Maden suyunun zayıflamaya etkisi var mı?
Daha önce böyle durumla karşılaşan var mı?
Daha önce böyle durumla karşılaşan var mı?
Bir arkadaşıma diyetisyen önerdiği için maden suyu, yeşil çay içiyor ve sıkı bir diyet yapıyor, bçok kilo verdi ama tek başına maden suyu ne kadar etki eder bilemiyorum. Bazıları faydalı değil demiş, kesinlikle katılmıyorum...
Saćları ve kaşları gürleştiriyor ve parlatıyor, tırnaklarıda öyle, bana çok yarıyor...
Evet faydası var.
200 ml normal bir bardak su bile 75 kalori yaktırııyor.
Sade soda olacak ama meyveli falan değil.
maden suyu zayıflatmaz. vücuttaki mineral eksikliğine iyi gelir. örneğin çok terlediğimiz zamanlarda veya banyodan sonra kramp girer. bunları engellemek için maden suyu içilir. mideye de faydası vardır. ama zayıflatmaz.
Ya bir etkisi yok hatta zararı var. Sen soda içtikçe midene sindirimde yardımcı oluyor. Fazla yardım sonucu mide az çalışmaya başlıyor ve zayıflamana hiçbir katkısı olmuyor
Cevap
26Cevap
Zayıflamak için en iyi yol spordur. Böyle şeylerle zamanınızı harcamayın bence.
Sadece fikrimi söyledim. Be calm, lütfen :)
Limon ile ac karnina her sabah ve aksam icersen oklur.. yabi lokmalarini cok cigneyip ve ogunlerini az tutmanla bu mumkun olacaktir
Benim gunde 5 vakit mafen suyu icen bir arkadasim var adam 90 kilo 170 boyu var :)) gerisini sen dusun
Maden suyu ne zayıflatır ne de faydalıdır.
Uzmanarın dediği umrumda değil maden suyu içen tiplere bakın yararını tartışalım
Doktorumuz söylemiş benim bir şey dememe gerek kalmadı.
Duruma göre değişiyor zayıflatıcı etkisi olabiliyor.
Sadece sade maden suyu sivilcelere iyi geliyor onu biliyorum
Yediklerini daha kolay ve hızlı hazmetmesi için kullanılır. Böylece miden çalışmış olur. Boş mideye içilmesi çok bir fayda etmez sadece vucudun minarel eksiğini karşılar.
Hic bir mantıklı açıklaması yok
Sindirime de yardımci derler alakası yok.
Sadece kaybettigin minerali. vs yi alıyorsun o kadar
hayir bir etkisi yok mideyi genisletmede ve de mide problemi yapabilme etkisi var
Evet 1 ayda 8 kilo vermiştim günde iki bazen 3 defa içiyordum
1 ayda nasıl 8 kilo verdin anlatır mısın?
evet var mideyi şişirdiği için doygunluk hissi veriyor
Sindirime yardımcı olduğunu biliyorumda zayıflatır mi bilemem
İçine limon sıkıp içersen metabolizmayı hızlandırıyor bu nedenle yediklerini eritiyorsun
Soğuk değilde normal içilirse zayıflatabilir ama günde 2 tane
bok zayıflatıyor desek yiceksiniz
Olabilir ama duymadım, sadece gaza yardımcı ;)
Hazmı kolaylaştırdığı için edebilir
Hayır aksine meyveli olanlar kilo aldırır.
İşte hayır dedim ona zaten
Evet ama çok içmemek lazım mideye de zarar
Mideyi genisletiyo diyolar ama
maden suyu zayıflatmaz
Karşılaşmadım
Yemin ederim
herkes sana inanıyor ben bu adama kefilim kesinlikle böyle bir durumla karşılaşmadı kim ne söylerse söylesin bu adam doğruyu söyliyor ben imza kampanyasını başlatıcam birazdan mahkeme yoluyla da hakkımızı bulacağız olmadı kaba kuvvet
@EliTitreyenMimar lol
yok öyle bir etki hazmetmeyi kolaylaştırır
Şişkinlik alıyor sadece
Var ama sağlıklı değil sporla zayıflamalısın.
Oo tabı 10 kılo garantı.. Ya sabır..
var ama tek bir şey kilo vermene yardımcı olmaz
Zayıflatmaya değil de sindirime faydası var
öyle bişey yok
Hayır
Var sanirim
yok.
Şehir efsanesi
yokk
Hiç sanmıyorum
hayır yok
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Hiçbir besin tek başına sizi zayıflatmaz :)
Ama maden suyu içerdiği ekstra minerallerle terlediğiniz ya da başka yollardan kaybettiğiniz mineralleri yerine koymanızı sağlayabilir. Minerallerinizin tam olması da metabolik olarak zayıflama sürecini kolaylaştırır.
Ya da şöyle bir şey olabilir; diyelim ki siz akşam yemeğinden sonra hep tatlı tüketen bir bireysiniz bu da günlük +350-400 kcal diyelim, siz eğer o besin yerine yemekten sonra maden suyu gibi kalorisi sıfıra yakın bir şeyi koyarsanız zaten otomatik olarak zayıflarsınız.
Yani temel olan şey maden suyu değil aslında, beslenme alışkanlığımızı değiştirmektir. Umarım açıklayabilmişimdir.
Sevgiler.