Ya arkadaşlar 4 tane hap içiyorum hergün onların yan etkisi mi bilmiyorum ama ellerim çok acıyo ellerimi sık yıkıyan birisiyim güzel kurulaırm ama böyle oldu haptan olabilirmi krem sürüyorum da fayda etmiyo elime napabilirim önerceğiniz marka krem var mı diğer elim böyle değil en ufak yara bile yok onda ama bu çok berbat bir halde
o ellere bişey yapamazsın benimde öyle hepçatlar naparsan yap fazla sabun kullanma veya tek sana ait olan sabunkullan. ayrıca yatarken elini ılık suyla yıka kuruladıktan sonra zeytinyağını sürmeyi ihmal etme. havalar ısınınca geçiyordemi. sık yıkamak yerine gerektiği kadar yıkamalısın.
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ilk defa böyle oldu benim hiç böyle olmazdı haklısın da baya yıkıyorum ben alışkanlık olmus
havalar ısınınca zaten problem gidiyor. havalar soğuyunca sabun deterjan ve bakımsızlık çatlakları çoğaltıyor. gerekirse yatarken doktor eldiveni kullan tabi krem kullandıktan sonra sbah çıkarırsın bu benim keşfim denemeni tavsiye ederim. Kib geçmiş olsun. iyi akşamlar arkadaşım.
Ya sacmalama sivilce hapı kullanıyorsan günde en az 3litre su içmen lazım ciddi misin sen ya bu cok önemli sakın ha sakın su icmemezlik yapma böbreklerin iflas eder
Yaaaaa yüzde bin beşyüz varrrr doktor cok sıko tembig etti ve kullanan tüm arkasaşlarımda en az 2-3 litre su içtik biz sen napıyosun karaciger ffalan gider senin sakın ama sakın içmemeizlik yapma normalden cok cok icmen lazım mutfaga girince her girdiğinde en az iki bardak iç çık bak bu dediğimi unutma bol, bol içmen lazım tedavinin etkili olması yan etkilerinin daha az olması için şart bu cok ciddiyim git kendinde araştır anlarsın o zaman cok sinirlendim Şu an bu senin tedavinde ki en önemli şey nasıl atlarsın bunu!!!
Ya beni delirticen mi sen ne kolası boşver kolayı kendini düşün lütfen daha gençsin inana bana ilacın zararı cok fazla su içmezsen xok, daha fazla olur inşallah 2_3 litre içersin bu dediğiö miktar en Az lütfen...
ellerini nemli tut sürekli vazelin ve nemlendirici kremler sür özellikle gece yatmadan önce yap hatta yapabilirsen gece yatmadan önce vazelin sürüp ellerini bir bezle bağla çorap da takabilirsin nemli kalmasını sağlar çok soğuk olunca benim de hep öyle oluyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burası soğuk biyer değil aslında böyle olmaması lazım çok teşekkür ederim
Bahsettiğin ilaç roaccutane gibi bir şey heralde. Cildi kurutur bu ilaçlar. Nemlendirici kullan. bir de vücudun kaşınıyorsa duşta vücut kremi faydalı olabilir. Kuruluk kaşıntı yapar çünkü. Geçmiş olsun.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Roaccutane değil azitro ve convulex kaşınmıyo yanıyo sadece teşekkür ederim çok
Ellerini sürekli sabunla yıkamaktan oluyor muhtemelen. Yıkasan bile sıvı sabunla yıkama. Normal beyaz kalıp sabunla yıka. Sıvı sabundan oluyor muhtemelen. Soruyu soralı uzun zaman olmuş Umarım geçmiştir. Çok geçmiş olsun.
Çok yoğun kremler kullanman lazım ve kremi sürekli tekrarlamalısın. Uygun fiyatlı istiyosan arkonun zeytinyağlısı böyle kurluklara çok iyii gelir. Body shop shea yağlı body butter da çok iyidir
Benimde eskiden boyleydi elini deterjan camasir suyu vs temas ettirme is yaparken eldiven kullan. Birde yogun bakim kreme E45 lar varya iyi gelebilir dene
Canım nemlendirici kremler falan bir işe yaramaz,, mutlaka doktora görün,, canın cok yaniyordur eminim,, bebe pudrasi sür lutfen rahatlatir,, Acil şifalar diliyorum
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok yanıyo gerçekten şu an yazarken bile acıyo 2 hafta sonra randevum var sivilce için ilaç kullanıyorum zaten ozaman göstericem elimide
ellerini çok yıkadığn için içimn derin nemli kalmasını sağlayan tabaka tahriş olmuş.. doktoro git sana uzun şidede excipial lipo die bir ilaç verir onu sür 2 güne bir şey kalmaz..
hmm o zaman ellerinin rahatça içine girebileceği bir kabın içine elini yakmayacak sıcaklıkta su koy,2,5 çay kaşığı kadar karbonat koy ellerini içine kat uzun süre ellerin içinde kalsın arada ellerine masaj yap sonra ellerini hiç yıkamadan hafiften kurula nemlendirici sür, yatmadan önce limon sür ellerin hemen ardından ovala ve krem sür yat işe yarıyacak :) geçmiş olsun :)
Ben sivilce tedavisi gordum 6 ay boyle oldu ilk aylar. Kasidikca kanar. Urederm diye bir ilac var krem icinde ure var onu kullan. Sivi sabun kullanma. Katiyla yika eline hemen bunu sur. Gecicek garanti
Yüzümde sivilce var cildiyeye gidiyorum hap içiyorum her ay düzenli gidiyorum da ellerin kuruyabilir demişti bu kadar olcağını beklemiyodum ve sadece 1 elim böyle 2 hafta sonra gidicem randevum ozamana
Evet o da olur bariz çatlaklar olmuş egzama gibi bişey olmuş excipol lipoyu nemlendirmesi için verir düzeltir kisa sürede benim elim 5 deme once bunun kac kati yarilmisti gecti ama seninki ilactan da olabilir tespit etmesi lazim doktorun
En İyi Cevaplar