1.85 boyundayım kilom 52 kilomu neyapsamda ilerletemedim sporada gittim aynı çok yemekte yiyorum yalnız ellerim aşiri kotü küçükken bukadar yoktu kırışıklık zamanla ilerliyor lütfen yardım sevgilimle buluşurken ellerimi gizliyorum nasıl bir hastalıksa 1 aydır el ele tutuşamadık
Ama normal degil ya çok kirişik ama olmazbukadar yani benimde dayimin oglu var ayni benim gibi onda boyle birsey yok yalniz elleri yine et var azcik kemik belli olmuyor
Hiç üzülme bunun çözümü var, ellerin çok kurumuş bunun sebebi soğuktan , zayıflıktan, nemsizlikten veyada fazla nemdendir yani sürekli suda tutmandır bunun en ucuz ve etkili yöntemi elini nemlendirmek İnternetten veya dışarıdan fiyat marka hiç bi şekilde önemli DEİL. ( nemlendirici el , vücut kremi al) ve her gün düzenli en az 3 kere sür belirli saat aralıklarında bi eline sık sonra iki elini avuçlarınla kapatarak aşağı yukarı ovala masaj yap ve birazda elinin üst kısmına parmaklarına yedir ve fazla nemini almak için biraz havluyla kurula çok az ama; her gün düzenli yap bunu 2 hafta sorna falan toparlanmaya başlar kırışıklıkların içi dolar ellerin yumuşar ve bakımlı temiz görünür:))
En İyi Cevaplar