ERKEK ARKADAŞİM?

Ben oyunda biriyle tanıştım beni çok kiskaniyordu diger erkeklerle konusmama izin vermiyordu... İyi gidiyorduk sevgili degildik sadece konusuyorduk oylesine birgun bununla kavga yaptim gidib oyuna girdim arkadaşmla konuşiyordum bu gördü kizdi bana sen saygisizlik yapiyorsn dedi... İliskiyi bitirelim dedi bende kendin bilirsin dedim sonra ben senden uzak kalamiyorum dedi bende kalma dedim yaptiklarini kendime sigdiramiyorum gururuma yediremiyorum dedi sen çok erkekle konuşuyorsun başina kötü iş getirdiginde biri anlarsn ne demek isdedigimi söyledi bende ona küfür ettim ors*pu deye engelledim... Sonra oyundan biriyle bana mesaj GONDERMESTi engeli kaldirsin konusmak istiyorum deye bende engeli kaldirdim baktm buda kaldirmis amma yazmamisti 2 - 3 gun uzerinden geçmişti oyundaki arkadaş bana onun senin hakkinda olumlu şeyler konuşmadigini dedi çok erkekle konuşuyormuşum iyi kis degilmişim gibi bende duramadim ona yazdim arkamdan atip tutugunu duydum oda ben oyle sey demedim kimseyle konusmadim bile dedi ve direkt engelledi beni bende diger hesabımla ona küfür ettim engelledim sizce hata kimde ( lütfen yargilamadan yorum bildirin ). ona donmek istiyorum NAPMAM GEREY🥺
ERKEK ARKADAŞİM?