Sağlık Koltuk altı yağ bezesi normalmi sizce? HayaKSşieyTan Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ya bu bitaneydi 5.6 aydir duruyordu ustune dusmedim Şu an 3 tane olmus sizinde basiniza geldimi geldiyse siz ne yaptiniz önemli birseymi zamanla gecermi acaba doktora gidicem bir ay sonrasina randevu alıyorum yinede merak ettim? Koltuk altı yağ bezesi normalmi sizce? Cevapla Randevu Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Big_Kahuna Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Fotoğraftan hiçbir şey anlamadım ama doktora gitmen gerek evet 0 3 Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Nohut gibi orda ortada iste Yorumla Big_Kahuna +1 yıl Koltuk altın mı orası tam belli Olmuyor. Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Koltuk altindada var iste Yorumla
allycll Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 480 cevap paylaştı. koltuk altından lenf bezi de belirginleşebiliyor 1 5 Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Derken? Yorumla allycll +1 yıl öyleymiş bende aradılarda örnek almak için Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Aaaa Yorumla allycll +1 yıl seninki yağ bezesine benziyor Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Kkesinlikle Yorumla
braintonic Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Bastırınca acıyor mu peki 1 5 Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Yoo basıyorum saga sola kacıyore Yorumla braintonic +1 yıl İç hastalıkları doktoruna görünsen iyi olur Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Ic organlar kanser felan olabilir diyolar Yorumla braintonic +1 yıl O zaman onkoloji doktoruna git Yorumla HayaKSşieyTan +1 yıl Tamam eyvallah mudur Yorumla
Yelda4348 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Sonuç ne oldu bendede var ama benimki gözle görülmüyor bir beze var gerçi yağ bezesi mi bilmiyorum sizinki neymiş 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar