Bildiğiniz el bütün işlevini kaybetmis 😱
O el sanki o el değil ✋
Yumruk yapamıyorum👊
Nalet olsun bu hayat..
O el sanki o el değil ✋
Yumruk yapamıyorum👊
Nalet olsun bu hayat..
Yavaş yavaş açılacak sabret hafif hareketler yap. benim parmaklarım kaç defa çıktı iyi keşke eğlendim taktım iki defa çatladı şişti alçıya bile aldırmadım kolay değil iyileşmesi
Öneri için teşekkurler 👌 uygulucam
Geçmiş olsun. Onun egzersizleri yokmu? Aç kapa ya da onun gibi seyler. 😕
Top al onu mıncıkla dedi 😂 hatun yokki çağırayım..
Nalet olsun bu sevgim ben seni çok sevmiştim sen neden bene böyle yaptın😂
Kaslar zayıfladığı için kas egzersizleri yapmalısın. Bu dönem çok önemli fazla yormadan kasların çalışması gerekiyor. Zamanla açılacaktır korkma
Doktor beyimiz stres topu önerdi. Umarım işe yarar.
Cevap
3Cevap
Fizik tedaviye git bence burdan alcağın öneriler zararda verebilir
Doktor stres topu iş görür dedi.. sizlerden gelecek önerilerin zarar vericegini düsunmuyorum. Tesekkurler oneri için 👍
Doktor fizik tedavi vermedi mi?
Geçmiş olsun buarada...
10 gün kalması gereken alçı 30 güne kadar ertelendi. Sonunda kemik iyi stres topu alip sürekli sık dedi. umarım işe yarar
Önerine kulak asıcam tesekkurler
O şimdi ne kokar be :D
Oww sen nediosun.20 gunun sonunda alçiyi kendim cikardim. eli bir guzel yikadim. alcinin pamugunu degistirdim. Bildigin el çürümüş sorgu melekleri sorguya çekiyor öyle leş öyle fena.. sonra kendim sardim. Bu arada hic oynatmadım tabi.. ulen ne kokuydu zaten sıcak.. terden 😑🔫 kokudan başım ağrıyodu. Neyseki o gunler gecti.
Doktorun fizik tedavi vermesi lazım.
Geçmiş olsun
Stres topu önerdi.. tesekkurler
mikini okşa o daha iyi
Allah cezani vermesin işe yariyor galiba 😂
tecrübe kardeşim :D
O alcıyı yazıyla böcekle kuşlarla doldur
Alçı 30 gün durdu. Bugün cikti. Ben karakalemde iyiyimdir. Alçıyı yakuza dövmeleri gibi boyamıştım zaten. Doktorlarin da baya hoşuna gitmişti. Herkez koluma bakiyordu 😂
Vaay ya bir ben mi yapamıyorum şu karakalem işini :D
bir haftaya duzelır
Umarım 😕 tesekkurler
Ne olmuştu
Serçe parmagin bilekle birleştigi kemigi kırdım.. 😧
Aga ıddaa ediyorum bırak ülkeyi dünyada benim kadar bir tarafları kırılan alçıya alınan bir insan daha yoktur o yüzden çok iyi bilirim birkaç gün içinde normale dönecek
Umarım tesekkurler.. sende artik dikkatli ol lütfen 😊
Geçmiş olsun
Teşekkürler 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?