Yüzüm tam olarak böyle aynı bu sekilde burnum yüzüm falan nasıl kurtuluyorum bu batık kıl tüy siyah noktaa ve ufak tefekte olsa sivilcelerden :( kırmızı sağlıksız yüzüm hep kimseye bakamıyorum... göz altında ufak bir beyazlık var öyleydi eskiden ama simdi cok değişti ne yapmam lazım?
Yüzümdeki siyah nokta, sivilce, batık ve tüy sorunu bakar mısınız? FOTOĞRAFLI?
Siyah Noktalar için gratisde bant var onu kullan büyük bölümü geciyo aninda ama devaminda hergun yuz temizleme jeli ile yikayip uc gunde bir peeling yapman lazim peeling dedigimiz olay hazir iri taneli jelle o bolgeyi yikiyorsun haftada bir iki kez kese yap yalniz sivilceli yerlere haric yoksa sivilcen cogalir unutma siyah nokta cildin temizlenmemesu yuzunden olusur ve bol su ic
Temizleme bakım kremleri, tonikleri, peeling tarzı ürünler al. Bunlar sadece kızlara değil ki! Tavsiyem Garnier ve bu markanın 3'ü 1 arada bir ürünü var onu al, yanına da bir tonik al. Iyi gelicektir, en azından sivilcelere falan. Tüyü bilmiyorum.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
valla canım cok sıkıldı ya sanki sadece hap çözüm gibi sence özelde bir doktora mı gitsem
Bilmiyorum, hap hiç aklımın ucundan geçmedi. Ama bence ürünler kullan. Merak etme bu seni daha az erkeksi göstermez, sonuçta cilt bu yüz önemlidir. Bence sen önce benim dediğimi yap. 1 hafta kadar bile yeterli olur. Sonra yapamazsan doktora gidebilirsin. Umarım herşey gönlünce olur!
Abim kullandı ben de kullanıyorum ama tedavi tam bitmedi arkadaşım da kullandı söyle söyliyim abimn sivilcelr derindi 14 yaşında afelan kullandı çocukta ondan sonra tek bir sivilce bile çıkmadı suratında ama sırtında var yine arkadaş kullandı onun da geçti ama bilmiyorm yine çıkmış sonradan küçük bilmiyorum ben de 5. ay dayım ama cidden abinin çıkmadı yüzünde bebek popo şu gibi oldu masallah bir de sivilceler mi Kistik ti snairim derindi yani
bende öyle bebek poposu gibi olsun istiyorum ya... @benaslındayoğumm ben bir ay kadar kullanmıştım spor yaptıgım için bırakmak zorunda kalmştım ikisi aynı anda olmuyormuş ya...
En İyi Cevaplar