Sağlık & Diyet Eminönünde balık ekmek yemek sağlıksız mı? bonniexx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Eminönünde balık ekmek yemek sağlıksız mı? Eminönünde balık ekmek yemek sağlıksız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
écoutelesilence Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ah galataya karşı balık ekmek turşu yiyip daha sonrada sıcak lokma yemek mis gibi neresi sağlıksız 1 2 Yorumla bonniexx +1 yıl Sen anlatınca daha bi lezzetlendi sanki öyle bi anlattin ki ismsomsos Yorumla écoutelesilence +1 yıl Okul zamani 10 günde bir yerdim hiç bir şey de olmadı çok küçükken başladım ve sadece manzarası ve o mis koku için bile yerim Yorumla
SoyleBenDinliyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ya en lezzetli şeyler zaten sağlıksız değil mi? Ye gitsin ne olucak. 1 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl 30 yıldır İstanbul ve Eminönünde yım asla ve asla ne yerim bede önünde geçerim pislik ve berbat yer ve şeyler 0 0 Yorumla
TTCustom017 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Niye sağlıksız olsun ama çok da şey bekleme marmara balığı neticede 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hayır Sağlıksız Değil Sağlıklı Balık Zihni Açar Zeki Yapar 0 0 Yorumla
Çellolll Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Son yediğimde balığın otu, boku ne varsa koymuşlardı içine ama hayatımda yediim en lezzetli balıktı. Hele ordaki kurtlu turşu suları favorim. 0 0 Yorumla
Sinem_Amsterdam Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Kaç tl? Biri götürsün beni 1 2 Yorumla écoutelesilence +1 yıl 20 olmuş:/ Yorumla Sinem_Amsterdam +1 yıl @écoutelesilence €2 çok pahalı Türkiye ‘ye göre. Boşuna İst’ egitmiyorum değil Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 524 cevap paylaştı. Eminönü'nde nefes almak bile zararlıdır eminim 0 1 Yorumla bonniexx +1 yıl Ama İstanbul'da gezilcek yerler çok az zaten korana var yani keşke daha fazla seçenek olsa da seçim şansımız olsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ah galataya karşı balık ekmek turşu yiyip daha sonrada sıcak lokma yemek mis gibi neresi sağlıksız
Sen anlatınca daha bi lezzetlendi sanki öyle bi anlattin ki ismsomsos
Okul zamani 10 günde bir yerdim hiç bir şey de olmadı çok küçükken başladım ve sadece manzarası ve o mis koku için bile yerim
Ya en lezzetli şeyler zaten sağlıksız değil mi? Ye gitsin ne olucak.
30 yıldır İstanbul ve Eminönünde yım asla ve asla ne yerim bede önünde geçerim pislik ve berbat yer ve şeyler
Niye sağlıksız olsun ama çok da şey bekleme marmara balığı neticede
Hayır Sağlıksız Değil Sağlıklı Balık Zihni Açar Zeki Yapar
Son yediğimde balığın otu, boku ne varsa koymuşlardı içine ama hayatımda yediim en lezzetli balıktı. Hele ordaki kurtlu turşu suları favorim.
Kaç tl? Biri götürsün beni
20 olmuş:/
@écoutelesilence €2 çok pahalı Türkiye ‘ye göre. Boşuna İst’ egitmiyorum değil
Bunca yıldır yiyorum hâla ölmedim
Eminönü'nde nefes almak bile zararlıdır eminim
Ama İstanbul'da gezilcek yerler çok az zaten korana var yani keşke daha fazla seçenek olsa da seçim şansımız olsa
Sağlıksız ama çok lezzetli 😅
Ya yemeyin orada kötü
Hayır ya en güzel şey
Sanmiyorum