Merhaba arkadaşlar. Ben 4 ayda 102.8 kilodan 85 kiloya düştüm. Boyumda 167den 170 oldu. Doktor ve diyetisyen kontrolünde spor ve diyet eşliğinde verdim 17 kilo. Oruçta spor yapamadım yerinde saydı şu an tekrardan başladım 4-5 gün oldu ancak motivasyonum düştü olmayacak gibi geliyor yapamayacak gibi hissediyorum. Ama zayıflamayı gerçekten çok istiyorum. İnsanların tepkisinden bıktım usandım yoruldum kilolu olmak ayıp mı suç mu günah mı? Zayıflıcam ve benimle dalga geçen bütün insanlara bunu ispatlıcam. Yapabilirim değil mi? Destek olun lütfen?
Cevabın nedir?
+1 yılKolayı var. Sporu yaşam tarzına dönüştüreceksin. Güzel ve fit bir vücudun olacak. Kafana ufak detayları takmamakla başla. O ne öyle başta yazmışsın 102,8 kiloydum diye. Çüktür et bunları yuvarlak hesap 100 kiloydum diyebilirdin. Kilonu hiç düşünme kafana takma. Yine nasıl istiyorsan öyle yemek yemeye devam et tabi abartmadan.
Yapabiliyorsan sadece şekeri kesmeye bak. Tabi yapabiliyorsan.
Neyse spor yaptıkça istesende istemesende vücudun zaten ideal kilosuna erişecek. Spordan eğlenmeye bak. Vücudum güzel şekle gircek de kendi kendine.
Spor yaptıkça salak dietlerle kendine eziyet etmezsin. Damak tadı denen bişi var. Yemek yemenden kesme yani. Başta dediğim gibi abartmadan tabi.17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Ederim ricalar...
- +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica :)
Soran+1 yıl83 kilo oldum :)
- +1 yıl
Süpersin...
Soran+1 yıl:) :)
En İyi Cevaplar
4 ayda 17 kilo çok önemli bir adım. Zaten bunun üstüne yaklaşık 20 kilogram daha verdiğin takdirde ideal kilona gelebilirsin. Bu süreçte doktor tavsiyesi ve spor çok önemli tabi ki. Önünde uzun bir süreç olabilir. Kendini 2-3 ayda hepsini vereceğim, bunu yapmam lazım diyr şartlandırma.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılTabii ki yapabilirsiniz. Ne eksiğiniz var ki? İnsanlar hep konuşur, umursamamaya dinlememeye çalışın. Her şey sizde, beyninizde başlar. Motivasyonunuzun düşmesi çok normal. Çünkü belli bir aradan sonra kendinizi hazır hissetmiyorsunuz. Size motivasyon için önerim, videolar izleyin. Kendinizi inandırın buna, içinizdeki sesi dinleyin. İnsanları haklı çıkarmayın yani.
https://www.youtube.com/watch?v=bX_HidQ3mKQ
Bir de benim de motivasyonum düştüğü zaman şunu izliyorum.13 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Ağzı olan konuşuyor. Siz sadece kendinize inanın ve gerekeni yapın. Gerisi gelir zaten. :))
+1 yılbende 1 insan 1 senede nasıl 30 kilo alabilir diye kendimi göstereyim 70 kiloydum 100 oldum sınavdı yok aile meselesiydi falan filab zorlu bir sene 70 kiloyken ondan 2ay önce 90 kiloydum neyse üniyi kazanırsam acil kilo vermem lazım kazanamazsamda 1 senem var zaten yavaş yavaş yaparım o zamanda ben peygamber efendimiz gibi beslenmeyi denicem umarım zayıflarım yanında yürüyüş de yaparsam olur bence sende bir dene
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hızlı vermek istiyorum
- +1 yıl
o zaman sana bir tüyo verim ben uygulayamadım ama sen yaparsıb belki hurma diyeti ile haftada yaklaşık 7 kilo verenleri duydum sabah öğlen akşam her öğün bir kase yoğurt ve 7 hurma yanında bolca su içeceksin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
70Cevap
+1 yılElbette yapabilirsin. En büyük örneği 17 kilo vermiş olman. 4ayda da bir 20 versen al sana 65. boyuna göre iyi güzel görünürsün. Biz kadınlar istediğimizde her şeyi yaparızz. Bak ben de 5 kg verdim bıraktım diyeti ve sporu şimdi kendimi acayip isteksiz , hantal buluorum. ama yakın zamanda bende sahalara donus yapacağım. dılersen ozelden yazabılırsın. tecrubelerımızı paylasırız.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıl17 kilo çok büyük bir başarı fatsecret uygulamasını indirebilirsin motivasyon için 17 kilo verdiysen istediğin kadar kilo verme iradesine sahipsin bence başarılar ve kilolu olmak ayıp değil ama birine kilolu olduğunu söylemek ayıp herkes kendinin farkında telaffuz etmek gereksiz
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılya_par_sıııınnnnn sedece istikrar gerekli, önümde çok yol var olarak bakma yoksa bıkkınlık gelir, günü kaçamaksız tamamla, bugünde bittti diyerek kiloları ver, degişim istiyorsan erteleme bugünden başla, bende bu yollardan geçdim iyi biliyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılKaç kilo verdiniz?
- +1 yıl
20ye yakın
Soran+1 yılNe kadar sürede?
- +1 yıl
4ay
- +1 yıl
ilk başda hızlı gitti sonra yavaşladı 21gün olarak hesapladım bitince bir 21gün daha, birincisinde6 kilo verdiysem öbür 21de 3 kilo verdim , yeme alışkanlıgımı degiştirdim, ilk başda çorba salata meyva çay kahve peynir yogurt böyle yapdım kilo vermem durunca , kahvaltıya yumurta ekledim, biraz saglıksız oldu ama sonradan karat diyetini keşfetdim bütün diyet listelerini alt üst ettim en iyisi bu, isveç hurma, elma , patates diyetleri aklına ne gelirse bakdım ilk başda bubnlarla versende hemen geri alıyorsun sana tavsiyem karatay diyetini uygula hiç aç kalmıyorsun , halsizz ve sinirlide olmuyorsun ve kiloda veriyorsun , kolay gelsin sabır işi
Soran+1 yılTeşekkür :)
Bak simdi canim kisa surede bisi ilmaz hemen kilonu veremezsin kendini de bunaltip sok diyetler vs. Yaoma uzun vadede bir seyler yap.
Ve eger sen ornegin kilondan memnun isen sirf cevrende kendini bilmez insanlar bu durum ile dalga vs. Geciyor diye bu yola cikmissa. Basarili olamazsin
Once kendini sevecek kendine saygi duayacak ve kendin icin bir seyler yapacaksin...
Galiptir bu yolda maglup deyip devam et sonuclarin bir onemi yok...10 Yorumla
+1 yılTabi ki de büyük bir başarıdır kendine inan güven asla vazgeçme ve onlara gününü göster. Ben de aynı şeyi yaşadım zamanında herkes dalga geçiyordu. Sonra ben bir hırs yaptım ve verdim. Kilolu olmak ayıp değil kilo bu alınır verilir dert etme
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç kilo verdin ne kadar sürede?
- +1 yıl
İki ayda sekiz kilo vermiştim
+1 yılElbette yaparsin minik
Insandaki irade çelikten bile daha güçlü ve sağlam yeter ki istesin kilolu olmak ayıp ya da günah değil sadece sağlıklı değil birisi sana al şu sandığı gün boyu taşı dede taşımak ister misin istemezsin kilo da aynı Lüzumsuz yere hamallık böyle düşün10 YorumlaBüyük bir başarı çünkü miden ne kadar geniş olursa , o kadar yemek yemeyi kestiğinde acı çekersin , çünkü geniş mide çok yemek ister , sonuna kadar doymak ister , iki ağzımlık şey yediğinde katlanılmaz acılara dönüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. sürekli yemek yeme isteği var. Allah'a şükür ilk zamanlardaki kadar çok değil yavaş yavaş azalıyo.
Ben de dün geceden kesin kararlar alıp bugün başladım. Diyet ve spora , 17 kilo vermiş olman gerçekten azmin emeğin bir örneğidir. Kesinlikle vazgeçmemelisin bu durumdan. Başarabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah :)
+1 yılKesinlikle büyük basari👏👏👏 büyük yol kat etmissin bence pes etme devam et kimin ne dediğini umursama. Fazla kilolardan kurtulurken bir yandan fazla insanlardan da kurtul. 👏👏👏👏
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabikide yaparsın. Doktor eskiden bana kilolusun dedi yaşıtına göre ben 1haftada 4kilo vermiştim. Zayıflamak istiyosan bana göre sağlıksız ama yemek yeme
11 Yorumla
Soran+1 yılBogazımda guatr varmış kilo vermemi engelliyomuş artı insülin değerim yüksek çıktı ikisi için ayrı ayrı hap kullanıyorum. Doktorları dinleyerek yapıcam bu sefer
Sana tavsiye instagram hesabı vereyim
Obezcocukdiyette adam 176 kilodan sağlıklı bir şekilde en son 80 lerde felandi
Ona danışmanı öneririm12 Yorumla
Soran+1 yılTakibe aldım Teşekkürler
Niye yapamayacaksin ki sen inancli ve sabirli olursan inan bana zatiflarsin istedeigin noktaya ulasmis olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
+1 yılTabiki bir başarı. Bunu zayıflamadan önceki bir pantolonu zayıfladıktan sonra giymeyi deneyerek görebilirsin.
Zayıflaman İçin bir öneride bulunamıyorum çünkü tecrübem yok bu konuda. Ama herşeyin başı azim.11 Yorumla
+1 yılSüper gidiyorsun bu dakikadan sonra sakin durma asıl olayı geçmişsin az daha sabret sakin ama sakın pes etme
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Zafıflamak büyük bir başarıdır ve sen bunu başaracaksın...
23 Yorumla
+1 yılEmin ol kendine guvenirsen ustesinden gelirsin. Zayiflamak vucutla alakali bir sey oldugu icin beynini zayiflamak hakkinda pozitif dusuncelerle doldurmazsan - yani zayiflamayi kafana koymazsan - sinirlerin ve hormonlarin bundan etkilenir ve zayiflayamazsin. Kendine guven, inan ve azmet. Yapilamayacak bisey degil. Hem 17 kilo veren daha da verir 17 kilo boru degil sonucta 😂
00 Yorumla
+1 yılCanım 1.70boyuna 85 kilo çok abest durmaz ki evet fazla ama kilolu şişko durmazsın iri duruyorsundır. Seninki büyük başarı zaten maşallah vermişsin 17 kilo!! Az kalmış bir 15 daha ver fıstık gibi olursun:) motivasyonunu düşürme sakın yaparsın sen!!!
00 YorumlaTabiki yaaprsın bende bir yıl önce 15 kilo verdim arkadan bakıp tanıyamayan arkadaşalrım oluyordu ki her gün birlikte olduğum insanalrdı bunlar yani zamanla insanlaırn tepkiside seni bunu yapmaya itecek
ben bırakmıştım kilo vermeyi yine başladım devam edicem sende et düşürme motivasyonu
bide yaşın kaçki boyunuzadı? lisede misin? ayrıca sporla kilo verdin ya göğüslerde sarkma vs oldu mu çatlak falan00 Yorumlastatic3.comicvine.com/.../...ocky_iv_originalk.jpg acı yok rocky
11 Yorumla
Daha önce istediğini elde ettiysen bir daha edersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEdicem inşallah :)
+1 yılO kadar kiloyu vermişsiniz zoru geçmişsiniz birşey kalmamış artık bunumu yapayamavaksınız?
12 Yorumla
Soran+1 yılOlur di mi?
- +1 yıl
Ya tabiki olur bende dietdeyim fazla kilom yok bende takinti ama sizi cok iyi anliyorum sabirli iradeli insanlar hersey becere bilir
inanmak başarmanın yarısı diye boşa dememişler. sen kendine inanırsan yapamayacağın hiçbir şey yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Sağlık konusunda 551 cevap paylaştı. Okadar kiloyu verdiğine göre çok daha iyisini yaparsın sakın pes etme :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYaparsınız neden olmasın ki örnekleri var sabır herşeyi çözer
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah yaparım
- Sağlık konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 kilo gitmiş bile. hedefin kaç bilmiyorum ama neredeyse yarılamışsın yolu. vazgeçme! ben de bugün başladım :)
bir de külkedisinin zayıflama hikayesi diye bir kitap var aylem güngördünün... oku mutlaka. benim motivasyonumu geri getiren o kitaptı ve çok komik çok eğlenceli. kesinlikle oku derim :)01 Yorumla
Soran+1 yılTamam Teşekkürler okurum :)
Niye yapamıycaksın ki. Bak 17 kilo vermişsin belliki iraden saglammış bende diyet yapıyorum 7 kilo verdim niye yapamayalım herkes bizden çok mu güzel ya da alımlımı bak yaparsın her gün şunu tekrar et ben bunu yaparım de kendine güven herşeyden önce kimsenin seni ezmesine üncitmesinede izin verme güçlü bir kız ol ve yoluna devam et ok
00 Yorumla
+1 yılNeden yapamayasın bak kiloda vermişsin şimdi yine veririsin sadece sabır göster dua et 🙏🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılInşallah. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOnlar için değil, kendine iyi görünmek için zayıfla. 102 kilodan memnun muydun? Millete göre zayıflayacaksan spor yapacaksan hiç yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılSağlık öncelikli
- +1 yıl
İyi bakalım
Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. 102'den 85'e düşen birisin, tabiki de yaparsın.. devam
11 Yorumla
+1 yılyapanların senden farkı yok tu unutma ha bir gayret
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Yapabilirsin. racky filmlerini izlersen gaza gelebilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılO ne?
Soran+1 yılHm.
Başarıdır. Başardım ve daha fazlası için devam ediyorum 😊😊
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürede kaç kilo nasıl? :)
+1 yılHedefini koymuşsun. İlk adım olarakda 17 kilo vermişsin. Yapabilirsin ben inanıyorum.
11 Yorumla
Yaparsn tabi daha önce başarmışın şu an karamsar olman gerek siz durmak yok yola devam arkadaş.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBen 99 kiloyum mesela ve zayıflatmayı ben de istiyorum ama yemek yemeyi seviyorum maalesef ama insanlar kilolu sevmiyor iste sevenleri nadir mesela ben severim çünkü davul dengi dengine çalar derler ama durum boylevl
01 Yorumla
Soran+1 yılO nadir insanı bulana kadar ohoo oooo :/
biraz inan biraz kendine güven bitti gitti çok büyük şeyler değil bunlar güvenin olsun kendine yeter
11 Yorumla
+1 yılOncelikle Tebrik ederim bence bu kadarini veemissin devamida gelir pes etme
11 Yorumla
+1 yılsen istedikden sonra basaramicagin şey yok yeterki inan
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBizim eski bir komsumuzda senin gibi 100un uzerindeydi. Şu an 60 kilo boyu 175in ustunde sanirim. 85 kiloya kadar inmissin bu cok buyuk bir basari. Neden bir 15 kilo daha veremeyesin? Yapalirsin pes etme, kendine güven.
00 Yorumlatabiki yaparsın. öncelikle şunu söyleyim aslında kimseye ihtiyacın yok. fazla yemek yemekten kaçın. ve sürekli yürüyüşe çık kendini yor. zorla biraz. bunu hergün yap ve bir süre sonra zaten yemek bile yeme isteğin kalmaz.
01 YorumlaKilolu olmak ayıp değildir. Seni öyle sevmeyenle işin olmasın. Bence sağlık için vermiyorsan kiloyu verme de.. Kilolu kadın da güzeldir..
Ama illa destek istiyorsan.. Destekleriz :)02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelik sağlık
+1 yılİstersen yapamicağin bisey yok inanmak başarmanin yarisidir inan iste ve başar.. Vazgecme emek verdigin herseyin karsiliğini alir insan ben inaniyorum..
00 Yorumlaboyun nasıl uzadı kac yaşındasin ve hangi sporları yaptın
15 Yorumla
Soran+1 yılYürüyüş yaptım spor parkındaki hareketleri yaptım 18 yaşındayım
Soran+1 yılYaşıtlarıma göre iriydim hep 9 yaşında regl oldum. 14-15 de kilo aldım
Soran+1 yılSevmiyorum onları
Bence yapmaya baslamissin bile bu azimle gidersen fıstık gibi kız olursun
10 Yorumla
+1 yılYaparsın yaparsın yaparsın. İnanıyorum sen de inan ve yap.
10 Yorumla
+1 yılMaşallah o kadar kilo vermek kolay değil başarabilirsin
01 Yorumla
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence sıkılmış olman normal. Kendini çok zorlama. Ufacık bir mola ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılOruçta yürüyüş yapmadım zaten sabit kaldı bayramda da bir kaç şeker çikolata yedim. Yeter onlar.
+1 yılTabiiki de yapabilirsin hersey insanin kafasinda bitiyor sen istedikten sonra herseyi yaparsin kendine inan
00 Yorumlainanmak başarmanın yarısıdır. Yani şimdiden istediğin kiloya %50 daha yakınsın
10 YorumlaBünye kabul etmiyorsa 1 kilo bile veremezsin ki diyelim verdin bu senin zararına olur. Ve muhakkak doktor denetiminde zayıflamaya çalış
04 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumadın mı arkadaşım?
Soran+1 yılSoru detayını
İstedikten sonra yapamayacağın şey yok ama kimseye bir şey kanıtlamak için değil sağlıklı olmak için yap derim.
00 Yorumla
+1 yılyani güçlü bir irade ister 1 hafta veya 1ay sonra iraden kırıldı mı hepsi boşa gider
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda kırılıyo gibi bişiydi yorumlar sayesinde devam ediyorum :)
sen sadece ıcten ıste bosver mılleti. unutma sen bır kadınsın ve bu hayatta hırs yapan varlıklarız bız kolay pes etmetız
00 Yorumla
+1 yılİyi kilo vermissinde yazdıklarından bişey anlamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimle alakası yok ks den kaynaklı
Kesinlikle azmin zaferidir. Kilo vucuda yararli birşey degil zararli seyleri kendinden uzaklastirman senin başarılarindir
00 Yorumla
+1 yılyahu şu yazdıklarınızı bir kontrol edin ya. bazı karakterler çıkmıyor okunmuyor yazdıklarınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oluyo arada karışık yazıyo yazılar dikkatli okuyunca anlaşılıyo
+1 yılyapabilirsin göriyim seni bunu başar ve insanlara bunu göster!! :)
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılbir 15 kilo daha verirsen at olursun intikamını alırsın
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri