Felsefi bir soruyla karşınızdayım.
~
Bir şeyde başarısız olmak mı kötüdür yoksa onu hiç denememek mi?
~
#ᴅᴀs_ᴋᴀᴘɪᴛᴀʟ
~
Bir şeyde başarısız olmak mı kötüdür yoksa onu hiç denememek mi?
~
#ᴅᴀs_ᴋᴀᴘɪᴛᴀʟ
Denememek tabi ki, başarısız olunca ne olur en fazla baştan başlarsın ama denemezsen yıllar boyu içinde kalır...
Denemek ve yaşamak
Aslında onu hiç denememek ama ben derdim ki bir şeyde başarısız olmak daha kötü
başarısız olacağımı biliyorsam o işe hiç kalkışmam.. vakit kaybı..
teşekkür ederim marx
Rica ederim 173 cm xjsksk
Cevap
8Cevap
Deneyip başarısız olursan verdiğin onca emek boşa gitmiş hissi olabilir.
Hiç denemezsen, acaba denesem olur muydu diye için içini yiyebilir.
Ancak kaybetmekten veya başaramamak korkusuyla "denesem mi, denemesem mi?" diye düşünüyorlarsa insanlar, demek ki başarısız olmak daha istenmeyen şey gözlerinde.
İyi kötü konusuna hiç girmeyeyim. Daha ne oldukları belli değil.
Evet onu hiç denememek en kötüsüdür, zaten ilk denemede başarılı oluyorsan bir çok insan yapabilir ama hiç kimsenin yapamadığı bir şeyi sen azim ederek başarabilirsin insanın yapabilicekleri sınırsızdır yeter ki pes etme
Başarısızlık denince aklıma Thomas Edison sözü geliyor : adama soruyorlar gerçekten 2 bin defa ampul yapmaya çalışırken başarısız oldunuz? hayır ben iki bin denemede 2 bin şekilde ampul nasil yapılmaz öğrendim.
Denememek kötüdür. Bir şeye başladığında zaten iki ihtimal vardır ya başaracan ya başarısız olacan ama denemeye başlamadığımızda bunu bilemeyiz
Denememek bize bir şey katmaz ama başarısızlık bizi bir şeyleri tecrübe etmeye zorlar. Başarısızlık o yüzden.
Hiçbir zaman denemeye şerden olmadım ve başarısız olduysamda ben oldum dedim yani denememrk
Denememek çok daha kötü silik tipler denemekten korkar.
edison lambayi icad edene kadar kac kere deney yapmis
başarısızlıktan bir şeyler öğrenebiliyor insan ama denememekten kazancımız olamaz
yerinde saymak kötü tabii ki
Denememek
Denememek
Hiç denememek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar