Yüz için en iyi bitkisel sabun markası olarak da yazarsanız sevinirim. En iyi bitkisel yüz sabunu hangisi? Nerede bulabilirim bir de? Teşekkürler.yüz sabunu tavsiye
Cilt bakımı benim için çok önemli. Ergenlik döneminde sivilce problemi yaşadığım için cildime çok iyi bakmayı önceden öğrendim. Cildime ile gelen ürünleri bulmak için birçok farklı ürün dedim. Sabun çeşitleri de denediğim ürünler arasında. Cildiniz için doğru sabunu bulmak çok önemli çünkü sabunlar genelde ciltte kuruma yapıyor. Bugüne kadar denediğim ve beğendiğim ürünlerden bir yüz sabunu tavsiye listesi oluşturdum sizler için.
Cilt bakımında mucizevi etkiye sahip sabunlardan bir tanesi kükürt sabunu. Bu yüzden en iyi yüz sabunu listesine birinci sıradan girmeye hak kazandı. Kükürt sabunu yağlı ve akneye meyilli ciltler için birebir. Cildi derinlemesine temizleme özelliği var. Ancak cildi kuruttuğu için kuru cilt tipleri için uygun değil. Size önerim Mucize Sabunlar markasının kükürt sabununa şans vermeniz. Trendyol'dan alabilirsiniz. İndirimli fiyatı 25 TL.
2- Doğal Siirt Bıttım Sabunu
en iyi yüz sabunu
Bıttım sabunu her derde deva bir ürün. Cilt hastalıklarla baş etmekte faydalı bir ürün. Ciltteki kuruluğu gidermek de başarılı. Her cilt tipi için uygun. Cildi derinlemesine temizler ve siyah noktaları yok eder. Cilde güzel bir parlaklık kazandırır ve pürüzsüz yapar. Aktarlardan bıttım sabunu alabilirsiniz. Ben Trendyol'dan Doğal Siirt Bıttım Sabunu almıştım. İndirimli fiyatı 19.50 TL.
3- Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu
en iyi yüz sabunu
Çay ağacı yağı sabunu en iyi doğal sabunlardan. Daha Farmasi markasına ait çay ağacı yağı sabunun kullandım. Anti bakteriyel bir sabun olduğu için akneli ciltler için biçilmiş kaftan. Ciltteki kızarıklık ve lekelere de çok iyi geliyor. Cildi iyi temizleyen bir sabun. Cilde parlaklık ve pürüzsüzlük de veriyor. Trendyol'da indirimli fiyatıyla satılıyor. 14.99 TL.
4- Saba Kil Sabunu %100 Doğal
en iyi yüz sabunu
Kil sabunu yağlı ciltleri arındırmada oldukça başarılı. Saba markasının kil sabununu önerebilirim. Kil doğada saf halde bulunan, cildi arındırmak ve lekeleri gidermek için faydalı olan bir madde. Genelde maskesi yapılır ama sabunu da oldukça başarılı. Akne, yağlanma ve leke problemi olanlara öneririm. Ama cildi kurutabilir kuru cilt tipleri için uygun değil.
5- Keçi sütü sabunu
en iyi yüz sabunu
Keçi sütü sabunun aktardan veya eczanelerden bulabilirsiniz bir marka önermek istemiyorum. Daha önce ben de eczaneden almıştım. Cildi nemlendirme özelliği olan bir sabun. Tahriş, egzama, mantar gibi cilt probleminiz var yatıştırır. Kaşıntıyı giderir. Cildi derinlemesine temizler ve siyah noktaları giderir. Cilde doğal bir parlaklık kazandırır. Ortalama kalitede doğal bir keçi sütü sabunu 25 TL'ye alabilirsiniz.
6- Aloe Vera Sabunu
en iyi yüz sabunu
Aloe Vera cilt için çok faydalı bir bitkidir. Bu yüzden en iyi bitkisel yüz sabunu listesinde yer almalı diye düşündüm. Cildin yağ oranını dengeler, temizler, yatıştırır. Güneşten zarar görmüş cilde iyi gelir. Yaşlanma karşıtı etkisi de vardır. Dr. Organic markasının Aloe Vera Sabununu öneririm. Watsons'dan 22.95 TL'ye satın alabilirsiniz.
7- Eşek sütü sabunu
en iyi yüz sabunu
Bol miktarda vitamin içeren bir sabun olduğu için cilde çok iyi gelir. Cildi temizler, siyah noktaları yok eder. Cildin nem dengesini korur. Peeling etkisi yarattığı için pürüzsüzlük verir. Cilt beyazlatma etkisi de vardır. Aktarlardan bulabilirsiniz. 25 TL civarında fiyatları var.
8- Zeytinyağlı sabun
en iyi yüz sabunu
Cildi nemlendiren harika bir sabun. Kuru ciltler için ideal. Cildi güzel temizler ve doğal bir ışıltı kazandırır. Arındırıcı etkiye de sahiptir. Yağlı bir cilde sahipseniz ağır gelebilir ve sivilceye sebep olabilir. Bu yüzden kuru cilt tipleri kullanmalı. İyi bir zeytinyağlı sabunu 40-50 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.
cilt tipine göre değişir bu ; bilinçli olmak lazım bu konuda yağlı cilde mi, kuru cilde mi, sivilceli cildemi neye göre çünkü her hastalıga ve cilt tipine göre sabun var. benim yüzümde makyaj sebebi ile oluşmuş ölü hücreler vardı bunlar için araştırdım lavanta sabunu varmış onu kullandım ve gerçektende başarılı sonuçlar ortaya çıktı ben bu ürünü en iyi osmanlı sabunları diye marka var orda buldum bence sende internetten bir araştır o firmanın sitesinde hangi sabun neye iyi geliyor yazıyor sana uygun olanıda bulursun
ben maske yapmanı öneririm sabun cildi kurutuyor çünkü.. 2 tatlı kaşığı türk kahvesi, 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı, ve sodayla karıştırıp haftada bir 2 kez uygula yüzüne. Çok iyi geliyor hindistan cevizi yağını da kullanabilirsin sadece cildi besliyor ve nemlendiriyor.
Egzama için cildiye ye gitmiştim. Doktor a zeytinyağlı köyde yapılan doğal sabundan kullanıyorum dedim. Lafımı daha bitirmeden sabun kullanma kepeğe karşı etkili şampuan kullan dedi başka bir doktora gittim o sabunların içinde de kimyasal var yoksa nasıl köpürecek dedi