Güzellik & Bakım Yüzümdeki bu siyahlık kıl dönmesi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tek delikten 8-9 sakal kılı çıkıyordu cımbızla alıyordum. Sonra orası siyah oldu. Sakal içeride mi uzuyor anlamadım kötü görünüyor beyaz tenli olduğum için Yüzümdeki bu siyahlık kıl dönmesi mi? Cevapla Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. Orayı iki parmağınla bi sık bakalım, bazen siyah nokta diye içinden yağ çıkabiliyor. Gözenekleri temizlemek gerekiyor bazen. 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Batik aynen keseyle çıkar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bildiğimiz keseyi yüzüme mi süreyim Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Yok yüz için olanlar var onu alın banyo ederken yüzünü kesele güzelce yika nemlendir Yorumla
Mars94654 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Öpeyim geçsin 😘 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Orayı iki parmağınla bi sık bakalım, bazen siyah nokta diye içinden yağ çıkabiliyor. Gözenekleri temizlemek gerekiyor bazen.
Batik aynen keseyle çıkar
Bildiğimiz keseyi yüzüme mi süreyim
Yok yüz için olanlar var onu alın banyo ederken yüzünü kesele güzelce yika nemlendir
Evet oraya kıl batmıştır iltihap yoksa sorun olmaz pek
Öpeyim geçsin 😘
Hayda
kız zannettim aamk
Sivilce izi olabilir
Cildiyeye git bence dediğin doğru olabilir
Cildiyeciye gorun bi