limon 1 kabuk halinde tarçın 1 tatlı kasığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil tane olacak
Yapılışı; Öncelikle elma ve limonu 4’e bölelim, kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 litre suyun içine atıp kaynamaya bırakalım. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün, sıcak ve soğuk içebilirsiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dakika önce içilmesi gerekli. Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor.
Çokkk saçma bir deneyim. Benim alanıma girdiği için eleştirme yapabilirim,3 yıldır fitness salonunda çalışıyorum 2 yıllıkta beden eğitimi öğretmeniyim. Öğrencilerim hep böyle şeyler deniyor çalıştığım fitness salonunda ama sonuç hep hüsran. Lütfen şu bir şeyi bilmeyen diyetisyenlere uymayın.. Sağlığınızdan bile olabilirsiniz böyle ilaçlar ile.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapmayın gözünüzü seveyim böyle şeyler kullanmayın. Diyetisyen bile verse yapmayın. Bir doktor arkadaşımızı bu tarz bir takviye nedeniyle kaybettik daha senesi dolmadı kızcağızın. Sonuçta o da cahil biri değildi ama bu tarz urunler yeterli araştırmadan geçmemiş oluyor. Ve saglik degil tarım bakanlığı onaylı oluyor. Sağlığınız bu kadar ucuz olmasin. Varsın biraz kilolu olun daha uzun sürede verin canınız sağ olsun. Bir de zorlanıyorsanız endokrine gidin belki başka bir probleminiz vardır.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum işin tuhaf tarafı mi bunu öğren bir diyetisyen ne kadar etkili bir diyetisyendir onuda düşünmek lazim zaten ki 2 sene önce sorulmuş bu soru o zamanin parası ile 400tl az para degil ve diyetisyenin bu tür şeyleri onermeside benim açımdan doğru düzgün bir diyetisyen olmadığının gostergesidir
En İyi Cevaplar