Greyfurtun ilaçlarla zararlı oldugunu biliyorum ama Greyfurt ile balık yağı tüketmenin bir zararı var mıdır?
Evet vardır
Hayır balık yagı zaten tam olarak ilaç sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilaç vs kullanırken greyfurt yerseniz. aldığınız şeylerin ciğerde toplanmasına vücuttan geç atılmasına sebep olur. buda ileride ciğerde hastalıklara ve su toplanmasına kadar yol açar. bişey kullananıyorsanız greyfurt yemeyiniz
balık yağının ilaç türü oldugundan tam emin degildim
omega 3 vücudun olmazsa olmazlarından bir çok şeye faydası var. ilaç değildir gıda takviyesidir. lakin herşeyin fazlası zarar. ciğerlerde ihtiyaçdan fazlası toplandığında neler olabileceğini kestiremezsiniz
Tanisyon ilaçları ile ilgili zararlı olan bölüm.O ilacın etkisini azaltıyor greyfurtun içindeki bir madde çünkü.
yani balık yağıyla hiç bir alakası yok oluyor kanı sulandırıcı etkisi var da balık yagının
Birlikte içme ama zaten balık yağı ilaç değil.Zayıflamak için mi içiyporusn greyfurt suyunu.
hayır hücre yenileme amaclıymıs
Sorun olmaz içmen.Zaten balık yağını hergün içmene gerek yok.Haftada 3 kez içmen yeterli.
cok sagol gercekten :)
Rica ederim.Zaten balık tüketiyorsan haftada 2 kez balık yağı içmene de gerek yok.Uzman görüşü bu.Hoşçakal.Benim çkmam lazım şimdi.
bence greyfurttla hıcbısey tuketme hele ılac sakın ha
Cevap
4Cevap
Greyfurt fazla yemeyecekmişsin zararı varmış bildiğim kadarı ile ama istersen bir araştırmaya geç
google amcaya sor bakam ne diyor
arastırdım ama kesin bir sonuç alamadım
Bir zararı olduğunu sanmıyorum ama bu ikiliyi ne maksatla biraraya getirdiğini de anlamadım.
Tadını düşününce..iiiiiiiiğğğğğğiiiççç...
balık yağını hap olarak kullanıyorum :)
ne yapacaksın ki mrak ettim
saglıklı
greyfurt ile birşey tüketme yanı hap tarzı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar