Iyi aksamlar antipsikotik ilac tedavisine basladim.. daha once farkli farkli ilaclar kullandim rixper , ativan, xanax tarzi ilaclar.. ve bir kac ay once birden biraktim. Dun psikiyatirye tekrar gittim ve bana Aripa 10mg tablet verdi yarimini dun aksam icitm kalktigimda mide bulantim vardi , ogleye dogru mide bulantim siddetlendi ve affim ola istifra etmek istedim fakat bulantidan bir sey yiyemedigim icin istifra edemedim.. su an midemde cok kotu bir bulanti var karnim kalktigimdan beri ac hala bir sey yiyemiyorum.. Kalp atislarimi olctum 80 ile 100 arasi oynuyor, sabit degil bir olcuyorum 80, 2 dakika sonra 99-100 e cikiyor sonra tekrar inmeye basliyor.. bir hafta once bacaklarimda morluklar cikmisti doktor kan pihtilasmasi olabilir dedi.. Anneme bulantimi soyledim bugun icme o zamann dedi, yani endiselenmem gerekli mi?
alerjik bir durum soz konusu mu yoksa yan etki mi olabilir? uyuyamiyorum :( hastaneye gitmeme gerekli mi? yoksa uyku ilaci atip uyuyabilirim mi?
alerjik bir durum soz konusu mu yoksa yan etki mi olabilir? uyuyamiyorum :( hastaneye gitmeme gerekli mi? yoksa uyku ilaci atip uyuyabilirim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer