ADANAN ADAK NASIL BOZULUR?

Ben 10-11 yaşındayken çok garip bir adak adadım. O adağı nasıl adadım halen bilmiyorum. İstediğim şey oldu ama ben adağımı halen gerçekleştirmedim(gerçekleştiremiyorum). İnternetten yaptığım araştırmada ergenlik çağına girmemiş ve çocukların adağının hükmü olmadığını duydum. Ben o zamanlar 10 ya da 11 yaşındaydım. Adağımı yapmak zorundamıyım?
Güncellemeler
+1 yıl

Ben 10-11 yaşındayken çok garip bir adak adadım. O adağı nasıl adadım halen bilmiyorum. İstediğim şey oldu ama ben adağımı halen gerçekleştirmedim(gerçekleştiremiyorum). İnternetten yaptığım araştırmada ergenlik çağına girmemiş ve çocukların adağının hükmü olmadığını duydum. Ben o zamanlar 10 ya da 11 yaşındaydım. Adağımı yapmak zorundamıyım?..
Güncellemeler
+1 yıl

Ben 10-11 yaşındayken çok garip bir adak adadım. o zamanlar yeni eve taşınacaktık bende ne mallıksa yeni eve taşınırsak bir daha mast.basyon yapmıyacağıma dair adak adadım. Böyle birşeyi şimdi olsa asla demem. Küçükken yaptığım bir hata.O adağı nasıl adadım halen bilmiyorum. İstediğim şey oldu ama ben adağımı halen gerçekleştirmedim(gerçekleştiremiyorum). İnternetten yaptığım araştırmada ergenlik çağına girmemiş ve çocukların adağının hükmü oladığını duydum. Adağı yapmak zorundamıyım?
ADANAN ADAK NASIL BOZULUR?