Herbalife'nin en çok kullanılan ve işe yarayan ürünleri neler?
1- Bitkisel Konsantre Çay

herbalife kullananlar 2018 Herbalife'de en çok satılan ürün budur. Herbalife çay çeşitleri genel ve ağırlıklı olarak yeşil çay yaprağından üretilir. Yeşil çay da ödem atılmasında ve metabolizmanın hızlandırılmasında işe yarar. Vücudunuzdaki ödemlerden de düzenli bir şekilde bu çayı kullanarak kurtulabilirsiniz. Metobalizma hızınızda yükseliş olacağı için günlük harcadığınız enerji miktarını, yani yaktığınız kaloriyi etkilersiniz. Metabolizma hızınız artacağı için yaktığınız kalori miktarı da artacaktır. Faydalarını da hemen yazıyorum.
- Kan dolaşımını hızlandırır.
- Yağ yakımında yardımcı olur.
- Enerjinizi arttırır.
- pH dengesini düzenler.
- Yüksek kan şekerini önler.
- Vücuttaki toksinleri atar.
- Metabolizmanızı hızlandırır.
2- Formül 1 Shake Fındık Aromalı

herbalife çayı kullanıcı yorumları Bu ürün bir öğünde yediğiniz yemeğin önüne geçmesi amaçlı üretilmiştir. Bu ürünü bir öğünde kullanarak çok daha sağlıklı beslenmiş olursunuz.
- İçerisinde protein ve temel besinler içerir.
- İçeriğinde B vitamini, C vitamini ve demir bulunan 22 vitamin ve mineral içerir.
3- Herbal Aloe Konsantre İçecek

Herbalife ile zayıflamak Bu ürün de Herbalife'nin en çok satan ürünlerinden birisi.. Faydalarını saysam bitmez diyebilirim ama ben birkaç tanesinden bahsedeceğim.
- Cilt, saçlar ve iç organlar için farklı farklı ve çeşit çeşit yararları bulunmakta.
- Saçları daha parlak gösterir.
- Doğal nemlendirici olduğu için sivilce gibi sorunların ortaya çıkmasını engeller.
- Antioksidan ve antibakteriyeldir. Düzenli ve dikkatli kullanıldığı zaman vücuttaki zararlı bakterileri yok eder.
- Sindirim sistemini düzene sokar.
- Bağırsakların düzenli şekilde çalışmasını sağlar.
- C vitamini içerir.
- Bağırsak sistemini düzenli bir şekilde çalıştırdığı için zayıflamak ve kilo vermek isteyenlere de yardımcı oluyor.
Herbalife yorumları neler?

herbalife yorumlar Bu ürünleri kullanmak isteyenlerin en çok merak ettiği şey ise Herbalife ile zayıflayanların yorumları oluyor. Ben sizler için Herbalife çay kullananların ve Herbalife kullanıcı yorumlarının sitede içerdiği bir kaç içerik buldum. Bunların linkini aşağıya bırakıyorum. Aşağıdaki sorularda kullanan kişilerin görüşlerini ve yorumlarını görebilirsiniz. Aşağıdaki sorularda okuduğum görüşlerde Herbalife ile kilo verenler bir hayli fazla.. İncelemenizi tavsiye ederim.
Herbalife ürünlerini kullanan var mı? Önerir misiniz?
Çok kilo aldım, Herbalife ürününü kullanıp da zayıflayan var mı?
Herbalife ile zayıflayan oldu mu?60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim Herbalife zayıflatıyor diye birşey yok iyi yorum yazanlar genelde bu işin satışını yapanlar zaten onların söyledikleri belli başlı şeyler çayı 2,5 litre suya karıştırıp gün içinde tuketeceksiniz diyorlar zaten doktorlarda günde en az o kadar su için diyor sabah mamaları var hiçbir faydası yok bı sürü ürünleri var ama fasa fiso zayıflamak için bende kullandım bunları seni kalınlaştırıyor ilk önce bı kan tahlili yaptir troidlerine baktır neden kilo aldığını bı öğren sonra kardiyo çalış vücudunda kas arttıkça yağ yakarsın bı kaç gün çok az ye miden biraz kendini toplasın küçülsün bı anda zayıflamaya çalışmayın kalbe büyük zararları var ekmeği tamamen kesmeye gerek yok tam tahıllı iki dilim ekmek yiyin öğünlerde kahvaltınızı güzel yapın çok yavaş yeyin çok küçük dilimlere yeyin psikolojik olara çok yemissiniz gibi bı his uyandırır sizde çabuk tokluk hissine ulaşırsınız evde açma germe hareketleri yapın sonra egzersizlere başlayın spor salonu şart değil kemik suyu için mutlaka bu çok önemli yemeklerin suyunu kesinlikle yemeyin tüm yağ orada çünkü vücudunuzu at kılı fırçalarla fırçalayın ya da güzelce keseleyin yağı atmak için şu şart hemen kilo veremezsiniz vücudunuz bu dengeye ilk alışmalı aç kaldıkça vücut kendini korumaya alır ne yerseniz bunu yağ olarak depolar sakin aç kalmayın tam acıkmadan yeyin diğer türlü kendiniz dizginleyemezsiniz yerken size enerji verecek şeyleri yeyin toksin ödem attıran şeylere yönelin mineralli maden suyuna limon sıkıp için ben çok faydasını gördüm spor yaparken ilk başta kaslarda bacaklarda ağrı hissedeceksiniz hamlıktan sakın pes etmeyin bı anda yüklenmeyin kaslarınızda hasara yol açarsınız tatlı krizleriniz tutacak elbet buna muz çok çok iyi geliyor çatlaklar olacaktır elbet bunları yaparken çatlaklar için önlem alın erkenden gergin yapın mutlaka bunları ara ara yapmayın disiplin şart yağlı bölgelerinize masaj şart takviye ürünlere para bayılmayın sakın kâr etmek için met edecekler elbet arkadaşlarım da satışlarını yapıyor onlardan biliyorum bırakınca çok çabuk kilo alınıyor insülin direncinize bakın şekeri bırakın çok zayıflamaya merak salmayın malum her şeyin fazlası zarar sıkılaştırıcı kullanın kilo verdikce deri sarkar yüzün yüze bildiğiniz kadar yüzün soğuk su vücudu deriyi sıkılaştırır saunaya gidin toksin atarsınız terle sporda yağ yakmaya yarım saat sonra başlarsınız sporu kısa tutmayın ilk 30 dk vücut ısınır badem ceviz yeyin. yeşil çay çilek yeyin. Moral en önemli şey insan strese karşı dayanıklı olmalı stres en büyük kilo alma nedeni çünkü yemeye iter bizi sucuk salam sosis hamburger köftesi gibi işlenmiş gıdalardaki yağ çok tehlikeli margarin çok tehlikeli troidi hızlandıran gıdaları tüketin tuzu tamamen kesmeyin vücudun tuza da ihtiyacı var iyotlu tuz tüketin kilo verdiren caylara takviye gıdalara kanmayın bağırsaklarını bozmaktan başka bı ise yaramaz bunlar hep reklam. Ketçap mayonez kullanmayın kesinlikle mayonez zaten yağdan ibaret iştah açar elma vücudu sıkılaştırır yüzünüzde karışıklık varsa 1 adet kırmızı elmanın kabuğunu ince soyun 4 tane kayısı kabuğunu kalın soyun azıcık suyla tavada orta ateşte lapa haline getirin yüzünüze masla yapın 20 dk bekletin botoks etkisi herşeyin doğal yolu var kimyasallara yönelmeyin inşallah yardımcı olmuşumdur
944 Yorumla- +1 yıl
Merhaba yorumunuzun sadece başını okudum 2.5 lt karıştırın dedikten sonra okumayı bıraktım. O öneriyi kim yaptı bilmiyorum ama kesinlikle yanlış :) bence yanlış yönlendirmeyin. Ben kendim kullanarak 5 kilo verdim. Şuanda 6 kişinin koçuyum. Bu yüzden bence bu şekil aktarmayın. Size yanlış şekilde aktarılmış. Bu işini doğru yapanlar var ve onlara haksızlık.
+1 yılHerbalife kullananlar ve herbalife ile zayıflayan kullanıcıları genelde memnun kalıyor ya. Arkadaşım iki üç ayda 15 kilo verdi. Ama spor, diyet vs de yaptı. Sadece Herbalife kullanmadı. Tek başına hiçbir şey işe yaramaz zaten. Bu yüzden sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız sporunuzu aksatmayın. Herbalife'yi de aşırı kullanmayın.
50 Yorumla
Ben kullandım hiç bir faydasını görmeden zararını gördüm sindirim i bağırsakları yavaştan tembellestiren bir ürün zaten dikkat ederseniz pazarlama stratejileri olan danışmanları sağlık hakkında hiç bir fikri olmayan sadece satışa odaklı insanlar. Hatta kendilerini de sisko terzi sokugunu dikemezmis misali ;)
205 Yorumla- +1 yıl
Bende kullandım hiçbir faydasını görmedim iştahımı açtılar daha fazla üstelik
- +1 yıl
Saçma bir yorum olmuş, bilgisizliğin bu kadarı belli edilmez, herbalife dünyada kendini kanıtlamış bir marka, türkiyede tarım bakanlığı onaylı ve helal sertifikalıdır, iyi danışmanla gerçekten zayıflarsınız.
Ben kullandım sınav döneminde, 4 ay boyunca deli gibi para harcadım. 4 ayda 18 kilo da verdim yalan yok. Ama sonra kendini toparlaman gerekiyor, yemek azaltman gerekiyor. Yani verince tekrar alması çok kolay oluyor ki birkaç ay içinde tekrar tekrar aldım o kiloları.
64 Yorumla- +1 yıl
Başka bir rahatsızlığın ya da vitamin eksikliğin varsa ise alabilirsiniz. Eksik olan vitaminlerle birlikte kullanırsa alacağını hiç sanmıyorum canım.. benimle iletişime geçebilirsin.. önemli olan kişiye özel ürün ve nasıl kullanacağının önemli. .
- +1 yıl
@MareStella merhaba nasıl kullanılması gerektigi ile ilgili yardımcı olabilir misin?
- +1 yıl
ürünü aldığınız danışman takibini yapmak zorunda, takip edilirse kilo sabitlenir, ürünler faydalı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 35 kilo verdim 5 ayda ama cehennemden geçtim. Bunyen güçlümü bilmiyorum ama benim yaptığım; Sabah kahvaltı: topkek şekersiz kremasız kahve, sonra yürüyüş dışarıda 1 saat olur 2 saat olur... öğlen çorba yarım litre veya 600 ml. ekmeksiz. sonra yüzmeye 2 ile 3 saat kadar nefesini hissederek yuzeceksin kalbin yavaslamayacak rolantini ayarlayacaksin ne cok kasacaksin ne de rahatlayacaksin. sonra gel eve biraz dinlen meyve falan patlat elma olur armut olur 2 3 tane yiyebilirsin. Sonra ders mers ne bileyim bilgisayarda işlerin bilimum... Akşam güneş battarken koşuya, stat bulursan super olur. koş tribün mervienlerine cik in. mekik cek ters duz. mekik çok önemli ilk basta olmuyor 20 30 cekiyorsun. Ben sporu biraktigimda 400 goruyordum (aralıksız degil) sonra evine gel duş al. dinlen ve gece hayatına gir deliler gibi dans et iç ama yeme içkide problem yok, ben sarhoş olamıyordum terleyip atıyordum heralde. sonra artık uyurmusun yoksa başka işlerin mi olur bilmem ama tavsiyem uyumandır o işlere vaktin olcak duzenini bozmadan bunu devam ettirebilirsen taş oluyorsun =)
Yani işin özü arkadaşım, terin yavaşca çıkmayacak vucudundan fırlayacak oyle spor yapacaksin. Hırpalayacaksin kendini (sağlını riske edicek kadar değil ama narin jonjon sarisinlar gibide kibar kibar totonu sallaya sallaya da yapmacaksın) içki olarakda bira kesinlikle değil vodka tavsiyemdir. Evde oturup içme =) gece hayatı şart.
saygılar.135 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar herbalife urunlerını rahatlıkla kullanabılırısnız hıc korkmayın sağlık ıcın cok önemlı
- +1 yıl
Herbalife denilen ürünün Amerikada yasaklandığını ve bir kongre senatörünün kişisel çabalarıyla bu sistemi durdurmak istediğini biliyormusunuz? ABD'de bu ürünün satılabilmesinin tek yolunun içindeki Efedra Sinica bitkisinin çıkarılması olduğunu ancak Türkiyede'ki preparatlarda bu bitkinin halen bulunduğunu, ve anlaşılmaması için çince adınının yazıldığını biliyormuydunuz? Herbalife'ın ani ölümlere neden olduğunu ve bu nedenle sadece Herbalife Tazminat davalarına bakan avukatlık büroları kurulduğunu ve ciddi tazminat davaları açıldığını duymuş muydunuz?
Google'da "herbal ephedra death"i arattığınızda kaç tane link çıkacağına bakın. ya da "herbal ephedra lawyer"
Bu konuda Mayo Clinic bu maddeyi içeren ürünlerin listesini yayınlayarak kullanılmaması yönünde uyarmıştır.
Listede Türkiyede satılan form olan Herbalife Thermojetics de bulunmaktadır. Bu ürünü içen kişilerde çarpıntı, aşırı enerji vs gibi belirtilerin olması bu maddenin içerisinde bulunduğunun en büyük kanıtıdır. - +1 yıl
@salih3301 hala cahil cahil konuşuyorsunuz Amerika da yasaklanmısmis Herbalife öyle bir beslenme markası haline geldi siz hala işin sağlık boyutundasinz çok bildiğiniz Amerika'da Herbalife bebeklere mama olarak veriliyor. insanları yaniltmayin.
- +1 yıl
@salih3301 Ya bilmediğinizden kaynaklı ya da bilerek karalama yapıyorsunuz. Ama yapmayın. Herbal ephedra ( ma Huang ) çölde yetişen bir bitki iştah kesici özelliği vardır. Ama herbalife ürünlerinin içbirinde bu bitki yoktur. Ne latincesi ne de çincesi. Herbal Epedra death Türkçesi Epedra bitkisi ölümleri dir. Yabancı kaynaklarda bakarsanız bu bitki hiçbir şekilde herbalife ile alakalı değildir. Herbal bitki demek. Herbalife markasının kısaltılışı değil.
- +1 yıl
saçmalamışsın dostum, bir eline 1 adet herbalife shake al, diğer eline aptamil bebek mamasını al içeriğine bir bak, günümüzde bebeklere bile veriliyor, amerikada da böyle, senin bi kere sabahları topkek yemen yanlış! iyi danışman önemli
Herbalife ile 23 kilo verdim verdiğim kiloları kontrol ettim. Bu ürünlere başlayacaksınız. Gerçekten başlamalısınız denemek için değil ve sonuna kadar programı devam ettirmeniz gerekiyor. Şunu belirtmeliyim ki herbalife insanların zannettiği gibi zayıflama ürünü değildir. Bu ürüne zayıflama ürünü gözüyle bakmak ürüne hakarettir. Herbalife beslenme ürünleridir. Herbalife beslenme ürünü olarak kabul eder ve o şekilde kullanırsanız kilo verme programının bir parçası haline getirebilirsiniz. Aksi halde zayıflama ürünü olarak değerlendirseniz istediğiniz sonuçlara elde edemezsiniz. Bugün herbalifedan istediği sonucu olamayan yüzlerce insan var. Hepside ürüne zayıflama ürünü olarak baktıkları bu yönde kullandıkları için istedikleri sonucu almamıştır.
200 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Öncelikle burda markayı ballandıra ballandıra övüp şişirmeye çalışanların, eleştirene dahi sanki üzerine alınmışcasına cevap yetiştirme çabasına girenlerin çoğunun satış kanallarıyla bağlantılı ve reklamını yapmaya çalışanlar olduğuna inandığımı belirteyim, zaten bu tarz ürünlerin pazarlanışı da tanıtımdan ziyade dolandırıcı misali insanları manipule etme temeli üzerine kuruludur, birkaç kez tanıtımlarına katıldığım için gayet iyi biliyorum, gelelim zayıflama meselesine, kibrit kutusuydu şuydu buydu meselesini boşverin arkadaşlar, doktorlar elbette ki yardımcı olmaya çalışıyor, fakat bu tip basma kalıp şeyler zaten insanı soğutup bezdiriyor ve kilo vermeyi komplike bir hale getiriyor, hiçbir doktora gitmeden 35 kilo vermiş biri olarak işte size önerilerim, tatlıyı, şekeri, yağı, tuzu, kızartmaları, asitli içecekleri, salçayı, beyaz ekmeği günlük yaşamınızdan tamamen çıkarın, korkmayın bu alışkanlıklarınızı rafa kaldırınca ölmezsiniz :) bilakis günden güne toksinlerden arınıp canlanacaksınız, bu zararlı alışkanlıkların yerine her gün proteini (kırmızı et, beyaz et, balık, mantar, yumurta) sınırsız miktarda yeşillikleri, yemekleri buharda pişirerek tadı öldürülmemiş doğal lezzetleri keşfetmeyi ekleyeceksiniz, spor hakkında basma kalıp şeyleri boşverin, çok basit, çıkın ve “yürüyün”, yorulana kadar her gün yürüyün, dilerseniz takın kulaklığı müzik dinleyin, dilerseniz manzaralı bir rota seçin, dilerseniz dostlarınızla sohbet ederek yürüyün, yeter ki yürüyün, su içmeyi sevin, marketlerde doğalını bulamazsınız baharatçılardan 9-12 bitkili form çaylarından öneririm, her gün bitki çayı için, son olarak kilo vermeye başladıktan bir ay sonra bir gün canınız ne isterse onu yiyin, yanlış duymadınız :) fakat birer porsiyon olarak, çünkü o gün sizin ödül gününüzdür ve çabanızın sonunda bunu hakettiniz :) ertesi günse plana sadık kalmalısınız, canınızın çektiği başka şeyleri gelecek ayın ödül gününe saklayıp yola devam edin, işte sağlığınıza giden en doğal yol.
280 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle,
İlk olarak şunu söylemeliyim ki burada yapılan tüm yorumlara istinaden herbalife ürünlerini kullanmadan, araştırmadan, iyi koç ile çalışmadan ve en önemlisi programa harfi harfine uymadan burada yalan yanlış ifadeler kullanmayalım. Ben satışını yapıyorum evet ürünlerinide kullanıyorum. Ancak iradeli ve kararlı bir şekilde koçunuzla birebir çalışma sağlayamazsanız ( örn; kahvaltıda besleyici shake öğününü içip sonra çayını içip ama gün içinde hamburger, cips vb sağlıksız gıdalar ile beslenirseniz) tabiki sonuç alamazsınız. Bu yola girdiğinizde sağlıklı beslenme yaşam felsefesini benimseyip programınıza harfi harfine uyduktan sonra kendinizdeki değişimi görebilirsiniz. Böylece etrafınızda sizdeki değişimi görüp sizinle görüşlerini paylaştığında farkına varıcaksınız bir kere daha. Adım adım ve sabırla gidilmesi gereken bir yol olduğunu unutmayalım.
Benimde Herbalife bünyesine katılma düşüncem tamamen etrafımdaki tanıdığım bildiğim insanların bizzat değişimlerine ve kazançlarına şahit olmak oldu. İyi ve sağlıklı bir yaşam tarzı için Bu yolu seçtim.
Herkese sağlıklı günler.220 Yorumla
+1 yılhiç dikkat ettiniz mi? klüplerin bir çoğunun duvarında vergi levhası yok yazarkasası yok
fiş fatura yok istediğinizde yalanlarla geçiştirildiğiniz para ödeyen hiçkimsenin sorgulamadığı hergün mantar gibi türeyen bir yapı. bilmem kaç yerden gelir kazanacaksınız diye kandırılan bakın hesabınıza bu ay ne yattı deyip şakşaklanarak sanki ek para kazanmış gibi gösterilen faiş yüksek fiyatlardaki sürekli pohpohlandığınız sürekli at yarışı gibi ürün almaya müşteri bulmaya teşfik ettirildiğiniz amerika şarkılarıyla yok etkinlik yok kahvaltı herşeyin paraya döküldüğü elini attığın herşey için bedel ödediğin ama bahsedilmeyen anlatılmayan giderlerin söylenmeyip gizlendiği hep gelirlerden kazanılacak paralardan kariyerlerden ballandıra ballandıra anlatılıp ikna edildiği sonra bin pişman işin içinden çıkmak istediğiniz elinizde ürün varsa elden çıkarmak için uğraştığınız verdiğiniz paralara acıdığınız cemaat benzeri bir yapı. yok şu kadar kilo verdi yok bu kadar verdi şakşak şak o listeden ürünleri çıkarın diyetisyenin verdiği liste çıkar. sağlıklı beslenin zaten aynı kiloyu veriyorsunuz. yani sabah kahvaltınızı yapın ara öğün yapın öğlen protein salata akşam sebze yoğurt yiyin bol su için otomatikman veriyorsunuz zaten. shake alovera denen şekerli o sıvıyı tüketmeye ne gerek var. ürünlerin çoğunda glikoz şeker var soruyorsun neden yapıldı bezelye bezelye nişastadır diyorsun yok proteindir diyorlar yok yurtdışındakiler soyadan yapılıyor. kesinlikle tavsiye etmiyorum.40 YorumlaArkadaşım onlardan satıyordu. Birkaç denedim, yok olmuyor. En azından beni tok tutmuyordu.
Sonra kilo ölçümü diye bir yere girdik, yine bunlar çıktı. Önüme bir bardak şeyi koydu, bu senin bir öğünün dedi. Bir kendime bakıyorum bir bardağa. Bununla doyucak olsaydım, zaten göbeği şişirmezdim diyorum. Velhasıl kelam kendi adıma etkili olacağını düşünmüyorum. Yani en azından gün içinde açlıktan kıvranırsın. Diyetisyen ile çalıştığımda hem tok kalıp hem de kilo vermiştim. Öylesini tavsiye ederim. Akşam akşam da çenem açıldı mk70 YorumlaBen 1.5 yıldır kullanıyorum ve 7.5 kilo yukarı kontrolüm var. Çok sağlıklıyım. Herbalifla tanıştıktan sonra hayatım değişti günde en az 2.5 litre su tüketmeyi sağlıksız seylerden uzak durmayı öğrendim. Burda delilsiz konuşan arkadaşlara sesleniyorum Herbalife 34 yıldır var ve 91 ülkede aktif halde yıllık cırosu 7.2 milyar dolar newyork borsasında işlem görüyor. Herbalifeı kilo aldırıcı ya da verdici zannederler yanılıyolar. Herbalifeın işi sağlıklı beslenme kilo kontrolü ve iyi görünmedir. Pazarlamaylada alakası yoktur. Bu işi bilen konuşsun lütfen burada uydurmayın. Network Marketing sistemi diye bişey var dünyada geriden gitmeyin bişey konuşuyosanız arkasında durun kanıtlayın bunu
170 Yorumlapara tuzağından başka birşey değil bizim yan tarafımızda var 3 yıl öncede açılmıştı işe girmek isteyenlere ürün satıyor çakallar :) hergün kuyruk oluyordu kapıda her gelene 150 200 tl lik ürün aldırıyorlar oda gidiyor başkasına satıyor satabilirse tabi pazarlamacılık yapıyorlar yani.koca götlü şişkoların elinde görüyorum içecekleri var onların sidik gibi birşey onlardan içiyorlar hergün hiç bunlardan kullanıp zayıflayan birini görmedim spor yapmadan diyet yapmadan zayıflanmaz böyle abuk subuk şeyler kullanmayın zararlıdır.aç ekşisözlüğü oku orada bu herbalife için yazılanları sonra pişman olma.
42 Yorumla:))
- +1 yıl
Ürünün özelliği zayıflatmak değil öğün yerine geçen tok tutan bir şey. Fazla yemek yiyip kalori almamak için içiliyor. Bunu yaparken spora ve yediklerine de dikkat etmek lazım tabi.
Ya Allah aşkına o kadar değişik yorumlar yapılmış ki şok oldum kaldım bilginiz olmadan rica ediyorum bir ürün üzerine yorum yapmayın satıcı deyilim sadece bir kullanıcıyım ve çokda güzel zayıflatıyor bir sorun yaşadıysanız ya orjinalini kullanmadınız ya da yanlış bir danışmana denk geldiniz bundan dolayı sıkıntı yaşamış olabilirsiniz ama size tüm kalbimle söylüyorumki gerçekten etkisini büyük ölçüde gördüğüm bir üründür kendisi ben 99 kilodan 80 kiloya düştüm ve hala kullanıyorum hiçte bi yan etkisini görmüşlüğüm yok yani bu mucizevi bir ürün deyil siz tabiki dikkat etmeyip sürekli hem bunu kullanıp hem abur cubur ekmek falan yerseniz kilo alırsınız ve ürünleri satarkende belirtiliyor nasıl bir etkisi olduğunu lavoboya çok çıkabilirsiniz bu gayet normaldir ürünler bu yönde etki yaparak fayda sağlıyor cahil cahil konuşarak ne elde ediyorsunuz anlamış deyilim soru sormak isterseniz ben burdayım herzaman yanıtlarım
213 Yorumla- +1 yıl
Merhaba hala kullanıyor musunuz
- +1 yıl
Merhabalaar gerçekten o kadar güzel yazmışsınız ki. Ben 65 kilodan 53 kiloya düştükten sonra bu işi yapmaya başladım ve ideal kiloya ulaşmama rağmen hala devam ediyorum, hiçbir yan etkisini görmedim tam aksine hayatımı kolaylaştırdı ve üstelik bana iş imkanı sağladı. Daha ne isteyebilirim ki☺
- +1 yıl
Aynen dediğiniz gibi ben de satıcı değilim ama ürünü kullandım. Tek başına bir ürün işe yaramaz yaraması için bizim de dikkat etmemiz gerekiyor. Bu ürünün amacı öğün yerine geçmesi ve tok tutması. Bunu yaparken spora ve yediklerine de dikkat etmek lazım. Bırakınca eskisi gibi yemek yememek lazım
Benim annemde 3-4 yil kullandi genclik yollarında icindeydim annemle birlikte bu isi yaptim 125 kilodan 6 ayda 80 kiloya indi mesela ama su bir gercek orada satis yapanlar kesinlikle saglikli yasam kocu felan filan yalan hepsi sadece para kazanmak icin toplantilar felan oluyor herkesin beynini yikiyorlar kesinlikle inanmayin annem urun kullandi dogru ama gunde asiri spor yuruyus yapti satis yapmak icin kendini zorladi yani urunle alakasi yok bence ve Şu an 130 kilo civarinda yine aldi bir de kilo verdiriyor diyelim boyle bir mucize varda neden dunyanin %70 si obazite ile savasiyor sorgulayin inanmayin bunlari herbalife nin bir uyesi olarak soyluyorum
81 Yorumla- +1 yıl
Ürünün amacı zayıflatmak değil öğün yerine geçen tok tutan bir şey. Fazla yemek yiyip kalori almamak için içiliyor. Verdiğin kiloları geri almamak için yediklerine her zaman dikkat etmek lazım. Ürünü bırakınca çok yemek yemeye devam edersek tabiki kilo alırız.
Herbalife, avon, farmasi vb. Bunlar benim gözümde saadet zinciri gibi çalışıyor. Satış ve pazarlamaları aynı tip.Önce üye ve satıcılar kendi yakınlarınıkandırıp ürün satar.. Sonra kandırılanda iş tutar. Ve diğerlerini kandırıp ürün satar böyle uzar gider. Zincir gibi para basarlar.Ürünleride sıradan piyasa ürünleri gibi. Yüce değil
70 Yorumla
+1 yılÜrünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum 12 kg verdim şunu söylemek istiyorum ürüne karşı ön yargılı biriydim bi arkadaş tavsiyesi ile kullanıyorum her adımı kontrol ediyorum beslenme olayına özellikle porsiyonları küçültmek yürüyüş ve su tüketimine dikkat ederseniz farkı hemen görüyorsunuz yorumları okudum insanlar mücize bekliyor anladığım milkshek ve tableti kullanıyorum sadece ben gayet gayet de faydasını görüyorum değişim bariz ortada bende çerezimi meyvemi yiyorum sıkıntım yok şimdilik sabır lazım iradeni kontrol etmek lazım
42 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim selam, zaten diyet ve spor yapiyorsam Herbalife ürünlerine gerek yok ki. Zayıflama mantigi cok tok olmadan ama aç da kalmadan saglikli beslenmek ve bol hareket egzersiz bol su icmek, bunu yapabilenin Herbalife ürünlerine ihtiyaci yok yesil cay tarçınlı su gibi şeyler metabolizma hizlandiriyor zaten. Parali urunlere gerek yok yine de siz bilirsiniz
- +1 yıl
@AygulKaracaYalcin Herbalife ın amacı yemek yemeden tok kalmak ürün tek başına zayıflatmaz zaten spora ve yediklerine de dikkat etmek lazım tabi normal diyetle insan tok kalamıyor bir süre sonra yemeklere saldırıyor
+1 yılBen seneler önce kullanıp ölümden döndüm karsimda muhatap bile bulmadım ama doktorumun tavsiyesi ile hem böbrek taşlarından kurtuldum hemde 15 kilo verdim ve 5 sene oldu almadım kilo vermedim de arti mantık olarak sağlıklı beslenme derken onu içmeyip verdikleri diyete vs yapsan kendin de verirsin saçma akşama kadar köpek ve gibi aç kalıp mama yiyorsun boş yani para tuzağı ama ben sağlıkla kilo verdikten sonra herkese tavsiye ettim ve çevremdeki herkes te zayifladi hemde tonlarca harcanan para ile değil yani mantık olarak alicagin ürün seni bir kere tok tutacak iştah kesicek o yoksa yoktur.
12 Yorumla
+1 yılKendim hem Herbalife sağlıklı beslenme ürünlerini hem cilt bakım ürünlerini kullanıyorum. Daha önceden yataktan kalkamayan ben şu an zinde utanıyorum ve kendimi daha enerjik hissediyorum. Vücuda bir zararını görmedim. En önemli ayrıntı iyi bir koçluk.
Aynı şekilde anneme de kullandırıyorum bir zararını görmedik nefes alışı bile düzeldi. Cilt bakım ürünlerine gelirsek mini deneme setini kullandım. Göz altlarım doğuştan mor olmasına rağmen onun bile rengini açtı hele o temizleme jeli ile yüzünüzden çıkan kirden sonra kesinlikle tercih edeceğinizi düşünüyorum 🤗En iyi şekilde yönlendirilmek için instagram Herbalifesuu üzerinden iletişime geçebilirsiniz 🤗Kendisi benim danışmanımdır. Memnun kalacağınıza inanıyorum30 YorumlaBirsürü yorum okudum herkesin kendi görüşü tabi, herbalife ile zayıfladım ama bunu sadece herbalife dayatmak olmaz spor artı porsiyon azaltarak, yorumlarda yok kilo aldım bırakınca yok ömür boyunca içicen yazıyor öyle birşey yok 2 ay sabahları shake içtim ve az yedim 70 kilodan 62 kiloya düştüm sonra yine tabi aldım biraz ama kesinlikle herbalife ile ilgisi yok bunun benim aşırı dengesiz beslenmem kaynaklı bir kaç ay korudum aslında normal yiyerek. şu an yine başladım tavsiye ederim ben memnun kalmıştım. Bu arada satıcı falan değilim :D
22 Yorumla
+1 yılHerbalife ın toplantılarına gittim.hatta ordan distrübütör bir arkadaşım vardı.bi kereliğine mahsus da ilaçlarından kullandım.
Benim fikrim şu: Ordaki herbalife üyesi olan ve bu ürünleri kullanan insanların suratını fiziğini inceledim hani sağlık adı altında ya o misal.Şunu farkettim onu kullananların suratlarındaki ifade bir değişik bana mı öyle geliyo bilmiyorum bir incele de bak.Bana hiç de sağlıklı gelmiyo. Sakın kullanma derim o ürünleri.satsan bile.22 YorumlaAynen benimle bir tane kadin konustu varya yuzune bakmak istemedim :d sarkmisti hep :d ama telefonda ki filizi hanimi sanirim cok kizdirdim :d
Konusmada " Ben bu ürünlerle 20 Kilo verdim"dedi hemen araya girdim " Gülerek kac kiloydunuz kac oldunuz" dedim Filiz hanim ise: " 70 Kiloydum taaam mi simdi 50 kiloyum taammm mi "dedi :):D suratları evrim geçirmiş gibi oluyo yapay değişik bir ifade
link
Burada yapılan bilimsel çalışmalarda dikkate değer bir etkisinin olmadığı ve ciddi yan etkilere neden olabileceğine dair şüphelerin bulunduğu yazıyor.10 YorumlaSitede araştırırken gördüm. Öyle sadece onu kullanarak zayıflayabileceğinizi de düşünmüyorum. Siz yine de aşağıda bıraktığım linkte ürünü kullananların yorumlarına bakarsanız size çok iyi yardımcı olacağını düşünüyorum.
Herbalife ürünlerini kullanan var mı? Önerir misiniz? ↗10 YorumlaBugün tam 21. gün 87 kg’ den 81,3 kg’ ye indim. Hatta tartıda arıza bile olacağından şüphelendim..:) Sabah 1 shake 1 çay, öğlene doğru 2 adet haşlanmış yumurta. Öğleden sonra 1 shake, 1 çay. Akşam eve geçincede çorba salata. Ama sıfır ekmek, makarna, pirinç pilavı, baklava, börek. Mide yanmalarım olurdu artık kalmadı. tek korkum kiloları tekrar almak. Bu aşamaların hepsini kendim yaşadığım için anlattım ama dediğim gibi kiloları geri alırmıyım bilemiyorum. Bunun için de sabitleme yapılacak diyo satış danışmanı bekliyorum. 3 kg daha verince bitirmek istiyorum. Ama herhalde sonrasında da mevcut yeme alışkanlıklarımızı değiştirmek gerekiyor. Baklava börek veya çatlayıncaya kadar yemek yok/olmamalı.
30 Yorumla
+1 yıldieti salla... karbonhidratı sıfırla.. proteine yönel.. sporu bırakma..bol bol su..iyi motivasyon..gerisi yalan..kuş boku gibi mamalarla insanları doyuruyolar ya.. bu arada bu soruya bidefa daha cevap vermiştim ben sanki..
45 Yorumla
Soran+1 yılKarbonhidratı sıfırla diyorsun ya benim 30 kiloya yakın vermem gerek.. yinede biranda sıfırlamalımıyım sence?
- +1 yıl
bir anda yapamıcaksın tabi..çünkü kan şekerin düşer ve vücut hemen kıtlık var der bu seferde yağ değil kas yakarsın..ki vücudun yağ yakma fabrikalarıdır kaslarımız.herbalife vb kesinlikle gerek yok.yaratıcımız herşeyi düşünmüş zaten merak etme doğada herşeyin en iyisi var.. karbonhidratı 4 günde bırakıcaksın. 1.gün istediğin kadar , 2.gün akşam yemeğinde karb. yok , 3.gün öğle ve akşamda yok , 4.gün hiçbi öğünde karb yok. sana bir arkadaşımın web sitesini yolluyorum; link
- +1 yıl
Bana da yardımcı olur musunuz diyet konusunda
- +1 yıl
Öyle sıfırla demekle olmuyorki insan acıkınca sofraya oturunca kendini tutamıyor iradesine hakim olamıyor. Yemek yemeden tok kalmak için bu ürünü kullanmak lazım.
- Diyet & Beslenme konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSınıf arkadaşım distribitörü oldu bir kaç gün önce. Çok ısrar ediyor işe yaradığı konusunda. Kayseri deki ofislerine gittim yetkili ile görüştürdü arkadaşım. Kilo verdirici ilaçları kullandıktan sonra kilitleme programı varmış(yine bir takım bitkisel ilaç içiyorsun) onu uygulayınca kaslar sıkılaşıyormuş ve vücudun ne kilo alıyormuş ne de kilo veriyormuş
10 Yorumla Herbalife hiç bir şekilde yan etkisi olmayan tarım bakanlığı onaylıdır. biz ailecek kullanıyoruz tabikide bu ürün sadece zayıflama amaçlı değil aynı zamanda sağlıklı beslenme alışkanlığınızıda geliştiriyor herbalife ile 1.5 ayda 18 kilo verende var bu sizin tamamen metabolizmanıza bağlıdır. shake öğün yerine geçen besleyici bir üründür ve çay yağ yakıcı sıkılaştırıcı özelliği vardır şiddetle tavsiye ediyorum. Yaza fit girmek isteyenler için çok güzel bir ürün
50 YorumlaHerbalife aldığınızda kendinizi ömür boyu bu ürüne ipotek etmiş olursunuz. Çünkü zayıfladığınız da herbalife ile işiniz bitmez. Zayıf kalmak için kullanmaya devam etmek zorundasınızdır. Üstelik katı bir diyet listesi vardır. Şuradaki yüzlerce yorumu okuduğunuzda halen almak ister misiniz bilemem!
21 Yorumla
+1 yılİşe yarar olduğunu düşündüren hiçbir olumlu tepkiyle karşılaşmadım. Ayrıca pazarlama yöntemleri dolandırıcılarınkiyle aynı olduğundan hiçde güven verici değil...
23 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Ise yaradigini soyleyenlerde var
- +1 yıl
Spora ve yediklerine de dikkat etmek lazım tek başına zayıflatmaz zaten yemek yemeden tok kalmak için içiliyor
İşe yaramasına yarıyo ama kestikten sonra gene geri aldım ben.Yaklaşık bir ay kadar çilekli olanından kullandım 5 kilo vermiştim zaten 3 günde bile cm olarak farkettirmişti.Tok tuttuğu bir gerçek ama az ve sık yiyerek ya da kalori hesabı yapıp zayıflarsan kalıcı olacağından eminim.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDistribütörleri kendileri de kullanıyorlar zaten, zararlı olsa kullanmazlar ve satmazlar 😂
Yani ben bir zararını görmedim, ailende kullanan var ve ters bir durum olmadı hasta vs olmadı yani kullanabilirsiniz02 Yorumla
Gizli SoranTeşekkür ederim🙏
Rica ederim 🌷
+1 yılBilmiyorum ben kullanmadımm ama Annemin yakın arkadaşı satışını yapıyor benim kuzenim arkadaşım da kullandı sporla diyetle birlikte kullanılınca cidden işe yarıyor gibi görünüyor ama kendi tecrübem yok ve bildiğim kadarıyla biraz pahalı ürünler
00 Yorumla
+1 yılHerbalife doğrudan satış derneği üyesi beslenme alanında dünyanın 1 numaralı firmasıdır. Türk Kalp Vakfı ek gıda onayı almış bütün ürünlerini desteklemektedir. Bu şu demek bu vakfa üye doktorlar Herbalife ürünlerinin sağlıklı beslenme kilo kontrolü ya da aktif yaşam konusunda sonuç aldırdığı konusunda görüş bildirmişlerdir. Hurafelere ya da olumsuz düşüncelere inanmayın Bilgi almak isteyenlere daha açıklayıcı bilgi verebilirim...
20 YorumlaO ilaç bes para etmez emin ol ben farklı bir ilaç kullandım maurres die ama sadece resmi sitesinden alacaksın müthiş yararlı oldu abimde kullandı 10 kilo verdi ve yan etkisi yokmuthis bir ilaç havalar ısırdığında daha d etkili oluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılOnu denedim bir kaç ay önce güvendiğim orjinalliğine inandığım bir yerden aldım üstelik ama milleti tok tutuyormuş beni daha da acıktırdı 4 gün kullandım bıraktım..
Soran+1 yılKuzenim satıyor sporcu içecekleri protein tozu vs sattığı bir dükkanı var oradan almıştım eminim yani güvenilirlik açısından.
Soran+1 yılResmi sitesinin linkini yazabilirmisin bi gözatmak istiyorum zahmet olmazsa ;)
- +1 yıl
Ben kullandim resimdeki hale geldim zayifladim canin yemek istemiyor ama uc cesidi var ise yariyan avrupa mali olandir. Ve en guzeli kila almiyosun canin bisiler yemek istemiyor hep deli gibi tok hissediyosun kendini ben ornegin normalde her sabah 4 pogaca yerden bir tane zor yiyorum
+1 yılBen geçen yıl 85 kiloydum. Etrafımdaki 6-7 kişi bu ürünü kullanınca araştırıp bende aldım. 2 aylık kullanımda 73 kiloya indim.
20 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan senin vücudunun zayıflamaya müsait olup olmadığı. 200 kiloluk biriyle 80 kilo olan birinin zayıflama çabaları ve kullandıkları taktikler aynı değildir. Öncelikle doktora görünmelisiniz.
10 Yorumla - Diyet & Beslenme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖmür boyu kullanırım çok zenginim diyorsan al. Çünkü bıraktığın anda fazlasıyla geri alıyorsun. Çevremde çok kullanan oldu.
21 Yorumla- +1 yıl
Bırakınca kilo alınmaz yediklerine dikkat etmezsen alırsın
+1 yılMerhaba. Tek başına hiçbir şey işe yaramaz. Herbalife ürünleri aşağı ve yukarı kilo kontrolü sağlayabilirsiniz. Ben hem tüketiyorum hem de satıyorum. Çok da memnunum. Memnun olmayan bir kişiye bile denk gelmedim.
Not: İlaç değil besin takviyesidir.00 YorumlaBende Herbalife ile 10 kg verdim. Fakat bu zayıflama ürünü değil beslenme şekli maması, Aloe Vera suyu çayı. Bıraktım ve başladığım noktaya geri döndüm üstüne 5 kg daha koyarak 75 le başlayıp 64 düştüm geri almam vermeden daha kısa oldu 79.900 çıktım. Yürüyüş spor diyet şu an 75 kg yim. Sürekli kullanacaksanız başlayın. Birakicaksaniz hiç başlamayın. Günde 1, 2 saat yürüyüş sağlıklı beslenme akşam 7 den sonra bir şey yeme 2.5 lt su iç verirsin şeker hamur uzak dur.
10 YorumlaBen de kullandım ve 2 haftada 4.5 kilo verdim. Bu değişim gözle görülür şekildeydi hatta beni her gören kıskançlıktan zayıflamışsın diyemiyor da sen küçülmüşsün diyorlar :) şimdi spora da başlayıp sonuna kadar devam edeceğim fakat kararlı olmak ve iyi bir beslenme koçu çok önemlii🤩
10 Yorumlaben de kullandım 2 hafta boyunca sürekli gaz yaptı zayıflama olmadı aksine daha da acıktım sürekli tuvalete gitmekten afedersiniz dübürüm ağrıdı. İshal tarzı dışkılama yaptırdı sürekli acı yersiniz de zorla dışkılarsınız ya o hisleri yaşattı. Param da boşuna gitti.
00 Yorumla
+1 yılAnnem kullandı pek işe yaramadı ve midesi falan ağırıyordu bence ona vereceğin parayı spor salonuna ver
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYararlı olmaktansa zararlı oldu yani
+1 yılArkadaşım kullandı ilk birkaç hafta verdi kilo sonra aşırı sivilcelenme yaptı sonra da iştahı artmış daha çok kilo aldı
20 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 414 cevap paylaştı. ben kullanmadım ama duydum. şampuan ve saç kremi çok iyyimiş. erkeklerin saçlarında gürleşmeyi sağlıyor.
10 YorumlaHerbelife da senin gibi camışları dolandırarak ayakta kalan bir firma. Erken yaşta ölmek için mükemmel bir yöntem
00 Yorumla
+1 yılMerhaba canim;
Herbalife ile ben de zayıfladım gayet sağlıklı bir ürün devam etmeni isterim. danışmanın devamlı sana yardımcı olursa sağlıklı ve geri kilo almadan devam edebilirsin..02 Yorumla- +1 yıl
Ürünü bıraktıktan sonra kilo aldın mı tekrar
- +1 yıl
@minnoskiz1334 hayır canım kilo almadım danışmanın seninle iyi ilgilenirse sıkıntı çıkmıyor. . Ben şimdi zayıflama ürünleri kullanmıyorum ama diğer ürünleri kullanıyorum 8 aydan beri kilo bile verdim.. ilgilenirsen seni danışmanım ve beslenme uzmanı ile tanistirabilirim.. önemli olan kişiye göre doğru ürün ve kullanım şekli canım.. herbalife çoğu kişi satıyor. .
Birgün kullandım o kadar aciktirdi ki gözüm karardı az daha otobüs çarpıyordu bana😅 tavsiye etmem en iyisi sağlıklı yollardan zayiflamak
20 YorumlaGelişi güzel ürün hakkında bilginiz olmadan yorum yapmayın arkadaşm kullandı 3 ayda 20 kilo verdi
10 Yorumlabende almayı planlıyorum peki 8 ay geçmiş üzeriden kullandınmı sonuçları ne gibi oldu bilgilendirirsen sevinirim
21 Yorumla- +1 yıl
tarif edildiği şekilde kullana bilirsen çok güzel sonuç veriyor.içtiğin su miktarına dikkat edeceksin.
bi tanıdğm kullandı baya kilo verdi yani gerçkten çok ii olmuştu ama bırakınca vefdği kilolardan dha fazla ve dha kısa sürede tekrar kilo aldı ve etrafındakilere hiç tavsiye etmiyo
21 Yorumla
+1 yılMerhaba yardımcı olmak ısterım sıze kullanıyorum ve temin edıyorum whatsaap grubuna alıp yakından takip edıyoruz ve dıyet lıstesı ıle desteklıyoruz yaşam kocumuz kısıye özel kullanım verıyor 05539220490
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılDerhal bırakın sağlığınızdan olmak ve hatta ölmek istemiyorsanız...
20 Yorumla Çok pahalı ya bunun yerine kendin de sağlıklı gerekebilirsin git bir diyetisyene daha ne olsun
10 YorumlaTeyzemin herbalife beslenme kulübü var ailemden birçok kişi kullandı ve çok güzel sonuçlar aldı kesinlikle tavsiye ediyorum
10 Yorumla
+1 yılbi arkadaşım kullanıyodu. baya zayıfladı ama sağlıklı bişey mi bilmiyorum.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBknz doktor kontrolünde alınız bu tarz ilaçları ekstradan sağlığınızı olumsuz etkileyecek bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.
01 Yorumla kullanmadım kıloların dengelı beslenerek ve sporla gıdecegıne ınananlardanım oyle ılaçlar mutlaka ya karacıgerı yada başka bır organı bozuyor
00 YorumlaBosver sacma shekk karisimlar var bide tablet vitaminleri.. cok gereksiz
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa bilmiyorum araştırdım. Ama hiç güvenemiyorum da
Çok sağlıklı bir besin takviyesi herbalife bende tuketiyorum gayet güzel ve sağlıklı kilo verdim.
12 Yorumla- +1 yıl
merhaba siz o ürünlerden satıomusun peki
- +1 yıl
@haticemelek herbalife ürünlerini satıyorum. İstersen bilgi vere bilirim
Benim diyetisyen tavsiye edeyim troid ve insülin hastası bir sürü danışanı var ve kilo veriyorlar rahatlikla
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYardımcı olur musunuz?
Gizli Soran+1 yılHayır İzmir
+1 yılBen kullandim ustelikte sattim. Yok pek zarari sadece satan kisinin dedigini edersen yoksa tabi hersey zararlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulursan reductil kullan.. sadece amerikadan al buraya guvenme kilo nasil verilirmis gor
20 Yorumlaherbalife ile 12 kg verdim ve şimdi beslenme koçlugu yapıyorum kullandıgım ve koçluk yaptıgım kişiler dahil bir zararını görmedik hatta sadece saglıklı oldugu için tadını begendigi için kullananlar var sende çok güzel sonuçlar alabilirsin
00 Yorumla2 aydır kullanıyorum. 9 kilo verdim kullanmadan önce firmayı baya bir araştırdım. 38 yıllık bir firma ve içerisinde nobel tıp doktorlarından en ünlü takımlara kadar sponsorlukları var gerçekten gücenilir bir firma. Teşekkürler Herbalife
00 Yorumlabence karınlarından sallıyorlar birkaç tane konu mankeni bulmuşlar olay o gibime geliyor
00 Yorumla
+1 yılbir bayan vardı ve 300 tl kadar ödediğini söyleyip zayıflamayadıgın da söyleyince şaşırmıştım..fass foss işler...en iyisi ac karnını kosudur..
01 Yorumla
+1 yıl45 kilo vermiş birisi olarak kullanmanı önermem düzenli spor yeterli oluyor özellikle hastalığı olan birisinin kimyasal karışan gıdaya yönelmesi kanaatimce yanlış
11 Yorumla
Gizli SoranBende yanlış düşündüğümü hissediyorum. Ama elimde başka bir yol kalmadı
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat