2. Katta oturmama rağmen apartmanın altındaki marketin çatısı balkonuma sıfır olduğu için kediler rahatlıkla çıkıyor balkona. Yaklaşık 1 yıldır gelip yemeğini yiyen bir tosuncuğumuz var ve karnı burada doyduğu için alıştı bazen ben mutfakta değilsem eve bile giriyor yüzsüz. Birde cinsinden sanırım kocaman bişey biraz daha büyüyüp kaplan olmasını bekliyorum ben :)
Her neyse yakında bebeklerim olacak ve eve girmesini istemiyorum yaz geliyor haliyle balkon kapısı da açık olacaktır.
Kapıda Demir kapıda olduğundan sineklik yapılamıyor maalesef bu kediyi uzaklaştırmam şart,balıkçıların olduğu yere bıraktık aç kalmazsa gelmez diye yine çıktı geldi bizim tosun :/ Geldiğinde yiyecek bişey vermeyelim unutsun burayı desemde kıyamıyorum gelince veriyorum illaki..
Amma uzatmşım ha telefonda minicik ekranda kendime eziyet edesim varsa demekki..
Her neyse yakında bebeklerim olacak ve eve girmesini istemiyorum yaz geliyor haliyle balkon kapısı da açık olacaktır.
Kapıda Demir kapıda olduğundan sineklik yapılamıyor maalesef bu kediyi uzaklaştırmam şart,balıkçıların olduğu yere bıraktık aç kalmazsa gelmez diye yine çıktı geldi bizim tosun :/ Geldiğinde yiyecek bişey vermeyelim unutsun burayı desemde kıyamıyorum gelince veriyorum illaki..
Amma uzatmşım ha telefonda minicik ekranda kendime eziyet edesim varsa demekki..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer