3 ay icerisinde nasil 9 kilo verilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sağlıkçı veya diyetisyen değilim.Sadecce mühendislik öğrencisiyim. Bunu bilerek yazacağım şeyleri dikkate alıp almaman konusunda karar vermen gerekmektedir. Zira sağlığın söz konusudur.
6 ayda 20 kilo vermiş bir sporcuyum. Diyetisyenlere ve ilaçlara yedirdiğim paranın haddi hesabı yokken, hiçbir fayda görememiş aksine kilo alıyor olmam, aç kalmamın da verdiği stressle beni cinnete sürüklüyordu. Kendime bir yol buldum ve 6 ayda 25 kilo verdim. Kendine oranlayabilirsin.
Profesyonel satranç, masatenisi ve voleybol sporcusuyum. Masa tenisi ve voleybol seçmelerinde hep sıkıntı olan kilom, 188 boyumu ört bas ediyordu. Yaptığım tek şey, vücudumdaki yağ oranını düşürdüm. Yediklerimin içinde gram yağ yoktu. Her sabah koşu yapar sonra kahvaltıda güçlü gıdalardan az yeyip üniversiteye kadar yürürdüm ( yaklaşık 6 km ). Akşamüstü voleybol antrenmanlarına gider gece mutlaka masatenisi oynardım. Eve geldiğimde bilgisayarımı açıp satranç oynardım( Beyin en fazla enerji tüketen organdır). Sık sık birşeyler yeyip mümkün olduğunca bir anda çökmezdim.Vücuduma hazmetmesi için vakit bırakırdım. Kolayı bıraktım, ice tea içtim.az uyudum. tek tük içtiğim sigara sayısını arttırdım. Bir ara vücudumun tuz oranı o kadar düşmüştü ki, artık bazen tuzu avucuma döküp yalayasım geliyordu. Aldırmadım. Tuz ihtiyacımı sık sık atıştırdığım kurupasta ve krakerlerde aradım. Şimdi 188 boyum ve 75 kilom var. Tam istediğim gibiyim.
Bu arada, kilo vermenin stressle de alakası var. Yani kendini endeksleme ben kiloluyum diye. Oluruna bırak sinir ve stressten uzak dur. Başarabilirsin : )
Protein ağırlıklı besleneceksin sanıldığının aksine yarım saat veya 1 saat koşu sadece karbonhidratı eritir yağ yakımı için yüksek tempoda ( nabız 130 dan aşağı inmeyecek bisikletle yapabilirsin ya da koşu bandı ) 1.5 saat koşmalısın ayrıca bu koşuyu aç karnına yapıcaksın bunun yanında spor yaparken 2.5 LT yakın su içmen gerek yağ yakımında en büyük etken kesinlikle ve kesinlikle akşam 19.00 dan sonra yemek yemeyeceksin metabolizma yavaşlar ve yağ yakımı zorlaşır, sindirmi zor şeyler yeme ağır yağlı yemekler bisküvi çikolata tarzı şeyleri kesiceksin dediklerimi yaparsan 3 ayda 15 kiloya yakın verebilirsin test edildi onaylandı :)
dans ederek vala öküz gibi yerim haytta klo almam cok das ederim çükü bilmeye gerek yok bir şarkı aç terleyene kadar hopla zıpla ekmekde tğketme yetr 5 ayda verirsn daha erkende vereblrsn onun içnde ekmek tüketmeyi kes bde aksam yatmadan önce yemk yeme yersende bir hareketle yedini sindir öyle yat
Ben 2 gunde 4 kılo bıle vermıstım pc basından kalkmaya usendıgım ıcın:D
neyse 6 dan sonra kılo aldırıcı seyler yeme salatalık , havuc, erık, cılek, meyve ye ve elınde suyla dolaş zayflatması kesındır
Cevap
13Cevap
Spor konularındaki yorumlara her zaman haykırarak gülüyomrum dfgfdhfghgfh.Yapman gereken para kıyıp salona gitmek gerekeni onlar profesyoneller halleder.
yemek yeme yani azar azar ye fastfood beslenme su iç bol bol kahvaltıyı aksatma ekmek kilo aldırmaz istedğin kadar ye günde 3 öğün ye ve çok azar azar ye tabağını doldurma aralara da meyve sıkıitır atıştırmalık kek falan da yiyebilirsin 5 kilo verdim karantina da istemsiz bu şekilde zayıfladım anlamsız bir şekilde dvçcauvukçcvu
Boğazını tut.
O çikolataları da yeme ama ziyan da olmasınlar. Bana yolla. Ben senin için yok ederim onları.
Tamam güldün eğlendin. Şimdi yolla bana o gizli zulanda ki çikolataları. Ülkerleri, etileri istemem. Sen bana Guylianları yolla.
Yediklerine dikkat edip düzenli bir şekilde spor yapman gerek
spor +diyet öküz gibi kg verirsin 1 ayda 5-6 arası diyet ını fazla zorlama ama yoksa 1 ayda 9 kg verırsın fakat her yerın yumusack bıngıl bıngıl olur
iyi bir salonda spora başla ve hocaya aynen böyle söyle. ona göre bir program yazsın.
Bir diyetisyene gidiyorsun, verdiği diyeti uyguluyorsun, spor yapıyorsun ve zayıflıyorsun. :) Çok basit değil mi?
sıkı diyet spor. olmaz diye bişe yok ve tabi inanmak
neden dokuzla sınırlı ya da niye kilo vermek kaç kilosun şu an boyla birlikte
69 kilo, boy 1.71
e iyi boyun posun yernde kilo da normal bence
3 ay çok.5 haftada verilebilir..
koşu yüzme basketbol oyna...
3 ay mı :D 20 günde 8 kilo veriyorum ben qnq
bol yürüyüş yap
yağszı yemek
ve ekmek yeme
her ay 3 kg vererek
hamur işlerinden uzak dur bol bol salata ye...
diyetisyen
Abur cubur yeme :))hareket et ...
:p veremezsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar