İnternet & Teknoloji Kafayi yiyorum yardim lütfen ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir elektronik termometre aldim sürekli Hi bildirimi veriyor hicbirseyi olcmuyor ne yaptiysam çözemedim.Bir bilgisi olan yardimci olabilirmi lutfen?Tek dugmeleri burda Isaret parmagimin onundeki buton ile ölçüyor Hep bu sonuç çıkıyor Kafayi yiyorum yardim lütfen ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uykusuz0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ah- gözüm.. gözümü s**iktinf jdjdmdmdmkdkskkdjkdkdjdkdjkdkdkdkdkdkkxdkkdkxkslskkdkslsk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok ozur dilerim Yorumla uykusuz0000 +1 yıl Yo sorun yok fazla parlak gelince kistim gözümü sadece. Bunu yazarken gulerek yazdim yani ciddi anlamayin 😂😂(komik geldi de) Yorumla Soran +1 yıl Hahdg Yorumla
Fragrance62 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Termometreyi napıyonla, kafana tutup covid olup olmadığını mı denetliyon? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evde manuel var annem elektronigini istediAldim boyle hi bildirimi cikiyor vucut derecesi yerinr Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Olmadi gotur degistir bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Degisemiyorum 😔 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Anladim bilen birine ezzaneye filan sor Yorumla Soran +1 yıl Haklisin tesekkurler Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Basılı tut bırak ölçerken 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaptim olmuyor😔 Yorumla Soran +1 yıl Hep hi bildirisi geliyor Yorumla Lubricant +1 yıl Ben olsam yapardım da anlatamam Yorumla Soran +1 yıl Keske burda olsan, kanser oldum vallaha Yorumla Lubricant +1 yıl Ben de satıyorum müşteri getirdi iki ayar yaptım iade etcekti yoksa Yorumla
AlmanGavuru Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yüksek ateş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli oyle cikiyor yuksek olmasa bile😔 Yorumla AlmanGavuru +1 yıl Aldığın yere sorsana. Yorumla AlmanGavuru +1 yıl Üzülme be en büyük derdin bu olsun☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ah- gözüm.. gözümü s**iktinf jdjdmdmdmkdkskkdjkdkdjdkdjkdkdkdkdkdkkxdkkdkxkslskkdkslsk
Cok ozur dilerim
Yo sorun yok fazla parlak gelince kistim gözümü sadece. Bunu yazarken gulerek yazdim yani ciddi anlamayin 😂😂(komik geldi de)
Hahdg
Termometreyi napıyonla, kafana tutup covid olup olmadığını mı denetliyon?
evde manuel var annem elektronigini istedi
Aldim boyle hi bildirimi cikiyor vucut derecesi yerinr
Olmadi gotur degistir bence
Degisemiyorum 😔
Anladim bilen birine ezzaneye filan sor
Haklisin tesekkurler
Rica ederim 🙂
Basılı tut bırak ölçerken
Yaptim olmuyor😔
Hep hi bildirisi geliyor
Ben olsam yapardım da anlatamam
Keske burda olsan, kanser oldum vallaha