Arkadaşlar ben okb miyim panik atakmiyim anksiyetem mi var anlamadim ki. Bugun artik zaten alıştım o ruhumun çekilmesine ve başımın acayip dönmesine ama 2 gündür kafayi yicem gene buguün gozlerimi kapattigimda garip seyler gordum tabi ben kafayi yedim oluyorum diye sinifta herrkes konusuyor sanki ustume ustume geliyorlar ve sanki garip sesler duyuyorum. Kulaklarimin duymasi azalmis gibi arasira kulagimda basinc varmisda bir sey duyamiyormusum gibi pamuk koymuşlar kulaklarimada onu hissediyorum sanki. Zaten gozlerim garip goruyor her sey ustume ustume geliyor gibi kulaklarimi kapatip ciglik atasim geliyor boyle zamanlarda ya da ellerimi deli gibi sallayasim. Sanki deliriyorum gibi her sey ustume geliyor gozlerim bana cok oyun oynamaya basladi yanimda biri var saniyorum fakat kimse yok. Daha biraz once elimde telefonla dolaniyordum izlenecek bir sey actim sonra video baslamis ama ben bu ses nerden geliyo diye bir korktum nerden geldigini aradim sonra elimdeki telefondan geldigini anladim. Bu sene sinifta kalmam inşallah ya da kotu bir sey olmaz cunku biktiiiim. Nefes egzersizlerine basladim İnşallah yarar saglar. En çok kulaklardan korkuyorum her sese okadar tepki veriyorki zaten duymuyormusum gibi bir hid var. Ayni seyleri yasayan ve kurtulan var mi?
Psikiyatriye gittim ilac verdi kaygilarim acayip artti yani okul zamaninda kullanmam imkansiz
Psikiyatriye gittim ilac verdi kaygilarim acayip artti yani okul zamaninda kullanmam imkansiz
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verinizzz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar