Kedim Balkondan Düştü Yardım Edin Lütfen?

Merhaba arkadaşlar kedim gece yarısı balkondan düştü aslında ben hiç farketmedim sonra sesini duymayınca baktım etrafa bulamayınca o seçenek geldi aklıma ama yok canım falan dedim devam ettim aramaya , evde olmadığından emin olunca koşarak aşağıya indim. Balkonda asılı kilimimi yerde gördüm sonra anladım onunla beraber düştüğünü. Gece telefon ışığıyla aramaya koyuldum o şokla gördüğü ilk deliğe girmiş saklanmış apartman merdivenin altındaydı zaten bulunca sevinçten ağladım komşular birimi öldü diye balkona çıktı kızdılar falan neyse.. Sonra korkak davrandı , eve götürdüm yatağın arkasına falan girdi baktım yürürken de sendeliyor arada , aldım yatırdım sepetine pek halide yoktu şokun etkisiyle yemek yemeyeceğini falan düşündüm su getirdim onuda içmedi ağzında kan gördüm ama kusmuş gibi değilde ağzı yaralanmış gibi ama çok küçük yani 5. kattan bahçedeki çimenlere düştü keşke düşüş anını görseydim de dört ayak üzerinemi kilimin üstündemi nasıl düştü hiç bilmiyorum. Zaten ben bulmadan 1 saat önce falan düşmüştür sanırım en son 1 saat önce görmüştüm çok sorumsuzluk ettim yalnız bıraktım onu o şokla çok üzülüyorum. Neyse şimdi sevdim falan korkusu biraz geçti gibi uyumuştu ama hırlıyordu sürekli hırlama kesilince de patilerine elleyince hırlıyordu yürümesinden de belliydi ayaklarının incindiği , saat 3 falandı sabah veterinere götüreceğim dedim az önce hırıltısıyla uyandım az hırladı sonra yine uyudu şu an yanımda ama uyurken elinin üstüne falan yatınca hırlıyor 2 saat sonra falan götüreceğim veterinere uyumadım bekliyorum yanında , ne önerirsiniz? Özetle ;5. kattan çimenlere düştü hangi pozisyonda düştüğünden haberim yok , şu an patisi acıyor ağzının yanında kurumuş kan var (büyük ihtimal yara ama yara olması için incinmesi lazım ve ağız üstüne düşse şu an çenesi gitmişti o yüzden ağzın incinmesi saçma geliyor ) kan kusmuşsa neden kusmuştur? İç kanama olabilir mi veterinerden önce bu olayı yaşamış olan vardır diye sormak istedim. Dua edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Götürdüm bu sabah veterinere , film falan çekti ödem oluşmasın diye birkaç iğne yaptı , evde içirmem için ilaç verdi yine ödem için. Bana iç kanamanın tespit edilemediğini falan söyledi , damarları falan çatlamış olabilir miymiş sanırım yani olursa eğer kan man gelebilirmiş ağzından yediğini kusuyor ama bir şeyler içirmeyi başarabildim. Bana aynen şu cümleyi kurdu , 3 gün içinde ölmezse ölmez. Baya, gün sayacağız artık yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrar. Dualarınızı esirgemeyin.
Kedim Balkondan Düştü Yardım Edin Lütfen?