Su orucu tutan var mı?
Ben başlayali tam 36 saat oldu henüz açlık hissim yok ama sizce zayıflamak mümkün mü su orucu ile?
Ben başlayali tam 36 saat oldu henüz açlık hissim yok ama sizce zayıflamak mümkün mü su orucu ile?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zayıflatır ama çok sağlıksız bir şekilde vücudunun vitaminlere , minarellere , proteinlere ihtiyacı var bunları sudan karşılayamaz. Hem açıkırsan daha çok yiyebilirsin kilo alırsın. Normalde yediklerinden daha az ye 3 öğün ye sağlıklı şeylerle beslen bak nasıl kilo veriyorsub.
Su orucu diye birşey yok, ölüm orucu onun adı. Ödemden kastan kilo verir bıraktığın an iki katını alırsın. Sağlıklı şeyler tüketip spor yaparsan böyle abidik gubidik şeyleri sormaz gerek duymazsın. Saygılar
Ama doktorlar var olduğunu söylüyor onun için sordum spor yapıyorum zaten amacım yağ yakımını biraz daha hızlandırmak
Su orucu diye birşey yok, onu söyleyen doktor doktor değildir.
@ucmayibirakankuss doğru yanıtı vermiş.
Saygılar 🌹
Cevap
2Cevap
Zaten 7 gün ile başlanıyor. 7 günde bünyene hiç bir şey olmaz. Dik kafana suları :D İşe yarayacaktır.
elektrot kaybetersin yol yakınken bırak ne diyor peygamber sav; aksam yemeginin terki ihtiyarlık sebebidir
Zayıflatir ama sağlıksız yani suyun yaninda sebze meyve de tüket zaten spor da yapiyormuşsun zayıflarsin
Dikkatli olman gerwkecek zayiflarken kaslara ulasirsa sıkıntı büyük demek
Çok sağlıksız. Sağlıklı ve dengeli bir şekilde kilo verme taraftarıyım.
zayiflarsin ama vucudunda yagdan cok kas kaybedersin bu yuzden bunu yaparken spor yapman gerek
Su orucu ne
Hızlı zayıflamak için yapılıyor sadece su 7 gün boyunca hiç bir şey yemiyorsun
Zayıflatır
Ciddi anlamda denediniz mi?
Denemedim ama su içiyorsun sonuçta sadece, illa ki zayıflarsın
Aralıklı oruç yap o daha sağlıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?