Duş jeli pratik olarak daha iyi ve sabun gibi cildi bir acayip yapmıyor ben duş jeliyle daha rahat yıkanıyorum ve temizleniyorum. Duş jeli bir sabun kadar temizleyici mi, siz hangisini kullanıyorsunuz?
Duş jeli sabun kadar temizleyici mi? Hangisini tercih etmeliyim?
Erkek için özellikle ne kadar çok kimyasal bileşik ve yapı, o denli çok sorun demektir. Ben konuya o şekilde yaklaşıyor ve sabundan yana kullanıyorum tercihimi. Hali hazırda zaten içerdiği kanserojen maddeler taşıdığı gerekçesiyle sıvı sabun ve jeller tartışma konusudur. Tavsiye etmiyorum, ama kullanana da mani olmayız :)
Ya bu kimyasaldan kaçış yok hocam artık şampuandan plastik eşyalara kadar her yerde içimizdeler devletin bu maddeleri denetleyip yasaklaması gerekir yoksa bunun önüne geçmek çok zor belli başlı aşırı zararlı maddeler var şampuan falan alırken özellikle bakıyorum içindeki maddelere en sonunda gittim bitkisel şampuan aldım da sabun çok kurutuyor cildi .
Banyo sonrası vücuda nem takviyesi yapabileceğin yöntemler mevcut. O bileşimdeki kimyasallar özellikle spermler üzerinde olumsuz etkileri olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış. Denetleme mekanizmaları, üreticilerin AR-GE'leri kadar hızlı değil maalesef. Sonuçta üretici ürün oluşturup, bir takım "kısa" vadeli testlerde sorun olmadığını göstertip piyasaya sunuyor. Zararı onalrca yıl sonra ortaya çıkacak şeyi baştan anlamak kolay olmuyor...
Aslında bu soruya doğru duş jeliyle tanışana kadar net bir cevap veremezdim ama cildim için en iyi duş jelini bulmuş olmanın mutluluğuyla cevabım kesinlikle evettt!🥳
Eskiden duş jeli seçerken dikkat ettiğim tek şey kokusuydu ama sonra insan düşünüyor, yüzümüze süreceğimiz bir nemlendiriciyi seçerken bile saatlerimizi harcıyoruz da vücudumuza süreceğimiz duş jelini neden önemsemeden alıyoruz? Aynı özeni göstermemiz gerektiğini fark ettiğimden beri de içeriğini kontrol etmeden hiçbir duş jelini tercih etmiyorum.
Benim için en doğru duş jeli kesinlikle Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermeyen bir formüle sahip olmalı. Yani banyoda düşüneceğim tek şey duş keyfimin tadını çıkarmak olmalı, bu kesinlikle hassas noktam.🤩 Diğer hassas noktam da duş jelinin parfümsü kokusu. Eğer ferahlık hissi, parfümsü kokusu sayesinde gün boyu peşinizi bırakmıyorsa tebrikler, doğru duş jelini buldunuz demektir!😍
Ben mi? Ben cildim için en doğru duş jelini çoktan buldum bile.🥳
Hobby Fresh Care Duş Jeli ile Artık Cildim Emin Ellerde🥰
Az önce de söylediğim gibi, eğer Hobby Fresh Care Duş Jeli’yle tanışmadan önce görseydim bu soruyu belki ben de net bir cevap veremezdim ama Hobby Fresh Care Duş Jeli, içeriğiyle hem duşun en saf halini yaşatıyor bize hem de en temiz halini.😍
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Hobby Fresh Care Duş Jeli,, Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermeyen formülüyle cildimizi bizden daha fazla düşünüyor.🤩
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Hobby Fresh Care Duş Jeli, “Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler ve Orkide” olarak 3 farklı seçenekle bizlerle buluşuyor ve gün boyu kalıcı parfüm kokusuyla etrafımıza adeta şölen saçıyor. Bu arada siz duştan çıksanız bile duş jelinin kokusu banyonuzda da kalmaya devam ediyor. Tam anlamıyla gün boyu yaşamış oluyorsunuz yani parfümsü kokuyu.😍
3 farklı kokunun da birbirinden güzel olduğunu düşünürsek boşuna tercih yapmaya çalışmadan hepsini deneyin derim ben.😂 Denediğim en uygun ve kaliteli duş jeli olduğu için birini denesem diğerlerinde mutlaka aklım kalırdı.😂 İyi ki de hepsi var diyorum şu an.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli
Bugün, Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli’nden yana oldu tercihim.🤩 Hayatımda hiç bu kadar güzel kokan bir meyveli duş jeli görmemiştim, Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli’yle tanışana kadar da kimse inandıramazdı sanırım beni böyle bir şeyin varlığına.😂
Kapağını açtığınız anda başlıyor sizi büyülemeye, sonrası zaten pembe bir rüya.💞 Üstelik en güzel kısmı da ne biliyor musunuz? Duştan sonra cildinizin nemlenmeye devam ettiğini görünce rüyanız da parfümsü koku gibi gün boyu devam ediyor.🥰
Sabun bencede cildi kurutuyor ama ne olursa olsun daha iyi temizliyor gibi geliyordu bana. Eczaneden bir duş jeli almak istedim iyi temizlesin ama cildimi kurutmasın diye. Zigavus Isolde'nin duş jelini aldım. 1 haftadır kullanıyorum memnunum. İyi hissettiriyor. Hemdee sıkılaştırıcı özelliği olanından aldım :))
sabun cildi kurutur o yuzden tuhaf hissediyorsundur..duş jellerinde nemlendirici vardır ve temizler .. sabun artık pek kullanılmıyor zaten..duş jeli kullanırım ben..
Sıvı sabun gibi duş jeli birde bende alerji yaptı bimden almıştım kaşındırıyor hassas bir insanım öyle herşeyi kullanamyorum ondandır belki sabun iyi geliyor
Sabun birde tek kullanımlık olmadığı için üstünde bakteri falan tutabiliyor diyorlar özellikle şahsa ait olmayan sabunlar bu yüzden bence duj jeli daha hijyenik gibi .