Ceviz suyu zayıflamaya yardımcı olur mu? Bilenler bilgi verir misiniz?
ben ceviz suyu kullanmıyorum ama sana çok iyi bir öneride bulunabilirim:karbonat
nasıl kullanacaksın onu ya yazayım günde en az 2 lt tüketmen gerek ve 0,5 lt için 1 çay kaşığı kullanacaksın ama karbonatı böyle 1 bardak kaynar suyun içinde erit ondan sonra üstüne soğuk su tamamla
5 gün boyunca iç 5.günün sonunda ishal başlayacak ishal bitene kadar içmeye devam et her gün ben de daha yeni 5.gündeyim ama baya bir wc olayını artırdı ve kilo veren baya da kişi duydum 1 ayda 7 kilo verenler olmuş ve selülitede iyi geliyormuş
ayyyyyyy 24 saat tıkınıp tıkınıp sonrada bir ceviz suyu içip zayıf kalıcaksınız yok öyle bir şey :D
her yemekten sonra mekik çek yediğin kalorleri erit hem kalça kaslarınada faydalı sonra kondisyon bisikleti al mekikten sonra braz bisiklet sürüp aldığın kalolieri erit olsun bitsin
Olmak istedin kiloyu aklına yerleştir ve kilo vereceğine inan kendine güven ve her yemek istedin şeyde olmak istedin kilo aklına gelsin yoksa su içsen kilo yaptını düşünür kilo vermez alırsın daha bu yolla 2 ayda 30 kilo verdim
Sen dua et dua,
Beyin bedava yaa bedavaaaa,
çıldırıyorum boyle insanlara.
O türban senin beyninide kapatmis sanirim!
Dua et duaa
Dua edipte hapur hupur yemekmi yesin kuru beyin her insan kaderini kendisi cizer tevekkul edecek sadece dua etmeyecek dua edip birde diyet yapacak
@assggffjfkkgl po fitografini gormen gerekirdi
Cevap
6Cevap
ya bırakın şu sarımsak çayıymış ceviz suyuymuş kes azcık boğazından birazda spor yap hiç bişey yapamıyosan her gün 40 dakika yürü yeter.
çok yemek yedikten sonra ya da hareketsizsen ceviz suyunun faydası olurmu ki ?
kolestrol için iyidir.Zayıflamak istiyorsan diyet ve spor yap.
o diil de kardeşim astım diye annem sümüklü böcek suyu içiriyordu.
İyice cılkı çıktı bu işlerin ha:) Dengeli beslenin kardeşim, abur cubur yemeyin, trioid bezinize baktırın.
O kıçını kıpırdat azıcık ve spor yap.
Ceviz suyuymuş.
Tembelliğin dibine vuruyor.
Kezo.
Sen her aklina koydugunu hemen yapiyomusun nefsini korelttinmi de kiza kezo diyosun mall her insan nefsine yenik duser ve kolay yollar arar ayrica salakmisiniz ya kiz tabiiki diyetine yardimci seyler bulacak usengeclik degil azimdir bu azim
:D:D:D:D bünyeye bağlı bide oda yarar görürsün a:SDAS:DASD:S big bubble olursun
zayıflamak için yapman gereken en önemli şey, sağlıklı beslenme ve düzenli spor, aksi takdirde dışarıdan bir takviye almamanı tavsiye ederim.
spora devam :)
malesef bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar