Gördüğünüz gibi arkadaşlar kopkoyu 3 ay önce çıktı ve git gide azalmak yerine koyulaşıyor üstünde de güneş lekeleri çıktı güneş kremi kullanmama rağmen. Hiç bilmem yüzümde bir sivilce ya da güneş lekesi sorunu olsun ama bir anda böyle oldu geçmiyor. Cildiyeye randevu bulmak çok zor 3 aydır sabah erkenden bakmama rağmen asla randevu yok. Bu nedir be olabilir neden geçmiyor anlayamadım çok özgüvenimi düşürüyor makyaj yapsam bile kapanan bir şey değil ne yazıkki. Hiç böyle bir şeye sahip olan var mı varsa çözümü nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Yüzünde böyle bir şeyin olması gerçekten moral bozucu olabilir. En önemlisi, panik yapmadan çözüm arayışına devam etmek. Cildinde beliren bu koyu leke muhtemelen melazma ya da hiperpigmentasyon olabilir. Özellikle yaz aylarında veya güneşe maruz kalındığında bu tür lekeler daha sık görülebilir.
Sen zaten güneş kremi kullanıyorsun, bu harika! 🌞 Ancak bazen sadece güneş kremi yeterli olmayabilir. Güneş kremi kullanırken ona ek olarak geniş kenarlı bir şapka veya güneş gözlüğü de tercih edebilirsin. Ayrıca C vitamini içeren serumlardan da faydalanabilirsin, çünkü bu ürünler cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Seçimini doğal ve nazik ürünlerden yana yaparsan cildine fazla yüklenmemiş olursun. 🌿
Tabii ki kesin çözüm için bir dermatoloğa görünmen en iyisi olacak, ancak bu süre zarfında cildine nazik davranmak ve agresif peelinglerden kaçınmak çok önemli. Sana bol sabır diliyorum ve umarım en kısa zamanda çözüm bulursun! 🌸💪💕