Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Balık Yağı vücudun sentezleyemediği omega 3 yağ asidi içeren besin takviyesidir. İştahsızlığa doğrudan etki ettiği söylenemez. Yani yeme isteğini iştah şurupları gibi beyne iletmeye bir etkisi yoktur. Balık yağının iştah açtığını kanıtlamaz ancak psikolojik sebeplerden dolayı iştah kapanması yaşanıyorsa omega 3 ün olumlu etkisi olarak adlandırılabilir.
Omega 3 kaynağı olan balık, düzenli tüketildiğinde bile, balığın cinsi, saklama ve pişirme koşulları besin değerini düşürebilir. Bu nedenle vücudun omega 3 ve omega 6 dengesi bozulur. Vücuda alınan omega 6 miktarı arttığında vücut tepki verir. İşte bu dengeyi sağlamak için kullanılan balık yağı beslenmeyi düzenler. Diyet listesine eklenecek balık yağı sağlıklı beslenme koşullarını oluşturur. Bunun sonucunda güçlü iştah ya da iştahsızlık gibi sorunlara çözüm olur.
Kilo problemi yaşayan ve güçlü bir iştah ile mücadele eden kişi için yine diyet listesine eklenecek balık yağı, alınan düşük kaloriyi dengeler, tokluk hissi uyandırır. Böylece diyete dayanma gücü artar ve vücut dengeye girer.
Bütün bu bilgilerin ışığında balık yağının iştah açmaya ya da iştaha doğrudan bir etki ettiği söylenemez. Balık yağının vücuda etkisi sağlıklı beslenmeyi başlatmak, gerekli besin değerlerini bedene kazandırmaktır. Vücudu dengede tutar. Böylece beslenme problemleri kendiliğinden ortadan kalkar.
Balık yağının kilo aldırdığı ya da kilo vermeye yardımcı olduğu gibi duyumlar daha çok kişinin kendi yaşantısı sonucu deneyimlediği etkilerdir. Balık yağı herkese kendi sağlığı ve vücudunun ihtiyacı doğrultusunda farklı etki eder.
çok çok teşekkür ederimmm gerçekten güzel bilgilendim 💜💜
Cevap
6Cevap
hayır sadece yağ yakmaya yardımcı olur ve enerji verir
Açıyor ben hapını kullandım kiyo aldım diye buraktım
Balık yağı iştah açar aynı zanda kemikleri geliştirir.
Denedim ama ben de işe yaramadı
Öyle diyorlar
Açar
Açar
Açar
olabilir
En İyi Cevaplar