AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
364Cevap
Başım ağrıyo diye ilaç istedim kızdan bana yanlışlıkla regl ilacı verdi sonra geçtimi ağrın dedi bende hayır devam ediyo o nasıl ilaç sonra dan farkına varınca regl ilacı oldğuna çok gülmüştük dalga geçtiler kaç gün :))
Komik olur aslinda 😄 Erkeklerde biraz aci ceksin 😄😄
Kadın acıya daha dayanıklı o ağda olayını bir erkeğe yapsana bırak adet sancısını 😱😱😱
Ilginc soru 😃 ama regl sancisini fazla buyutmussunuz o kadarda dayanilmycak sanci olmuyor. Biraz agresif oluruz o kadar.
Benim ustume gelmeyin her tarafim sis gormuyormusun... :)
Sabahtan akşama kadar inşaatta düşme tehlikesi ile iskelede çalışmak.. ve regl sancısı çekmek.. Bu haksızlık..
REGL oluyorsa hiç bulaşmamak en iyisi ama yanına çü'külotasız gitmeyin çü'kü tutmayın sonra.. birde açın pc yi pes oynayın geçene kadar baska da b sey gelmiyor aklıma.. zz
Hadi tamam diyelim ki bu oldu. Sizde pedler varya hani biz ne kullanırız diye çok merak ediyorum şu an.
+Maç ayarlamışsın dün, beni niye çağırmadın?
-Yaa bro Ahmet filanda arkadaşlarını getirmiş o yüzde..
+Tamam tamam anladım ben
-Yaa olum bir dinl..
+TAMAM DİYORUM DUYUYOR MUSUN ACABAAA
Ya harbi komedi olurlar ama erkeklerin ömürleri boyunca bir ya da iki kez adet olmalarını isterdim sırg bizi anlamaları için 😂😂
Sadece ben mi adet sancısını küçük bir acı olarak görüyorum? Bence fazla abartılıyor acıyı hissetmemiş insanlar bu sancıyı çok büyütüyor adete böyle diyen doğumda napar bilinmez ülke nüfusu azalır doğumda ölümlerden Allah Korusun :d
Kadınlar birlikte olabilmek için bir erkekğin peşinden günlerce koşturup saçma sapan triplere, nazlara katlansa ne olur?
Peki kızlar kesin gözle baktığı idda kuponunu ilk maçtan yatırma acısını çekerse ne olur gelin kapışalım !!
O sancıya dayanmak ölüm gibi ne kadar naz yaptığımızı düşünselerde öyle değil onların bizden pek farkı olacağını sanmıyorum sadece daha rahat olurlar
Bir gunlugune tum erkekler yasasin isterdim bizi anlamalari acisindan daha fazlada olmasin zaten dayanamazlar o dogum sancisina
🙈🙈 hey Allah'ım yaa.. Bunu da gördüm ya😄😅 bir hamile olma kısmını yapmadıkları kaldı. Ama iyi oldu iyi azcık anlarlar belki
Hele adet zamanı tüm soğuk algınlığı çıkınca kat ve kat dinmeyen ağrı. Erkekler gerçekten şanslısınız.
+Sevgilim senin pedini kullanabilirmiyim
-Git kendine ped al senin yüzünden pedim kalmadı
+Aşkım gelsene sen yatak odasına bir bak canım çok istedi adetli adetli ne dersi
- Ay iğrençsinnnnnnn git başımdan
Aga versene bir orkid
Olum benimki kanatli ucarsin
Laa ver iste son be hadi
Aga hep son diyosun 1 hafta nerdeyse paso otluyosun benden
La tamam hadi
Ne o lan orkid fabrikasinin kizinimi aldik al bu son aga
Istemsizce konusmalari güzel kardeşim gibi okuyan bir ben miyim?
Kadinlar kadar dirayetli degiliz biz sokaklarda kan govdeyi goturudu diye dusunuyorum helal olsun size elinizi opmek lazim
Doğum sıkıntı olurdu ya. Düşündüm, keşke düşünmeseydim...
Bu gün anladım ben kadın olmak Nasıl bişi
Bu gün ilk defa arkadan verdim biraz merak kadınlar ne çekiyor diye birde sevgilimin olmayışı beni itti böyle bişiye
İçime boşaldı acaba hamile kalırmıyım
Bence siz susun çocuğu doğuran biz regl olan ağrısını çeken biz erkekler Sünnet olup aradan çıkıyor
Bu gün anladım ben kadın olmak neymiş
Bu gün ilk defa arkadan verdim biraz merak kadınlar ne çekiyor diye birde sevgilimin olmayışı beni itti böyle bişiye
+ Mümtaz Abi, fazla pedin var mı ya?
- Valla paketi yeni attım Sedat.
Kızların her özeli erkeklerin diline düştü bırakın bunu da bizim olsun
Ben anladım bu gün kadın olmayı
Özeli kalmadı bu işin
Artık bende sizdenim
Ya şimdi hiç konuşmayın. Regl sancısı gerçekten çok ağırdır. Sadece vücudunuz değil beyninizde çalışmıyor. Psikolojik olarak da çok kötü oluyorsunuz.
Regl olmuş kadınlar konuşurken susup dinleyecek, konuştuğun zaman ise güzel şeyler söyleyeceksin ki ters tepmesin zaten kötü hissediyorlar.
😊 sırf çocuk doğurabilsin diye o özellikte yaratılan kadınlara bence iyi davranmak çokda zor değildir.
Keşke olsalar biZim kalbimiz ağırıyo onların da karınları ağrısın. Birazda biz tiribe girelim özel günlerinde yüzlerine bakmayalım😂😂😂😂
Kadınlar o kadar güçlü ki Allah sadece onlara vermiş bu acıyı :D
Okurken regl olmuş kadar oldumm.. bu ne lan... kizlar eyvallah zor durum tamamda bunu bize kitlemeye calışmayın bu saatten sonra.. 😂
Abi arkami kontrol etsene bisey var mı diye? sorarlardi. Orkidlerini birbirine gösterip " Benimki daha kalın ulan " diye hava atarlardi..
Oynanan oyunlar, girilen iddialar bir paket sigara yerine pedine olurdu herhalde. Özel günlerde trafikte daha çok kavga çıkardı falan.
Fazla orkidi olan var mı... koyim?
-olm ne otlakcı adamsın lan..
Erkekler adet olsa bir pede 4 kişi döner. Al kanka benim işim bitti kalanınada sen el at vs. :D
Bu adet sancısı değil erkeklere doğum sancısını hissetdiriyorlar
Bir sabah aaaaaııııhhh biri beni pıcaklamıs diye bagırırdım o karın agrısıyla
Dayanamadiklari ortada işte bize diyorlar ya ne ağrıymis bu böyle diye şimdiden sonra desinler bakalım 😊
bizim regl olmamıza gerek yok. içimizde birçok acıyı yaşıyoruz zaten.
En cok benim isime gelir, kumas pantol giyme mecburiyetinden kurtulurum... O gunlerde heo kot giyerim )))
Ne alaka
@qwertytinita regl olup kumas giyen gordun mu? Ne igrenc bir goruntu oluyor biliyormusun?
Sanki içini görüyor musun
@qwertytinita belli oluyor, az cok biliyoz iyyyyy
Erkekler regli olsa mesela kızlar gibi toplum içinde bunu gizlemezler
Bu video regl sancisi degil. Ben Hollanda doguma buyumeyim bu iki sunucu bizim orda cok meshur ve salakca seyler yapiyorlar, birbirlerin popo etini yemek gibi.. Buda kadinlarin dogumda ki sancilari :)
Noolcak eve ped yetmez, hem hatun hem benim özel günlerimiz ullllaaaaaan. yok ağrı dönemi, yok regl dönemi sevişmeye gün kalmazdı. Evlenen kalmaz zannımca
Ben çok taş ve kum sancısı çektim ALLAH kimseye çektirmesin.
Bilemem doğru mu ama genel olarak ve doktorların dediği doğum sancisiyla esdegermiş.
Yani çok kötü kimseye vermesin rabbim
Flash tv de açıklama:Mahmut bey özel günü nedeniyle aramızda bulanamıyor ona burdan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum ve onun şerefine halay çekiyoruz dldlsmm
-İsmail abi fazla pedin var mı?
-yok be oğlum paketi daha yeni attım
:D
Ana vatan kan ağlıyor olum kan diyorum vatan diyorum senin ben beynini sikm. 😂
Sacma. olmus ama. siz bayanlar. cidden cok cekiyosunuz allah yardiminciniz. olsun
-Ahmet olum akşam halı saha maçı var gelcen mi?
+Yok Hasan abi ya regl oldum koşamıyorum pedim kayıyor 😒
- 🐣
😂😂😂😂
Ya bu konuyı sıkıldıkca birleri açıyor haftada bir aynı konu ne bilek biz regl mi oluyoz sende ereksiyon hissini bilemessin düz mantık
SİZİN KADAR BİZDE ÇEKİYOZ EMİN OLUN O TRİPLER ADET SANCISINDAN BETER :d
Düşünmesi Bile bir Şekil Etti Beni Aman Uzak Olsun :D
Kadinlara acirdim, simdi gordum icim gitti, daha cok acidim. Cok kotu beee.. her ya bunu cekiyor musunuz simdi siz? vay beeee
Kesin iki laflarından biri küfür olurdu o acıya karşı
Yahu her çilelerini çekdik, bir de regl tribini mi çekicez? 😒😒
Olsalardı bize daha değer verirlerdi bizi anlarlardı diye düşünüyorum.
😀😀😀😀
Erkekleri bilemem ama ben olsam çevreme sataşmazdım o kesin...
düsünsenize... türk erkegi gibi asabi erkek regl olsa...
ohoooo bu ülkede kimse mutlu yasamazdi, tecavüze ugramamis kadin kalmazdi
Dünya yok olurdu biz erkekler acımızi içimize atamayız
lan varya tam tassaklara vuruyo güzel kardeşim agrisi
Keşke diyorum ama imkansız nasıl acı çektiğimizi bilmiyorlar :/
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!