İçinden konuşmak bir hastalık mıdır?

arkadaşlar ben son yıllarda sürekli içimden konuşuyorum. kafamda sürekli kendime karşılık veriyorum. örneğin yolda giderken bile aklımdan konuşmalar geçiyor. sanki birisi var da benimle arkadaş gibi konuşuyor. kendi kendime karşılık veriyorum. örneğin bir iş yapıcam , veya birisinin yüzüne gülüyorum arkasından da kafamda konuşuyorum. ama sanki birisi varda benimle dost olmuşta onunla konuşuyorum sanki. yani kendi kendime karşılık veriyorum. kafamdan konuşup karşı taraf bana destek veriyor. örneğin adım ezgi diyelim. '' ezgi sen yaparsın a... mk , konuşma o s*lakla , ayrıl şundan , sen herşeyi yaparsın, sen güçlüsün , kendini üstün gör , sen harikasın , sen yaparsın , kötü davran , gerekirse kendin için insanlara kötü davran , kendine her zaman bak , kendini sev vb. '' bana destek veriyor karşı taraf. karşı taraf dediğimde kafamdan bana destek cümleleri kuran hayali dost sanırım. aşırı panik olan , korkularım olan ve özgüvensiz bir insanım. belkide bundandır bunu yaşamam. ancak sürekli oluyor. her işte her yerde kafamdan karşı tarafla diyalog kuruyorum. her birşeye içimden tavsiyelerde bulunuyorum , yorum yapıyorum. hastalık olabilir mi? herkeste olur mu?
NOT : DELİSİN , TIMARHANEYE GİT , AKIL HASTASISIN , DELİRMİŞSİN , NAMAZ KIL , KURAN OKU , VESVESEDİR VB. VE ALAYCI YORUMLAR YAPMAYIN. TROLL DEĞİLİM...
Güncellemeler
+1 yıl
sadece kafamdan konuşmakla olmuyor. aynı zamanda panik , korku , özgüvensizlik vb. sorunlarım olduğu için bir defter tutuyorum. ancak deftere '' ben yaparım , ben güçlüyüm '' yazmıyorum. '' sen güçlüsün x , sen yaparsın mk '' gibisinden yazıyorum. sanki kafamdan bir arkadaş edindim...
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
İçinden konuşmak bir hastalık mıdır?