AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
364Cevap
Allah kadınlara yardım etsin diyebilecek bir şey bulamıyorum.
Zaten kalkınca zor işeyen biz, birde kan akarsa ne yapacağız?
ped yerine prezarvativ taksak olmaz mı derler bence :)
Her iki cinsde regl olsa ve karı-koca yan yana gelince nasıl bir ortam olur hayal edin.
Evet en çok biz sıkıntısını çekiyoruz. Kadınlar adet olduklarında ilişkiye giremiyoruzzz nabeerrrrr
Keske onlarda dogurabilse. Bir cocugu o bir cocugu ben dogururdum😂😂😂
ya hamdi bana çikolata alsana kanka ya 4. kavanoz nutella da bitti :)
Kizla erkegi neden kiyasladiniz ki simdi. Onlarin da kendilerine gore zorluklari var
sizin nazınızı çekemedik yılardır o ağrıları çekecek baba yiğit nerde acep :)
Düşünsenenize maçtasınız ve regl olan bir erkek arkadaşınız pedim kaydı diyor eheheuehee
Yalnız o paylaştığın videoda adet sancısı değil, Doğum Sancısı :)
ruh hallerindeki değişimler kavgalara ölümlere sebep olurdu
Ahaah. Iki dakka dayanamazlar olyr kalirlar vallahi 😆😆
erkekleri battaniye&sıcak su torbası&adaçayı üçlüsüyle hayal bile edemiyorum😂
O zman sizin havalardan toto kalkmasından geçilmez piyasa.
#Holmes
Çookk iyi anlıyorum adet sancısının ne demek olduğunu
Hatta bu gün şimdi ilk kez arkadan yedim çok güzelmiş tadı uzun sürede ağzıma aldım keşke kadın olsaydım diyorum şimdi aldım tadını
Merhabalar bu gün ilk kez arkadan aldım çok zevk aldım ne dersiniz günahmıdır devam edeyim mi
+ Aşkım neden morelin bozuk? Neyin var?
- Of burnunun üstüne vurdum mu görürsün defol git başımdan asdf 😂
yerlerdeyim şu an
Olsunlar ya he bir de dogum sancisi da ceksinler 😄😄
Erkeklerin de daha farklı şeyleri var sünnet, askerlik uğrunda şehit olabiliyorlar, ev geçindirme dimi😇
Valla helal olsun bizi dusunen su yorumlarda tek kizsin:d sanki bizim hic zorlugumuz yok heleki turk erkeginin
@mertxn teşekkür ederim.😊
Sizin gibi olmayacağımz kesin, yerli yersiz duygusal dengesizlikleriniz yeter 😊
Kışın kaloriferin üstünden kalkmazlar yazında ayaklarını duvarlara dikerler çikolata komasııda var tabi sonraa ağrı kesiciyi avuçla içerler serum yiyenler bile çıkabilir
kızarın yorumuna baktımda insan gibi yorum yapan yok. kızlara diyorum siz öyle olduğunuzda sevgiliniz , aşkınız size öylemi davranıyorlar. işte kızlar bukadar vicdansız sınız
Kullanacağımız pedler balon şeklinde olurdu sanırım. :):
www.vatanbayrak.com.tr/extimages/p_Balon_VT932.jpg
:D :D süperdi yaaa :D :D çok güldüm :D :D
:D :D prezervatif gibi pedler...
Haha. ddd
Valla bir kereye mahsus öyle bişey yaşamak isterim. Empati denilen şey düşünceden ibaret olmamalı :)
çok komik olmuş en iyisde abdullah arkamda bişe var mı çok komik ya :D :D :D
Bitek ben sancı felan çekmem. Nasıl olur, nasıl biter haberim olmaz
Benim adetim hep acisiz geçmiştir. Sorun bende mi ;) ?
- Beyler fazla pedi olan var mı?
Hastanelerde adet sancisi giderme poliklinikleri acilirdi 😂
zaten var 😂
@cysnn2 hadi canım sende dalga geçme
ne? kadınlar ağrı acı çkeince nereye gidiyoe sanki serum veriyorlar buzkopan iğne yapıyorlar
@cysnn2 hiç bilmiyordum ben sadece migren agrisinda serum veriyorlar onu biliyordum ama bunu ilk kez duydum
bana sıkıntı olmaz. sürekli bir ağrı çekiyorum zaten ben :(
şu sancıyı bir tek ben mi çekmiyorum nedir yahu? :D
Olsayi... Kesin 3. ,4., ...10 dünya savaslari olurdu ve dünyayi bize zindan ederlerdi
😄😄 guzeldi.. Olsa hani fena olmazdi.. Kimse anlamiyor kizlari ☺
Empati kurmak gerçekten çok güzel birşey. Fakat regl acısına kızlardan daha çok demek yanlış olur ama katlanabilir. Ama eğer doğum sancısı deseydin işte orada düşündürücü olurdu zira erkekler hastalıklarında bile kızlardan daha tripli olabiliyor
Biz sizin kadar dert etmezdik bu durumu , regl sıradan bir şey olurdu.
Sıradan birsey
Ya senin gibi diyenlere benim çektiğim acı verilsin olmaz mı ya yalnızca bir ay benim çektiğim acıyı yaşamani isterdim sonra sıradan mı degil mi alırdık yorumunu :/
@miniiifare 😂 regl dönemi 1 hafta, sen neden 1 ay acı çekiyorsun?
https://youtu.be/VJcYV7p1Qes
Ya çok zekisinde o anlamda bahsetmedim her ay cekiyoruz ya haniiii sadece bir ay sen Çek dedim ayrıca sancım 1 hafta sürmüyor yalnızca 2 gün üst üste 2 saat sürüyor o kadar az zamanda buyuk acı yasıyorum suanda da misal bu yuzden uyanigim birazdan bu acı artacak ve babamı uyandiracam iğne vurulmaya gitmek icin
Gerisini sen dusun
@miniiifare Geçmiş olsun :(
Teşekkürler yaaa çok şükür geçti biliyor musun Şu an huzurlu bir sekilde uyuyacağım iyi geceler Allah size rahatlık versin
Wagfahshahahahahahahhahagsgshahahaha maça bayıldım AsfGshdhshshsjshd en kaliteli pedi kullanır yine giderim avsvshshs
Lan 😂😂 düşünsene eşin seninle beraber olmak isteyecek senin istememe sebebin aşkım dayım geldi 😂😁😂
Ya ne civik insanlarsiniz bikere sorulur 2kere sorulur ne bu ya amma abarttiniz erkeklere de alay edecek malzeme cikti
sancılı olabilir ancak bu video daki kadar da sancı olacağını düşünmüyorum. ben böbrek sancısı çekiyorum adet nedir ki :)
Bu video dogum sancisi videosu izlemistim :) kadinlarda oksitosun hormonu ile serotonin hormonu paralel salgilanir dogumda. Bir damla kasilmayi saglayan oksitosin salgilanirken bir damla da mutluluk hormonu diye bilinen serotonin salgilanir. Boylece kadin aciya dayanabilir hale gelir ne kadar olenler de olsa. Regl agrisi siddetli bile olsa oldurmez
Çok abartilidi be çok saçma Allah bizi buna göre yaratmış onlarda bizden her anlamda daha güçlü bizde onlar kadar güçlü olmayız
Ohhh valla çok güzl olur bizim abarttığımızı düşünüyorlar ama onların şeyinden her ay kan gelse ağlarlar herhalde erkeklerin bir kerelik de olsa bu dönemi yaşamalarını istiyorum belki anlarlar bizim be çektiğimizi 😊
sizin halı saha da yüzünüze top geldi mi başlarım regl acısına
Ya onların bu acısı nedir ki? Tas*saklara alınan darbe karşısında? Haksızmıyım
kanka 1 dal ped versene
sende hep bizden otlanıyon ya
Yaa zaten şu adet tribini anlamıyorum bende hiç agresiflik olmuyor bence bayanlarimizin abartmasi erkeklere yazik
Anneler ilk regl kanının fotosunu çekip saklardı herhalde
Suni doğum sancısı bu, suni adet sancısı gelmedi daha henüz 😂
Sizler sünnetde hissedeceğin fazla bir acı değildir muhtemeken :)
Soruya ayrı koptum yorumlara ayrı koptum ya :D
Sanane olum sanane ya :D :D
felaket erkekler dayanamaz inan ben börek taşı düşürdüm allah kimseye göstermesin
Bu videodaki doğum sancısı çeken erkekler millet regl değil.
Yorumlari okurken yarildim gulmekten :D
bir diyalogda bemden gelsin
-oglum ped var mi sendr
-yok be kardeşim benimki yeni bitti daha
-ahmete sorsana ordan o mehmete sorsun o da osman...
Ve o mucizevi sey son sorulan insandan cikar
Ahahah cok komik olurlardi erkekler kaldiramaz boyle seyleri o yuzden kadinlar daha gucluuu
dhahsda
Kanka pipim kanıyor :'( :'( diye ağlarız sonra öğrendikten sonra alışırız
1 hafta yataktan çıkmaz her şeyi ayaklarına isterlerdi :D
Ya ben ondan degil iliskiye girdigim kişiden korkarim. ben hep sorarim ne zaman regl olursun diye o da bana sorarsa ben kaldiramam
Benim bu konuda bayanlara saygım var. Fakat bunu avantaj bilip erkeklere zulüm etme hakkına sahip olduklarını düşünmüyorum.
adette biz olalım çocuğu da biz doğuralım askere de biz gidelim evide biz geçindirelim siz evde oturun para yiyin tamam mı?
Ha ha ha kadınlar çok normal ya 😀 biz sizin çektiğiniz ağrıların nicelerini çekiyoruz biliyormusunuz sanki kadınların tek en ağır acısı doğum bence
Her ay öldurun beni diye yalvarıyorum üstelik dünya derdiyle de uğraşıyorum
Hakkatten ben öleyim ya
@miniiifare neden niçin sebeb me ya
O denli sancı yasatıyor iste sabah aksam iğne vuruluyorum duşun o ağır iğneden sonra sancı 45 dakika sürmesine rağmen ben kendimi yırtıyorum her yerimi tırnaklarımla kanatıyorum dayanılacak birsey degil yani
Çocuk mu istersin bu Ağriyı çekmemek mi deseler
Cocuk istemem Alın bu sancımı derim :(((((
@miniiifare hayırdır ne ağrısı o
canım benim. Bizim de olur olmadık yerde sertleşen sonra inen sonra yine sertleşen penisimizin bu durumunun ardından çektiğimiz ağrıyı bilirmisiniz siz?
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!