Teşekkürler ❤️
Özel hastane mi devlet hastanesi mi?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisini tercih edersiniz?

Özelde 2 kez ameliyat oldum. Birisinde doktor hesabına para geçmeden ameliyata gelmedi onun ben a... İkinci ameliyatımda bir günde 3 kez ameliyata aldılar beni. Devlet candır
Öyle bir özel hastaneler var ki çok güzel çok bakımlı doktorları çok iyi ama tam özel. Fakat yine aynı şekilde özel hastaneler var ki beş para etmez sadece soygun yeri ve ticarethane için yapılmış. Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var fakat çok kötü Doktorlar da var. Sadece zaman doldurmaya çalışanlar var ve gerçekten işini yapmaya çalışanlar var. Bu ikilem her yerde var yani sadece özel veya devlet diye ayırmak gerekmiyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İkiside yerine göre güzel Rabbim oralara düşürmesin onlarsız da bırakmasın hemen bakılıp değer görmek istersen özel tabi nazın parana geçer ama diğer türlü sigortada yok olan yerde büyük kurtarıcı
Teşekkürler ❤eig adına
Cevap
17Cevap
Özele gittim yakin zamanda kac yıllık doktorum ilaç verdi ilaç kesmedi devlete gittim çözüm buldu şans galiba simdi daha iyiyim :))
Ben genelde doktora bakıyorum... Ve doktorların özel kliniğine gidiyorum... Hastaneden çok gideceğim doktor önemli benim için...
Özel diyen arkadaşlar orada siz hasta değil müşterisiniz unutmayın, Devlet hastanesibde hastasınız
Onceden özel e giderdim şimdi devleti tercih ediyorum
Paranın sağlık sorunlarını gidermesi konusunda büyük bir etkisi olduğu bir ülkede yasıyoruz
Walla ben devlette çok iyi ve idealist doktorlara denk geldim
hastayi iyi ederse nereden kazanacak özel hastane
Sigortamı yaptırırken özellikle Acıbadem'de geçiyor mu diye bakıyorum yoksa sıkıntı.
Genellikle özeli tercih ediyorum
Özel tercihm her zaman
Paran varsa özel
Her ikisini de kullanıyorum
Bazı bölümler için özel bazıları için devlet
Özel tabiki devletekilerin hepsi angut
Pek hastanelik durumum olmuyor çok şükür
Acil bi durum varsa özele gidiyorum yoksa devlet
Doktoruna göre değişir
Özel parsına bakar
Bence devlet
Devlet hastanesi