Herbalife ürünlerini kullanıp sonuç alan, önerebilecek olan var mı?herbalife kullananlarvar mı? Gerçekten sonuç veriyor mu? herbalife shake kullananlar hangi ürünlerle birlikte kullandınız? Ayrıca herbalife cilt bakım ürünleri işe yarıyor mu?herbalife shake yorumları
Herbalife shake ve cilt bakım kullananlar memnun mu?
Daha önce Herbalife ürünlerini kullanan biri olarak bildiklerimi aktarmak istiyorum.
Herbalife Shake nedir, faydaları neler?
herbalife shake içeriği
Herbalife Shake, bir öğünde yediğiniz yemeğin önüne geçmesi amaçlı üretilmiştir. Bu ürünü bir öğünde kullanarak çok daha sağlıklı beslenmiş olursunuz. Kilo kontrolü ve yönetimini sağlamak adına en çok tercih edilen Herbalife ürünlerinden biridir. Vanilyalı, çikolatalı ve fındıklı aromaları vardır. Herbalife Shake, daha sağlıklı bir öğün adına kullanılmaktadır. Daha düşük kalori ile yüksek enerji alınması ve kilo kontrolünün daha sağlıklı bir şekilde yönetilmesine destek olmaktadır. Herbalife Shake faydalarını da yazmak istiyorum.
İçerisinde protein ve temel besinler içerir.
İçeriğinde B vitamini, C vitamini ve demir bulunan 22 vitamin ve mineral içerir.
Gereksiz yere alınan kalorinin önüne geçer ve daha düşük kalori ile sağlıklı bir yaşam sunar.
Kilo verme ve kalori kontrolü açısından tavsiye edilir.
Herbalife shake kullananların yorumları neler?
Karşılaştığım birkaç yorumu da eklemeden geçmek istemiyorum.
"Herbalife Shake ile beslenmeye başladım. İnanılmaz kendimi hafif hissetmeye başladım, önceki diyetlerim gibi acıkmıyorum."
"Herbalife shake ürününü ben 1,5 seneden beri ideal kilomu korumak için günde bir öğün (sabah kahvaltısı yerine) kullanıyorum. Öğün yerine geçen herbalife formül 1 shake toz olanı kullanıyorum. İçeriğinde vücudumuzun ihtiyacı olan besinler dengelenmiş bir şekilde mevcuttur. 22 çeşit vitamin ve mineral karışımından oluşan bu ürün bizi uzun süre tok tutması için bitki lifleri ve bezelyeden elde edilmiş protein içermektedir. Bu sayede çabuk açlık hissetmiyoruz."
"Kızlar iki ay önce herbalife ile tanıştım 8 aydır diyette olmama rağmen son 3 ayda kilo vermem durmuştu ve herbalife shake kullanmaya başladım harika sonuçlar almaya başladım 1 ayda 3.5 kilo verdim"
Herbalife cilt bakımı kullananlar memnun mu?
herbalife cilt bakım ürünleri
Herbalife, Dünyanın önde gelen beslenme şirketlerinden birisi. Beslenmeden sonra şimdi de cilt bakımı ürünleri ile öne çıkıyorlar. Cildi besleyecek uzman cilt bakım ürünlerinden oluşan Herbalife Skin cilt bakım serisi en çok satan ürünleri arasında.
Herbalife Skin Serisi, cildinizi besleyecek 11 yeni cilt bakım ürününü kapsıyor. Ürünlerin içeriğinde 15'in üzerinde vitamin ve bitkisel maddeler yer almakta. Bu seri 7 gün içerisinde kırışıklık ve çizgi görünümlerinin azalmasına garanti veriyor. Ayrıca cildin görünümündeki yumuşaklığın, pürüzsüzlüğün, ışıltının ve parlaklığın artmasına yardımcı oluyor. Ayrıca bu seride tüm cilt tipleri için ürünleri bulunuyor.
Ben 2 yıldır kullanıyorum arkadasım. ve kesinlikle dünyanın en büyük sağlıklı beslenme ve aktif yaşam firması.34 yıldır var ve 91 ülkede aktif halde. dünyada 250den fazla sporcunun futbol kulüblerinin v. s resmi beslenme sponsoru. Yani Herbalife kilo alırmaka ya da verdirmek için değil, sağlıklı yaşam için var. sen sağlıklı beslendiğin için kilo kontrolü yapıyosun ve kendini iyi hissediyosun. benim 10 kilo sonucum var
Herbalife kullanan biri olarak elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım.
herbalife kullananlar, herbalife shake kullananlar gerçekten sonuç alıyor mu?
Öncellikle şunu belirteyim hiçbir ürün tek başına yeterli değildir. Kullandığın ürünle beraber spor da yapman gerekir.
Ben herbalife shake ve herbalife çay kullandım. Danışmanlar var onlara kilonu ve boyunu söylediğin zaman en uygun ürünleri ve nasıl kullanmak gerektiğini söylüyorlar. Ben herbalife shake ve herbalife çay kullanarak 10 kiloya yakın verdim. Ama tabii bunun yanı sıra yediklerime dikkat ettim aynı zamanda da spor yaptım.
herbalife kullananlar
herbalife kullanım şekli nasıldır?- Öncellikle çikolatalı ya da vanilyalı olarak iki çeşidi var. Ben çikolatalı olanı kullanıyordum. Sabah ve öğlen içmeyi tercih ettim. Zaten öğün yerine geçiyor. Kahvaltı yapmayı seviyorsan öğlen ve akşam olarak tercih edebilirsin. - İki kaşık herbalife shake bir bardak su bir bardak süt ile karıştırıp içiyordum. Tabii onunla beraber günde 3 litreye yakın su tüketiyordum. - Kendime 1.5 litre olarak ayırdığım suyun içine istediğim kadar herbalife çay ekliyordum. Günde toplam 3 litre olarak tüketiyordum. - Aynı zamanda dışarı çıkamasam bile evde mutlaka spor yapıyordum. Telefonuma bir spor programı indirdim kendime hedef belirledim. Her akşam hareketleri yapıyordum. herbalife faydaları neler?
herbalife faydaları
Öncellikle seni tok tutuyor. Öğün yerine geçiyor. Hiç mi yemek yemiyorsun? Tabii ki yiyorsun. Ara öğünlerin oluyor. Normal yemek yiyebiliyorsun. Herbalife kullanırken öğünlerin kısıtlı oluyor sadece. Ama aynı zamanda da sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun. herbalife urunleri bilinçli bir şekilde kullanıldığında gerçekten iyi sonuç veriyor. Ancak yine de doktora danışarak kullanın.
Zayıflama konu başlığı altında olan tüm ürünlerini kullandım ve hala kullanıyorum 1,5 ay oldu ve 10 kilo verdim Şu an daha iyi bir sonuç elde edebikmek için aynı zamanda spor da yapıyorum. İlk içmeye başladığım zamanlar mide bulantısı baş ağrısı yapıyordu 1-2 haftaya kadar bünye alıştı Şöyle bir şey de var bünye buna alıştığı için kullandınız hedefinize ulaştınız ardından pat diye kesmeyin verdiğiniz kilolunun iki katını alırsınız Ben ilk ay shake i 2 öğün içiyordum 2. ay da 1 öğüne indirdim eğer kalıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız yaptığımı yapın
Kalıcı oluyor değil mi bende verdim de bazıları yok geri alacaksın falan dedi , hatta ben verdikten sonra hoşuma gittiği için distribütörlüğünü de aldım bir aydır istediğim kilodayım geri almadım beslenmeme dikkat ediyorum
Ben sonuç aldım 10 kg verdim işe yaradı ama bıraktıktan sonra herbalife yüzünden değil kendim yediğim için kilo aldım. Normalde markayı suçluyorlar ama o kesinlikle insandan dolayı yemezsen almazsın bitti
ben uzun bir zamandır kullanıyorum çok da memnunum.tabi ki her şey gibi doğru bir şekilde kullanılması gerekiyor.ayrıca işe yaramıyor yasaklandı diyen arkadaşların da araştırmalarını doğru yapmalarını tavsiye ederim.ben kulaktan duyma bilgilere değil bilime inanırım. link ayrıca bu kadar ülkede var nerede yasaklanmış? link
@Melis235 dogru kullanım şekli sabah kahvaltısı yerine ilk kalkinca alo verali suyu pesine bitki çayını ve sehki iciceksiniz 3 4saat sonra öyle yemegi yiyeckesiniz gundr imi defa kulanicksaniz akşam 8de tekrar sirayla iciceksiniz gün içinde 3 rltre şu içmelisiniz
Herbalife satanlar besin takviyesi olarak sattıklarını söylüyorlar. Öyle bir diyet programı uygulatıyorlar ki, zaten herbalife kullanmasanız da zayıflarsınız. Ayrıca 10 kilo verdim hadi bırakıyım olmuyor. Ömür boyu kullanmanız gerekiyormuş. Kişisel görüşüm modern para tuzağı. Aşağıdaki linkte 500 civarı yorum var, dikkat edin olumlu yorumların hepsi herbalife satıcıları yapmış. Şikayetler ise kullanıp memnun olmayanların.
Evet her türlü zayıflarsiniz fakat bilinçsiz diyet yaparken günlük almanız gereken mineraller vitaminler ne olacak ve yağ yakmal yerine kaslar dan zayiflarsaniz ne olacak? Halsizlik ve bağışıklık sistemi çöker hastalıklar yakanizi birakmaz ama herbalife günlük ihtiyaçlarınızı karşılar nacizane fikrim
Tum cilt urunlerini ve cayini kullaniyrm piayasadaki en ii kozmetikler bence. Pahali ama deger. Cayi ise hem lezzetli hemde rahatliyrm. Onun o zayiflama tozuyla zayflayan cok arkadasmda var kendilerini enerjik hssttiklerini ve kis boyu hastalanmadiklarini soyluyorlar.
Temizleyici tonik nemlendirici ve pling kullanyrm cildim mermer gibidir makyajsz ozguvenle dolasirim gercekten canlandgimi ferahladgimi hssdyrm. Kokularida cok hos bu arada her biri farkli kokuyr. Hele tonikteki porakal ferahligina bayiliyrm
Kendimi öyle sağlıklı öyle enerjik hissediyorum ki sponsorum sayesinde kilo vermeye başladım ben bile zayıfladıysam bu iştahla emin ol sizde yaparsanız. Takviye gıdavaları falan mükemmel ben zayıflama paketinin yanında birde omega3 falanda kullanıyorum. Burdan ne kadar anlatsam boş düzenli kullanan etkisini gören anlar beni sadece. Gerçekten İlgilenirseniz sponsorumun adını verebilirim
merhaba bende baya kullandım kilo verdim baktım üye olunup indirimlide alınabiliniyormuş hemen üye oldum %25 daha indirimli almaya başladım, beni bir eğitime davet ettiler baktımki bu işten baya bir para kazanan var ozaman dedimki sen yeteneklerini kullanarak bu işten çok para kazanabilirsin hemen bir web sitesi tasarladım ve seosunu yaptım, unutmadan herbalife ürünlerinin satışlarını internet ile yapmaya şirket izin veriyor ve bu hiçbir network şirketinde yok. Şu anda herbalifeden sonra 2 sıradayım. insanlar talep ettikçe ben satıyor ve para kazanıyorum sizlerde sizlerde web sitem olan amazonlifestore de alışveriş yapabilir veya indirimli ürün almanıza yardımcı olabilirim. sevgiyle kalın
göbeğinden şikayet eden bir ark kullanıyordu ama bölgesel eğil tümden kilo verdiriyor genel anlamda kilo verdi ama göbeği halen vardı bu yüzden biçimsiz şekilde verdiriyor sporla kullanırsan belki... yine de kimyasal şeylere karşıyım şahsen... en iyisi sporrr...
En iyisi spor derken sporu bir zayıflama aracı olarak görmeniz, herbalife ürünleri ile sporu aynı şey gibi lanse etmeniz konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığınızı gösteriyor, herbalife yi siz beslenmenizin yerine koyup ek olarak da spor yaparsanız çok daha güzel sonuç alırsınız ama sadece ben spor yapayım derseniz spor yüzde 20 etkilidir yüzde 80 iyi beslenmeyi nasıl ve ne ile yapacaksınız?
Arkadaşlar bnde üye olup verdim ama bir sponsorum ya da koçum yok shake bide klasik çay siparişi verdm jaftaiçi başlıyvam elime ulaştığında nasıl kullansam faydasını daha çok görürüm sporla birlkte başlamayı düşünüyrm. Ama bir danışacak kişi olsa ii olurdu
Yalnız şunu da söyleyeyim insulin direncin olup olmadığını öğren genelde olabiliyor ve buna dikkat edilmiyor satılırken varsa sekerli şeyler kullanmamalisin kilo veremez kilo alırsın kendine eziyet ettiğinde kalırsın. Benim gibi. :)
kılo vermek ıcın yemek oncesı veya sadece herbelıfe. kılo almak ııcınde yemekten sonra herlıfe bıcımınde kullanım onerıyorlar genelde.. ınsulın dırencı uyarın sake ııcne ekleycegım urunler ıcı n mı?
Merhaba ben de arkadaşım ile birlikte kullanmaya başladım bir aydır kullanıyorum düzenli ve tam bir şekilde yapmama rağmen 3 kiloya yakın verdim. Daha yolun basindayim bu ilk ayda bir suru kaçamak yapmama rağmen kilo verebilmem beni şaşırttı. Ama net olarak sunu söyleyebilirim, kesinlikle sabahlari daha dinç uyaniyorum en önemlisi vücudum sis bir sekilde uyanmiyorum. Daha hafif hissediyorum kendimi.
selam arkadaşlar bende sizin gibi ön yargılı idim ama herbalsaglikliyasa sitesi ile tanışana kadar dı bana bir arkadaşım önermişti bu siteye ilk girdiğimde dikkatimi çeken şey sitede koç luk desteğinin olmasıydı. bu tarz ürünleri kullanımlarda koçluk desteği önemli bir ikinci side İnternet ortamından hiç bir şekilde alışveriş yapmamıştım satış pazarlama ekibi de gerçekten güvenilir ve sizin alışverişi yapmanız için gereken yardımı telefon görüşmesi ile yapıyorlar.
Herbalife kullanıyorum duzenli ve saglikli kilo veriyorum vucudundan esit sekilde gidiyor kilo 3 gun sonra incelmeye başlıyorsun tereddüt etme kullan ama sakın sunu unutma istedigim kiloya ulastim diye sakın herbalife ı birakma cunku vucuduna otursun o kilo eger hemen birakirsan sana geri kilo aldiriyo o yuzden ulastigin kilodan sonra biraz daha kullan
MERHABA Herbalife hiç bir şekilde kilo aldırmıyor aksine daha düzenli beslenmni sağlayıp kilo vermeni sağlıyor ben bir kaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum hiç bir şekilde sıkıntı yaratmıyor.
Bende Urunun fadalı olup olmadıgı nı ogrenmek ıcı sorumu sordum ama , Ybancı , Yerli Onem arzetmiyor bu sektorde ki zaten Bu derecede üretim laboratuarı ülkemizde ne yazıkki henüz yok.
Çok basit.. çok yüzeysel bir yorum.. hemen bu yanlış düşünceleri nasıl kırabileceğinizi anlatayım.. birincisi herkesin elinin altında internet var, aklınıza gelen bir yeri yazın tokyo herbalife, newyork herbalife, ya da bir afrika ülkesi gana herbalife diye.. mutlaka kullanan ve bu işi yapan insanlara rastlarsınız..94 ülkede 40 yıldır tek gerçek, para tuzağı derken de neye istinaden dediniz onu anlamadım, firma ürününe 30 gün iade garantisi vermiş, git bir yaşam koçu ile elden al ürünleri, takibini yapsın, doğru kullan sonuç alamazsan o kişi iadesini alır
1 ay boyunca kullandım.Çilekli olanını alıp vişne suyuyla sabah ve akşam olarak tükettim.Evet zayıflatmasına zayıflatıyo ama dikkat etmediğin takdirde hepsini geri alıyosun.Zaten tadı da hoşuma gitmemişti, kullanmadım daha sonra.
Hem dikkat etmeyim hem geri alayım var mı öyle bir dünya öyle bir boyut, biz de geçelim.. unutmayın ürün şu anki dünyada kalori bombası olmuş herşeye bir çözüm olarak var, siz kiloyu verdikten sonra 1 öğün shake kullanın kilo alıyormusunuz bakın, ama senin yakımın ginlük 2300 kalori sen alırsan 2800 kalori buna kimseyi suç ortağı etmeye gerek yok
ben yıllardır hem kullanıyorum,soruyu sormadan önce de kullanıyordum. 2 yıldır da iş olarak yapıyorum. önerilen şekilde kullanıp da faydasını görmeyen kişiye rastlayamazsın.
kardeşim down sendromu 75 kilodan 67 ye düştü 3 ayda hiç bir yan etkisi olmadı onda ama ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu akşamları mide bulantısı yaşamaya başladım ve bıraktım. yani bu bünyeye bağlı bir şey
Kendim cilt bakımı kullanıyorum özellikle göz çevrem için morluk ve çizgiler için. İnanılmaz derecede etkisini gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim. En önemli danışmanlık Detaylı bilgi için instagram Herbalifesuu üzerinden yardımcı olabiliriz
Çok derken günde 2 buçuk lt falan içiyordu o. Sütle hazırlanan bir toz var öğün yerine geçiyor zaten. Onu sabah ve akşamları içiyordu öğlen istediğini yiyordu. Birde sürekli içtiği bir çay vardı.
Kısa vadede işe yarıyor, zamanla kilo aldırmaya başlıyor. Çevremdekilerden biliyorum. Tavsiye etmem. Aldıkları kiloları verebilmek için çok uğraştılar.
Herbalife bir ilaç değil. Ekmek peynir zeytin vs gibi bir yiyecek aslinda. Onun toz hali. Yuksek besin değerleri ve dusuk kalorisi ile sağlıklı bir besin kaynağıdır. Nasil ki ekmek kilo aldırıyor ise onun da programına göre kilo alıp kilo verdirebiliyor. Her şeyi geçtim verdiği enerji müthiş ötesi bir şey. Deneyin derim. Faydasini göreceksiniz
Şahsen ben kullanıyorum ve 64 kilo verdim isteyen herkese de tavsiye ediyorum inanmayanlar oluyorsa da istagramdan bana yazıp eski yeni halimi atabilirim cansuu_aleynaa_das
Bir buçuk hafta falan kullanabildim sonra bıraktım kullandığım sürede de istediğim sonucu aldım ama çok fazla kaldı shakeler hâlâ duruyor onları ne yapabilirim
Kayseri yeliz emre herbalife instgrm adresinde eski resimlerimiz var arkadaşlar, burada dikkat edeceğiniz 3 unsur var doğru ürün, disiplin, doğru koçluk1. maddeden başlayalım doğru ürün sizin bütçenize ve ihtiyacınıza uygun ürünü doğru yerden temin etmeniz anlamına gelir, herbalife ürünlerinin üzerinde yazar yalnızca distribütörler aracılığıyla temin edilebilir şeklinde (herbalife özellikle n11 letgo vs gibi sanal satışa izin vermez, ordaki ürünleri onaylamaz, herhangi bir hak iddiasında bulunamazsınız, o şekilde bir satışım yok der ve sahte, yarım, skt si geçmiş açık paket ürünlere denk geldiğinizde sorumluluk kabul etmez)2. madde disiplin : bu ürünleri alıp rafta bekletecekseniz sonra herbalife aldım zayıflayamadım demeye başlarsınız, ortalama 1 set 26 gün gidiyor, hadi haftada 1 günde evde kahvaltı yemek vs yaptınız 1 ay gider, bizede bazen geliyor adam ürünü almış 60 gün sonra dönüyor, kilo veremedim diyor, bu şekilde disiplinli kullanım olmayacaksa hiç başlamamalısınız ( bu arada 1 ay bir insan 2 öğününde bunu nasıl kullanır dediğinizi duyar gibiyim, her öğünde ekmek yemek gibi bişey, ben kilo problemim kalmamasına rağmen shake içmekten vazgeçemedim, onu içmeyince daha çabuk acıkıyorum ya da günde en az 1 öğünde tüketmezsem şişkinlik oluyor)3. Koçluk herbalifenin en önem verdiği olay, herbalife ürünlerini satmak için çok kişi bu işe girer ama çoğunun sonu hüsran olur, bizim olayımız parfüm satar gibi ürün satmak değil, karşımıza şeker hastası, koah hastası, tansiyon hastası, kalp hastası, diyaliz hastası hepsi çıkıyor, doktorlardan eğitim alırız, kişiye göre program hazırlarız olayımız bu.. koçunuzu iyi seçin, sayfasında kendisi shake içiyorsa zaten o adam olayı kavramıştır, ürünlerin gücünü kendisi biliyordurDaha fazla kafanıza takılan şey olursa mesaj atabilirsiniz
herbalife birazcık parayı çöpe atmak değil mi sence? sana sadece diyet yapsan da yiyeceğin besinleri bir karışım içinde parayla satıyolar bu yani :) başka da bir özelliği yok.. hani diyetinize dikkat edecek iradeniz yoksa kullanın gitsin. ama sağlıkçı olarak diyetisyeni tavsiye ederim. sonuçta herkesin bünyesi aynı kaloride besin maddesiyle kilo vermeye uygun değildir. Sende işe yarıyor diye başkasına işe yarayacağı anlamına gelmiyor yani anlatabilmişimdir umarım :)
Diyet yapsanız günlük almanız gereken vitaminlerin hepsini alamayacaksiniz şöyle düşünün örneğin 1 ogunde kırmızı et beyaz et kereviz borulce pilav bunların hepsini yerseniz aşırı fazla kalori almış olursunuz ama shake ürünü 216 kalori alırsınız ve almanız gereken vitamin ve mineralleri alacaksınız. Ürünlerin parasinin fazla olmasının sebebi de ürünlerin bitkisel olması ve besinlerin kurutulması ile oluşan bir ürünüdür.
Bende bunu anlamıyorum, sağlıkçı olarak ben tavsiye etmiyorum diyorsun, bu neye benzer arabam bozuldu, kalorifer de arıza var su damlatıyor ben arabayı kaportacı ya götürsem ne olur? Anlamaz değil mi? Doktor ol profösör ol, istediğin herşey ol ama kendi branşının uzmanısın unutma beslenme uzmanı olmak farklı bir olay, herbalife türkiye nin başında doçent doktor ismet tamer var beslenme uzmanı kendisi, şimdi ronaldo gibi bir futbolcunun 1 bacağı trilyonlarca liraya sigortalı, bu adama sen doktorda olsan sağlıkçı da olsan 1 bardak su ver içmez, ama bu adam yıllardır herbalife ürünleri ile besleniyor, reklam diyeceksin, şu var herbalife asla ürün kullanmayan birine sponsor olmaz👍
ben herbalife ürünleri ile sonuç alıp eğitimlerini tamamlayarak yaşam koçluğu yapmaya başladım. Kilo alıp vermek dert değil zayıflamak da öyle. Kasların gelişkin olması mesele. Detaylı konuşmak gerek. kilo almak vermekten zor. Alan kişilerim var. Sonuçları da iyi. Yardım istersen yardımcı olabilirim.
Ben urunu kullanmaya basladim 5 gunde 3 kilo verdim sonrasında kilo vermem durdu ne yapmam gerekiyo acaba yanlış mi kullanıyorum diye düşünmeye basladim kuzenimin arkadaşı yardımcı olmuştu alırken ürünü aldıktan sonra resmen unuttu bizi hiç bi şekilde bilgi vermedi ben bildiğim kadarıyla kullanıyorum nasıl kullanmam gerektiği hakkında da bilgi verebilir misin?
Yeni kullanmaya başladım. Şampuanını aldım deniyorum. Annem yıllar önce kilo kontrol setinden kullanmıştı kullanma talimatlarına tam uyamadığı için işe yaramadı ama bakalım şampuanla deneyeceğim eğer hatrı sayılır bir değişim olursa başka ürünlerini de kullanırız
ilk 3.5 ayda 18 kilo sonucum var toplamda 22kilo. 4 yıla yakındır ailecek ürünleri kullanıyoruz. foto gösterebilriim. evrimsel bir değişimim var :) 2 yıldır da herbalife koçluğu yapıyorum. size tavsiyem ürünleri duyan kişilerden değil kullanan ve sonuç alan kullanmaya devam eden kişilerden öğrenin bilgi için 0507 6396199
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sakın derim.Kullanan birisi olarak işkenceden başka birşey olmadığını gören birisiyim. Ben kendi yöntemimle sık ye az ye mantığında en fazla haftada 1,5 kiloyu geçmemek kaydı ile 20 kilo verdim. Hem istediğimi yedim hemde tok gezdim.Fazla kilon varsa sporuda unutma.Spor dediğimde ürkme bedensel olarak yapmadığın şeyleri yap spor yerine geçiyor zaten.Mesela kısa mesafeleri yaya olarak git.Tadını çıkar hem gez hep spor olsun.
Sakın derim diye bir durum yok, sizin bir yöntemle zayıflamanız diğer yöntemler için sakın ha demenizi gerektirmez, ben çalışan bir insanım yürüyüşe vs zamanım yok, herbalife ürünleri ile 2.5 ayda 13 kilo verdim sonra 1 öğün shake ve çaya devam ettim bırakmadım sonradan toplamda 20 kilo vermiş oldum, işi yapmaya karar verdim şu anda danışanlarımın çoğu esnaf, sabahları kete poaça ile gün içinde de sürekli karbonhidrat ile içiçe olan ve spora ayıracak zaman buluamayan insanlar, türkiyedeki yaşam şartları filmlerdeki sabah portakal suyunu sıkıp içen ve köpeğini gezmeye götürüp yürüyüş yapan adamın yaşam şartlarına uymuyor
Kullanan insanların yorumlarına değer verin derim, kullanmayan insanın 2 masa ötede kasenin içinde duran yoğurdun tadını anlatmaya çalışması gibi bir durum oluyor bu şekilde yorumlar..
3.5 ayda 18 kilo vermiştim 2015 ye halen sonucumu koruyorum. Bu harika ürünleri 5 yıldır özellikle sabah kahvaltısında yemekten hiç vazgeçmedim isteyene yardımcı olabilirim 0507..639..6199
Ayrıca amerikanın en iyi futbol kulübü los angeles lakers in sponsoru, la galaxy yazın görsellerde arayın formanın üzerinde yazar, ronaldo gibi bir yıldızın beslenme sponsoru (dikkat edin beslenme sponsoru, herbalife ile besleniyor, şu şapkayı giy çık, tişörtü giy çık olayı değil yani
Kullanıyorum, kullandirtiyorum. Çok güzel sonuçlar var. 1 ayda 8 kilo, 2 ayda 15 kilo, bazılarının bedeni inatçı 1 ayda 3 kilo ornegin. Doğru olan ürünü kullanmak ve işi bilen bir danışmana sahip olmak.
Adamın kilo problemi en az 25 kilo, zayıflama süreci en az 6 ay,1 ayda hem o midedeki biyümeyi durduracak, mideyi geriye dönderecek, hemde sağlıklı şekilde kilo verecek, bide ürünleri aldı arasıra canı isterse o zaman kullanıyor, ha birde ucuz ürün alacam diye saçma sapan sitelerden neüdüğü belirsiz ürün aldıysa o arkadaşların o sonu yaşaması kaçınılmaz olur 👍
Kardeşim bu işe girerken verdiğin sadece 140 tl lik bir üye paketi ücreti, onun da içinde 1 adet shake,1 adet karıştırıcı, yanında bir adet çanta vs gibi ürüne para veriyorsun, para tuzağı kısmı dediğin olay nasıl olur sana der ki üyelik 1000 lira, her arkadaşını getirdiğinde ondan 200 lira kazanacaksın, para tuzağı budur.. ben de öyle bir toplantı ile başladığım herbalife kariyerimde 20 yıldır yaptığım marketçilik mesleğimi bıraktım, şu anda ordan daha güzel kazanıyorum, insanlar bana teşekkür ediyor, çevrelerinden kilo almak kilo vermek isteyen insanları yönlendiriyor, bu iş ticaret işi değil, sen katıldığın eğitimlerde kendini geliştirir her türlü kilo sorununa çözüm üreten bir yaşam koçu olursan aranan insan olursun, son bir söz "fırsatlar buğuludur herkes göremez"
En İyi Cevaplar