Selam 😊
Sivilcesiz, lekesiz, porselen gibi bir cilde sahip olmayı hepimiz isteriz. Bunun için de cildimize iyi bakmamız ve bakımlı olmamız gerekiyor. Bakımlı olma serüvenimizde kendimiz için en faydalısını bulmak için birçok yeni ürün deniyoruz. Son yıllarda çok popüler olan ürünlerden biri de keçi sütü sabunu oldu. Keçi sütü sabununun cilde birçok faydası mevcut. Ama daha çoğu kişi bu sabun hakkında yeterli bilgiye sahip değil.Keçi sütü sabunu nedir?

Keçi sütü sabunu nedir? Besin değeri açısından anne sütüne en yakın süt keçi sütü. Bu nedenle keçi sütü sabunu da vitamin ve protein açısından oldukça yüksek. Hem cilt bakımında hem de saç bakımında kullanıma uygun bir sabun. Hem yüzünüze hem de vücudunuza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Genelde sabunların pH değeri çok yüksek olur ve cilde kuruluğa sebep olur. Ancak keçi sütü sabunu pH değeri bakımından cilde en yakın sabun. Bu yüzden cilde çok faydalı. Kuru ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.
Keçi sütü sabunu cilde, saça faydaları nelerdir?

Keçi sütü sabunu cilde, saça faydaları - Keçi sütü sabunu cildi derinlemesine temizler. Gözenekleri yağ, kir ve siyah noktadan arındırır.
- Ciltte hijyen sağlar. Mikrop ve bakterileri öldürür.
- Gözenekleri küçüktür.
- Akne ve sivilceleri iyileştirir.
- Akne, sivilce ve siyah noktaların tekrar oluşmasını önler.
- Cildin nem dengesini korur.
- Ciltteki enfeksiyon tedavilerinde kullanılır.
- Egzama ve mantar hastalıklarına iyi gelir.
- Peeling etkisi yaratarak cildi ölü deriden arındırır.
- Saç derisi hastalıklarına iyi gelir. Kepeklenme ve kaşıntı sorunlarına iyi gelir.
- Saçlara ihtiyacı olan nemi sağlar.
- Saça parlaklık ve ışıltı kazandırır.
Keçi sütü sabunu sivilcelere iyi gelir mi?

Keçi sütü sabunu sivilcelere iyi gelir mi? Keçi sütü sabunun sivilceler üzerinde yarattığı etki çok merak edildiği için ayrı bir başlık altında cevaplamak istedim. Keçi sütü sabununun içerisinde bol miktarda protein olduğu için cilt üzerinde bakteri ve mikrop oluşumunu önler. Zaten sivilce ve akne oluşmasının en büyük sebebi cilt üzerindeki bakterilerdir. Bu yüzden keçi sütü sabunu sivilcelere çok iyi gelir.
Ayrıca sivilce ve akne oluşumunun bir diğer en büyük sebebi ciltteki yağlanmadır. Keçi sütü sabunu ciltteki yağ dengesini korur. Gözeneklerde biriken yağı temizler. Bu yüzden sivilce oluşumunun önüne geçer.Keçi sütü sabunu cildi beyazlatır mı?

Keçi sütü sabunu cildi beyazlatır mı? Keçi sütü sabunun direkt olarak cilt beyazlatma vaadi olmasa da cilt beyazlatma etkisi vardır. Çünkü ciltte peeling etkisi yarattığı için cildi ölü hücrelerden temizler ve yeni hücrelerin oluşmasına zemin hazırlar. Bu da cilt renginin açılmasını ve lekelerin yok olmasını sağlar.
Ayrıca ham maddesi süt olduğu için de beyazlatıcı bir etkisi vardır. Yüzündeki lekelerden kurtulmak ve daha beyaz bir cilde sahip olmak isteyenler keçi sütü sabununu denemeli.Keçi sütü sabunu zararları var mı?

Keçi sütü sabunu zararları Her üründe olduğu gibi keçi sütü sabunun da zararı olup olmadığı merak ediliyor. Keçi sütü sabunun herhangi bir zararı bulunmamakta. Sabunlar en çok cildi kurutması ile meşhurdur. Ancak keçi sütü sabunun pH değeri cilde yakın olduğu için cildi kurutmaz, aksine nemlendirir. Bu yüzden cilde tahrişe veya kaşıntıya da sebep olmaz. Hassas ciltlere sahip kişiler dahil herkes keçi sütü sabununu gönül rahatlığı ile kullanabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kullandım çok memnun kaldim
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılsiyah nokta için kullanıyorum faydasını gördüm, ama bir süre sonra tekrar çıkıyor
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. onun kesin çözümü yok zaten devamli kullanırız bizde😊
- +1 yıl
evet baya faydalı, ölü derileride vucuttan atıyor,
- +1 yıl
3 gündür kullanıyorum. devam edicem bakalım ne olacak
- +1 yıl
iyi olcak :)
- +1 yıl
kızarıklık yaptı yuzmde normal mi?
- +1 yıl
ilk başlarda oluyor. normaldir. yüzdeki yağlar gittigi için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılCapila varken bunlarla uğraşma.
16 Yorumla- +1 yıl
o nedir
- +1 yıl
Akne siyah noktalar için kükürtlü ve katranlı sabundur. Eczaneden alabilirsin. Ucuzdur ayrıca.
- +1 yıl
etkili mi
- +1 yıl
Birkaç gün içinde etkisini görürsün. Ben çok tutarım bunu.
- +1 yıl
Teşekkürler. capila mi dicem alırken
- +1 yıl
Evet Capila Sabun 5.5 TL falan sanırım. Gitmeden bir EİG bırak.
+1 yılsütünü görmedik ki sabununu kullanayım
00 Yorumla
+1 yılBen direkt tüketiyorum sabunla uğraşamam
00 Yorumlaişe yarıyormu o sabunlar
00 YorumlaSütü içmeye bulamıyorum kaldı sabunu
01 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılYook
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği