Zayıflama çayı kullananlar var mı? Zayıflama çayı içip zayıflayanlar var mı? Zayıflama çayı kullananlar yorumları neler? Pelinin çayı kullanan var mı? Zayıflama çayı işe yarıyor mu sizce?

Zayıflama çayı kullananlar var mı? Zayıflama çayı içip zayıflayanlar var mı? Zayıflama çayı kullananlar yorumları neler? Pelinin çayı kullanan var mı? Zayıflama çayı işe yarıyor mu sizce?
Evet, zayıflama çayları işe yarıyor. Eğer düzgün bir diyet ile birlikte tüketirseniz fazlasıyla verim alarak kilo verirsiniz. Zayıflama çaylarının içerisinde günlük tüketmemiz gereken birçok bileşen bulunmakta. Kendinize düzgün bir diyet programı yaparak kullanmanız durumunda faydasını görmeniz fazlasıyla mümkün. Ben size bugün en çok tercih edilen zayıflama çaylarından bahsedeceğim.
Fable Tea'da çok fazla kullanılan zayıflama çaylarından biri. Fable Tea kullananlar en çok faydalarını merak ediyor. Hemen bahsetmek istiyorum.
Hakkında birçok şikayet bulunmakta. Bu yüzden pek önerdiğim bir zayıflama çayı değil. Vasat ve işe yaramadığını, ayrıca sağlık sorunlarına yol açtığı söyleniyor.
Herbalife neredeyse en çok kullanılan zayıflama çaylarından biri. Herbalife ile zayıflayanlar, kilo verenler var mı? Herbalife yorumlarınız neler? bu soruda Quelina isimli arkadaş Herbalife hakkında tüm bilgileri paylaşmış. Herbalife'yi merak edenlerin okumasını kesinlikle tavsiye ederim.
Spor ve diyet işin aslı tabi kızlar ama işte nereye kadar sürdüreceksin. ben kullanıyorum 2 aydır ilk ay 3 buçuk kilo verdim 2. ay 2 buçuk verdim. Aç da kalmıyorum spor da yapmıyorum. tavsiye ederim isterseniz bakarsınız instagramda lightteabitkisel diye geçiyor.
Yan etkisi oldumu
Piyasada bir ćok zayıflatma ćayı adı altında satilan ürün bulunmakta. Bu tür çayların nasıl kullanılmasi gerektiģini ve yan etkilerini bilmeden kullanmak tehlikeli.
Ben bitkisel çay ile tamamen tesadüf eseri internette dolaşırken karşılaştım. kuzeni ve arkadaşım bu çayı kullandığını öğtendim Birçok zayıflama ürünü kullanarak her seferinde hüsran ile karşılaştıktan sonra bu tarz ürünlere olan güvenini yitirmiş biri olarak tabiki bu çaya da inanmadım. Fakat sonuç resimlerini ve kullanıcı yorumlarını görünce aklımda acabalar oluşmaya başladı. Bunun üzerine ben birkaç gün merak içinde sayfalarını inceledim. Sonrasında kendime büşra herşeyi denedin bunuda denersen ne kaybedersin ki dedim ve çayı sipariş ettim. Çayım iki gün sonra elime geldi. Geldiğinde ben kullanmaya başlarken bile hala inanamıyodum bu tarz bişeyle, yani sadece çayla yiyerek içerek diyetsiz sporsuz kilo verilebilecegine. Ama ilk hafta tartıya çıkıp -2 kiloyu görünce kendime bu kez bu çay işe yarayacak dedim. Başlangıçta inanmayan ben her geçen gün çayın etkilerini hissettikçe şok oluyodum. Çünki 68 kilo ile başladıgım çayımı -9 kilo vererek bitirdim.2 haftadır kullanıyorum Hiç ara vermeden bir sipariş daha yaptım annem için 9 gündür kullanıyor annemde 6 kilo vermiş baya şaşırdık ki hayatta böyle şeylere inanmazdım diyetizyene gittim işe yaramadı spora gittim yine veremedim kuzenim ve arkadaşımdan allah razı olsun tekrar tekrar beni kilolarımdan kurtardıkları için kilolu olanlara tavsiyem; ağız kuruluğu yapar, İştah kesmesi yapar ağız kuruluğu sayesinde bol su tüketmemizi sağlar, kabızlık sorunu olanlara kabızlık sorununun giderilmesine yardımcı olur, Şekeri tansiyonu kolestrolü dengeler, emziren anneler de süt arttırır,
KARIŞIK BiTKİ YAĞI 🌱;metabolizmayı hızlandırır, bağırsak parazitlerini önler, kilo verimini hızlandırır.
Cayin adi ne
Acaba gercekmisiniz yoksa çayı pazarlayan kişiler tarafından yazı yazanladan birimisiniz artık kinseye güven kalmadı çünkü yazınızı okadar düzgün ve kafiyeli yazmışsinizki sanki hazırlanmış bir metni direk buraya yazmışsınız gibi açıkçası inanmıyorum etrafta okadar insanları aldatan insanların bu zaafindan yararlanarak kişilerin paralarını ve sağlıklarını da ellerinden alıyorlar ama biz insanlar birçok şeyi dormemize ve bilmemize rağmen hayatımızı hiçe sayıp hala bazı kişilere kanabiliyoruz
Çayın ismi ne
@havva11122 merhaba ben diox zayıflama çayını kullanarak 1.5 ayda 12 kilo verdim hatta inanmayabilirsiniz sonuçta sosyal medya ve bir çok yalan ürün var.. ama Instagram (dioxsbitkiselcay) hesabına bakabilirsiniz bende oradan aldım ve gerçekten korkarak kullandım ama şu an herhangi bir pişmanlığım asla ama asla yok. Tabiki hastalığınız vs falan varsa asla kullanmayın tavsiye etmem...
Merhaba Ben Secret Kozmetik Firmasının Secret Tea Ürününü Kullandım 1 ayda yaklaşık 9 kilo verdim evet 1 ay için 9 kilo fazla, ama bu 1 ayda hiçbir yan etkisi olmadı, hiçbir sıkıntı yaşamadım ve kilolarımı geri almadım
Merhaba iyi günler secred kullandınız yazmisiniz gerçekten etkisi var mı ve emziren anneler için uygunmu 14 link bebeğim var emziriyorum oyuzden ne yapacağımı bilmiyorum
ben kullandım 14 kilo verdim geride almadım ama hepsi iyi değil güvenilir ve ilgili olmaları gerekiyor sağolsunlar benimle ilgilenildi
Adi nedir kullandığınız ürünün
Diyet ve spordur asıl olan çaylar falan yanında gider ama dikkat etmek gerek
Görüş
12Görüş
Tarhun nedir? Tarhun papatyagiller ailesine üye olan sert ama harika kokulu bir bitkidir. İnce uzun yaprakları sayesinde birçok yeşillikten kolayca ayırt edilebilir. Yeşil altın, dargun ya da ejder otu gibi farklı isimlerle de tanınan tarhun otu Sibirya'da yetişir. Ancak oldukça değerli olduğu için zaman içinde birçok ülkede yetiştirilmeye başlanmıştır. Türkiye'de ise en çok Bayburt ve civarında, tarhuna rastlamak mümkündür. Yaprakları hem taze hem de kuru olarak birçok yemekte kullanılabilir ve yemeklere hoş bir kokuyla aroma katmaktadır. Tarhun Bitkisinin Faydaları• Hazımsızlık problemlerinizi giderir.• Sindirimi kolaylaştırarak midenizde oluşacak ağrıların önüne geçer. Bu sayede midenizi rahatlatır. • Sinir sisteminin düzenli bir şekilde görevine yapmasına destek olduğu için stres, uykusuzluk gibi sorunların önüne kolayca geçebilirsiniz.• İştah açıcı bir etki gösterdiğinden kilo alamayanlara yardımcı olur.• İdrar söktürücü özelliği vardır.• Gaz söktürücü özelliği sayesinde gaz sorunu yaşayanlara destek olur.• Antiseptik bir özelliği bulunduğu için bağışıklığı güçlendirir.• Hoş ve keskin kokusu sayesinde ağız kokusunu önlemeye yardımcı olur.• Antiseptik özelliği sayesinde düzenli bir şekilde çay olarak içildiğinde diş ya da diş etlerinde oluşabilecek iltihapların önüne geçer. Zayıflamak için BirebirHer ne kadar tarhun otu bir iştah açıcı olarak bilinse de faydaları arasında yer alan pek çok özellik aynı zamanda zayıflama çabalarına da yardımcı olur. Bunların başında idrar söktürücü etki gelir. Ayrıca bağırsak ve midede bulunan gazı hafifletir. Vücudunuzda ödeme sebep olan tuzu ve suyu atmanıza yardımcı olur. Tüm bu gerekçelere bağlı olarak diyet listenize, elbette gönül rahatlığı ile tarhun otu çayı da ekleyebilirsiniz. Bunun için bir – iki kaşık kuru tarhun yaprağını bir bardak kaynamış suya atarak demlemeye bırakın. Beş dakika sonra çayınız hazır. Sizlerde tarhun bitkisinin mucizevi etkilerinden faydalanmak için www. bayburtmarket. com sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.
Diyet yemekleri deyince yasaklı yiyecekler, tatsız-tuzsuz besinler akla gelir. Ancak Formena diyet yemeklerinde böyle bir şey söz konusu dahi değil. Hatta tatlı tarifleri bile dengeli. Yemeklerde raf Diyet Yemekleri ömrünü uzatan katkı maddeleri kullanmamasının yanında, Formena diyet yemekleri yasaksız menülerden oluşmaktadır. Yani kebaplardan tutun da tatlılara kadar her tür yemeği ölçülü ve önerildiği gibi tüketerek sağlıklı yaşam ve kilo verme konusunda hedefinize Formena diyet paketleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
5 gün ila 90 gün arasında dilediğiniz kadar Diyet Yemekleri paketi satın alabilirsiniz. Düzenli olarak Formena diyet yemeklerini tükettikten sonra kilonuzdaki inanılmaz değişimi ve sağlıklı beslendiğiniz için kendinizi daha iyi hissettiğinizin farkına varacaksınız.
Formena diyet yemekleri avantajından sizler de yararlanmak isterseniz, Formena. com sitesi üzerinden üyelik oluşturarak size uygun bir diyet listesi hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik hangi kalori grubundaki menüyü seçerseniz seçin fiyatlar değişmez. Eğer memnun kalmazsanız, ücret iadesi isteyebilirsiniz ve dilerseniz, üyeliğinizi paket kaybı olmadan istediğiniz kadar dondurma imkanınız bulunmaktadır.
Metabolizma hızlandıran Diyet Yemekleri, Tatlı ihtiyacınızı karşılayan diyet paketleri, birbirinden pratik diyet tarifleri, diyet tatlı nasıl yapılır? Diyete uygun öğle ve akşam yemekleri gibi sorularınızın karşılığı "Formena Diyet Yemekleri" Afiyet olsun.
Öncelikle şunu belirteyim bu tarz zayıflatan çay, zayıflatan kemer vs tarzı şeylere inanmayın güvenmeyin, vücudun bir matematik hesabı var, düşük kalori ile beslenmeniz ve kalori açığı oluşturmanız gerekir, bunu yaparken de içeriği zengin ve kalorisi düşük olmalı yani, şimdi bu çaylarda ne oluyor, az yedirdi iştah kesti vs, insanlar kaybettikleri kası suyu görmüyor zayıfladım diyor, zayıflama çayı zayıflama ilacı vs diye bişey yok, doğru beslenme var, ben 17 kilo verdim, herbalife ürünleri ile beslendim, o mama dediğiniz şey aslında içinde 12 vitamin 10 mineral barındırıyor,94 ülkede var, yani dünya kullanıyor, bugün dünyanın en iyi futbolcusu Ronaldo yu dahi besleyen firma, bayanlar basketbol ligimizin ismi herbalife bayanlar basketbol ligi, yani çocuktan tutun yetişkine, en iyi sporculara varana kadar kullanıyor, unutmayın 1 çay sizi beslemez, sadece kas kaybettirir ilerde dayanıksız ve sağlıksız bir vücudunuz olur, vücudu besleyerek zayıflamanız lazım, daha fazla doğru bilgi için bana mesaj atabilirsiniz
kaç ayda verdiniz peki kilolarınızı?
Lutfen bu tarz urunlere itibar etmeyin. Bu tarz urunler sadece para tuzagi ve saglik icin tehlikeli. Dunyanin en gelismis ulkesinde dahi %100 saglikli, sizi hic egzersiz yapmadan sadece cay icerek kilo verdirecek birde sarkan cildi gerdirecek hic bir urun mevcut degil. Bir cok degisik urun var internet uzerinden satilan detoksia ve digerleri. Bakiyorsunuz instagrama bir tane gercek kullanici yorumu yok internette. Koyduklari resimler ise ayri bir konu. Eger bu urunler gercekten saglikli ise yariyorsa yuzlerce begeni ve yorum olmasi gerek. Aclik grevine girseniz onlarin iddia ettikleri kiloyu vermek zor:-) belirttikleri surede.
Eger iletisime gecmeye kalkip urunler hakkinda fazla ayrinti istediginizde ise sizden kustah kimse yok.
Sorgusuz sualsiz urunu siparis verip parayi odeyin, teh
k hedefleri bu. Acikcasi bunlar sadece yalan dolan. . Kesinklikle uzun vadede saglik sorunlari olacaktir. Ozellikle karaciger uzerinde.
Lutfenb saglikmli beslenin ve spor salonuna gitme sansiniz yoksa bile yuruyus yapin. Evde spor yapin. Ama bu sarlatanlarin cebinize goz dikmesine izin vermeyin.
kilo almış birisi için diyet ila zayıflama imkamsız onu söylüyüm bikere nedeni gayet basit 1 kere miyde genişlediği için o miyde iyicene sisene kadar yemeden duramassiniz imkamsiz basiniz ağrır miydeniz bulamir basiniz döner tansiyonuniz duser solugu hastanede alirsiniz tecrübeyle sabittir.
2. yöntem spor buda imkamsiz sayilir nedeni gayet basit bikere öyle yürümekle kilo vermeniz imkamsız çok ağır spor yapmalisiniz her yerinizden 2 saat ter akması lazım zaten spor icinde spor salonu gerekli oda para ile zaten her spor salonuda sessiz sakin degil ha bide şunu ekliyim spor yaparak kilo verilmez aksine kas yaparsınız ki bu seferde kaslariniz sizi kilolu gosterir ve kas eritmek yağ yakmak kadar kolay degildir.
3. Yöntem EN ANLAMLI EN BASİT VE ETKİLİ zahmetsiz yöntemdir oda şudur
iştah kesici ilaçtır Akıllı şekilde kullanırsanız zahmetsiz bir sekilde kilo verirsiniz ve şu aklınızda bulunsun bu ilacı en az 7 8 ay kuklanınki miydeniz iyicene küçüksün ve artık az bir yemekte doğabilirsiniz hadi herkese bol güneşler.
Diyet ve spor olmadan hızlı bir şekilde kilo vermek pek sağlıklı değil. Diyet yaparken illaki destek almak istiyorsanız yeşil çay , Türk kahvesi tüketin. İlk iki hafta diyetlerde gerçekten zorlayıcı buna katılıyorum. Ama kilo almamıza asıl sebep olan şey yeme bağımlılığı ve hareketsizlik. Bunları aşmak lazım önce bunun için de zamana ihtiyaç var.
Sabırlı olup sağlığınızı böyle bilinmedik şeylerle tehlikeye atmayın lütfen. Kısa sürede zararsız gibi gözükebilir ama uzun vadede sizde kalıcı hasarlar bırakabilir.
yıllardır kilo problemim var. yaşayan bilir ergenlik tam bir kabustu. velhasıl denemedğim çay kalmadı arkadaşlar açlık otu sinemaki mate 5i bir yerde 7si başka yerde her türlü çayı denedim :D birkaç kilo o da ödem zaten anca onları veriyosunuz. yaklaşık bir aydır algojin slim7 diye değişik bir markanın yoğurt kürünü kullanıyorum ve 5 kilo verdim. arkadaşımın tavsiyesiyle hiç ihtimal vermeyerek alıp denedim inanılmaz iştah kesiyo. kilo vermenin altın kuralı YEMEMEK :D dünyanın en iştahlı insanı olan ben bile kilo verebildim. tavsiye ederim. bu arada tamamen bitkisel bir ürün bana tavsiye eden arkadaşımın bebeği var emzirirken kullandı.
Ürünü diyetsiz_kilo_ver sayfasından saadet ve Ayse hanım ile konuşarak aldım ürün ters etki etti 3 defa kullanmama rağmen vücudumda aşırı şişlik oldu ürünün iadesini talep ettim beni 2 gün oyaladılar ve sonuç olarak ürünü iade alamayız nereden bilelim nasıl kullandığınızı kullanıp kullanmadığınız dediler bende CİMER'e şikayet edeceğimi ilettim bunun üzerine argo konuşmaya kabalaşmaya başladılar WhatsApp yazışmalarını hemen silemeye başladılar. CİMER'e şikayet ettim en azından sizde alacaksanız benim gibi mağdur olmayın ürünlerinin arkasında değiller 130 TL verdim firmaya ait tüm bilgileri bakanlığa ilettim en kısa sürede yanıt alırım inşallah böyle insanların piyasada durması beni üzüyor
Ürünün ismi ne acaba
Canım merhaba bende kullandım zayıflama çayı Meri Detox Tea diye birde kapsülünü almıştım meri naturel diye 2 ayda 17 kilo verdim. İlk başta çok düşünmüştüm etki göremezsem ya da kötü birşey olursa falan diye ama Allah'a şükür hem kilo mu verdim hem sağlığım yerinde.. Kilo vereli 3 ay oldu geri alma gibi bir durumumda söz konusu olmadı.
Abla sen şaka mı yapysn haberleri izlemiyomusun bu caylar yuzunden ölenler var nasil cesaret ediyosun kullanmaya
Kulaniyorum demedim ablacim.. kullananlar var mı dedim.. 😉
ise yariyo mu diye sorunca kullancaksn sandm pardon
Her söylenene itibar etmeyen biriyim, özellikle bakanlık onayı ve iso sertifikaları olmayan hiç bir ürünü de tüketmem, iyi araştırır öyle karar veririm. çayı etraflıca araştırdıktan sonra kullanmaya başladım. 12 çeşit bitkiden oluşuyor ve içeriği tamamen doğal. Gıda ve Tarım Bakanlığı onaylı ayrıca 8 onay belgesi daha bulunuyormuş. Her sabah aç karna içmeye başladım. Beslenme şeklimde biraz kolaya kaçıyorum, o yüzden ara sıra kabızlık sorunu yaşarım. İlk günler sık sık tuvalete çıkmaya başladım. Bir haftadan sonra da iştahımın kesildiğini erken doyduğumu farkettim. İkinci haftada yüzümdeki şişlik ve vücudumdaki ödemi attığımı gördüm. Kutuyu bitirmeme daha var, tam iki hafta sonunda 4,5 kilo verdim ve bunun büyük bir kısmı ödem. Zaten firma da ayda 5-9 kilo kaybı sağladığını söylüyor. Memnunum. Benim gibi tavsiye almayan biriyseniz bir araştırın.
Rica etsem ismini yaxarmisiniz
@Kusburnusu kilolar geri geldi mi cayi birakinca
Şahsi fikrim hiç bir şekilde hazır paket veya kapsül kullanmayın
Kendiniz yağ yakıcı ödem atıcı karışımlar ile sağlıklı kilo verebilirsiniz
Hem tok tutar hem de vücuda gerekli vitaminler içeren karışımlar yapın
Bilinmedik yerden veya kulaktan dolma şeyler ile uğraşmayın
Unutmayın herşeyden önce sağlığınız önemli
Zayıflama çayı işe yarıyor mu? Ya işe yarıyorlar ama çok fazla zayıflatmıyor. Ödemini atıyor, iştahını kapattığı için de zayıflamaya başlıyorsun.
merhaba ben diox zayıflama çayını kullanarak 1.5 ayda 12 kilo verdim hatta inanmayabilirsiniz sonuçta sosyal medya ve bir çok yalan ürün var.. ama Instagram (dioxsbitkiselcay) hesabına bakabilirsiniz bende oradan aldım ve gerçekten korkarak kullandım ama şu an herhangi bir pişmanlığım asla ama asla yok. Tabiki hastalığınız vs falan varsa asla kullanmayın tavsiye etmem. Ama yememe içmeme biraz dikkat ederek gerçekten verdim bu kiloyu.
ben iş arkadşimın kullnadıgı bir şeyler gördüm sorunca sakladı göztermedi merak ettigim için takıp ettim masanın üstünde poşetin içindeydi gidip sordum sıradan bir içecek oldugunu söyledi o sıra kutunun üstunde instagram isimi vardı diyetofisi :D hemen girdih baktım ürün vardı ismi shrinkteatox sipariş verdim 1 pakette 9 kilo verdim kabızlık sorunum vardı onun içinde kür verdiler oda gecti :D arkadaşım ne yaptı bilmiyorum ama iş yerinde bir birimizi sevmeyiz ondan söylemedi heralde :D :D
Ben birbucukbay oldu esilla cayi kulaniyorum 8 kg verdim ben dogum yaptiktan sonra zayifladim 20 gun gesti safra kesesinden amelyat oldum ve bir kac ay icinde baya kilo aldim 90 kg ya ciktim dedimki son kez deneym bu cayi baya bir tavsiye etiler turkiyeden getirtim almanyaya ama inanin cok faydali suanda 81 kiloyum ve daha 2 aylik cayim war hedefim 70 gayet saglikli bir sekilde kilo verdin bol su ictim yemekte yedim diyetsiz sporsuz tavsiye ederim
Yarıyor ama şöyle mesela çok yemek yersen ve zayıflama çayı içersen kilo verdirmiyo sadece kilo almamanı sağlıyo ama hem yemeği az tutar hemde zayıflama çayı içersen oldukça zayıflanamı sağlıyor , bu haberi gördüğümde bende çok korkmuştum ama 1 yıldır içiyorum bana birşey olduğu yok yani içde diyemem içme de
Ne kullaniyorsunuz
Teff zayıflama çayı öneriliyor çoğunlukla diyetisyenler tarafından da öneriliyormuş. Kullandığınız çay ile benzer mi? çünkü kullanıcısı çok ve uzun zamandır satıştaymış ama herhangi bir yan etki yapıldığı yazılmamış hiç çaya güvenebiliriz yani doğrumudur?
@cerenkoc558 Diyetisyenin zayıflama çayı önerdiği nerde görülmüş?
Çok sıçırtır bunlar insan sıçarak ölür mü evet ölür. Düşünsene ya Nazan abla ölmüş Nasıl olmuş o sıçarak öldü diyolar durmamış :( ya abla bırak şunları ya tut boğazını az spor yap tamamsın
doğru ve güvenilir bir marka bulmak hakikaten çok zor. iyi bir araştırma yapmak gerek ben 1 2 ay araştırmıştım
zayıflama çayı değil ama vitamin kullanıyorum, 2 aydır devam ediyorum. sonuç almaya başladığımız hissediyorum çaylardan hiç sonuç alamadım ben. merak edenler için vitaminin ismi ıxeryl trendyolda filan var bakabilirsiniz.
En İyi Görüşler