Para sıkıntınız yok diye düşünün hangisi daha iyi?
Özel
Devlet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
özel hastanede tabiki ilgilenicekler ancak özelde babamın doktor tanıdıkları var ve anlattıkları hiç hoş değil sırf para için hele özel sigortan varsa gereksiz şeylere bile ameliyat yapmaya çalışıyorlar hastayı dikkate almadan bazı doktorlar çok paragöz o nedenle özel devlet farkına değil iyi doktor mu ona bakmak lazım ben devlette ameliyat oldum hiç bir eksiği yok hastanenin hani 50 liraya ilaç sprey falan aldım o kadar :D
Devlet diyorum. Özel hastanedekiler para peşinde.
Yaşanmış bir olaydan örnek verecek olursam ;
Özel hastaneye dis için gidiyorum apse sebebiyle doktor hemen ya cekecez ya da kanal tedavi yapacaz diyor.
Devlet hastanesine gidiyorum önce ilaç veriyor çünkü iltihaplı dişe müdahale edemeyiz diyor ki bunu bilmeyen yoktur.
Özeller tamamen ticarethaneye dönüşmüş durumda. Tirodini yüksek çıkarıp ameliyat ettirmek isteyen mi dersin, kocaman kisti görmeyen mi ararsın, memedeki kitlenin bir kısmını alıp yarısını bırakan mı dersin yoksa kalp pili takılacak bir adamın ailesine pahalı olanı mı takalım ucuz olanı mı diye soranı mı ararsın. İnsan hayatıyla oynuyorlar resmen
Ozel hastane ozellikle acibadem vs. Givi isim yapmis hastaneler.
Cevap
21Cevap
Devlet hastaneleri sözde ücretsiz hizmet veriyor. Hatta sözde hizmet veriyor. Ne hizmeti ya ne ücretsizi günde 150 tane hasta bakan doktordan ne verim alırsın. Kayıt yaptırırken para vermiyorsun ama eczaneden ilaçları alırken devlet parasını kesiyor + ilaç parası da alıyor.. Sözde ücretsiz bıraksın kimse masal anlatmasın bize.
Her özel hastane iyi değil. Bizim ailece bir durum olduğun gittiğimiz bir hastane var onun dışında bir hastaneye gitmiyoruz. Devlet daha güvenceli. Çalışan işinden olmamak için çaba sarf ediyor devletten kovulsa bir daha düzenli maaş alamayabilir ama özel zaten devlettrn kovulan personeli de alıyor. bir ozelden kovulsan başka özele de girersin. O yüzden kotulemiyorum devlet hastanelerini. Ama donanım açısından biz sadece hisar hastanesine gidiyoruz. Memnunuz hzimetten vs.
Devlet...
Özel sizi hasta olarak değil müşteri olarak görür.
Hem devlet hastahanelerindeki doktorların tecrübe ve bilgi birikimi daha yüksektir.
özel hastaneler genelde kan emici gibi hiç gereksiz yere tahlilller tetkikler yaparlar ben devletten ya
Doktor adam gibi olmadıkça her yer aynı. Bizzat yaşadık biliyorum.. Bazen devlet özelden bile iyi olabiliyor, özel çok rezil de çıkabiliyor
Özel daha iyi.. parayi basinca ilgi alaka daha fazla oluyor.
Devlet hastanelerinden ve ordaki aptal personellerden nefret ediyorum
Ozel daha iyi ilgileniyolar ordan oraya süründurmuyolar
Madem param var devlete giderim o para kolay kazanılmadı çünkü
Devlete hiç gitmediğim için bilmiyorum nasıl olduğunu
Özeli tercih ederim
Sıra derdi pek yok
Doktorlar iyi bakıyorlar
Her yönden daha iyi
Devlette insana değer verilmiyor ameliyathanelerde geçen diyalogları öğrendiğimde anladım
Para içinde yüzden yine devlet hastanesini seçerim.
Kesinlikle özel devlet hastanelerinde sıra gelene kadar ölürsün
Devlet hastanesinde hemsire ebe iyi degil insana insan degil inek muamelesi yapiliyor
özel daha iyi devlet hastanelerinde süründüm
Tabiki özel.. Devlet ne?
Devlet Hastanesi veya
Üniversite hastanesi
Özel tabi ki. Her açıdan daha iyi.
üniversite hastaneleri tıp fakültesi hasatneleri
özel hastaneler para gözdür
üniversite hastaneleri tıp fakültesi hasatneleri profesörler doktorlar var doçentler doktorlar var
daha iyi inceliyor
Ankara gazı tıp hastanesi hacettepe tıp hastanesi iyi hastaneler
Özel tabiki
Tabi ki özel.
Özel tabii ki.
Özel
Özel.
Özel 😅
özel
Özel tabiki
özel tabiki.
Özel.
A şıkkı
Özel tabiki
özel tabiki
Devlet
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar