Düzenli olarak kullananız var mı?
Doğal yolla alınan yeterli değilse kullanımalı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Simdi hangi vit. Olduğu cok onemli d vit eksikse migren olur kisi en hafifinden b12 eksikligi herkeste var ve haplari istah açıyor kilo alabilirsiniz. Ama özellikle kışın biraz takviye almak iyi oluyor sanki veya her vit ihtiyacim var dediginizde bir kaşık pekmez , mandalina. Prtakal felan da tuketebilrsiniz rutin eksiklikler icin diyorum yoksa d vitaminini bunlardan alamazsiniz
Genel olarak aldırmazlar fakat bu kişiden kişiye değişebilir. Bana aldırmaz, sana aldırır bilemeyiz. Onyargi ile yaklaşma dene kilo şeklinde bir etki yapmiyorsa devam edersin artık olmadı doğal yollardan gidermeye çalışırsın.
Ben multi vitamin ilaçları kullanıyorum. Bana kilo aldırmıyor ama dirençlik açısından etkili olduğunu söyleyebilirim. Diğer insanlar da kilo yapar mı bilmiyorum sonuçta metabolizma farkı var. ☺
Sadece enerji verse yeter 😂
Evet enerji veriyor şöyle. Zinde kalabiliyorsun. Böyle uyuşukluk hissetme, yorgun hissetme gibi durumlarda seni etkiliyor. Ama doktor kontrolü her zaman ilk sırada yer almalı. Doktor tavsiyesine göre de multi vitamin kullanabilirsin. ☺ EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim 😃
ben kullanıyorum memnunum. bide balıkyağı kullanıyorum. kilo için. sadece vitamini alıp kilo slmayayım dersen dozu az kullan
Peki bilgi için teşekkür ederim
Pekâla😉
Estağfurullah vakit ayırıp sorumu cevaplıyorsun olur mu öyle şey , çok rüya görmek enerjisiz ve yorgun mu bırakıyor?
Cevap
28Cevap
Ben sıva dönemi kullanıyorum. Multivitanmin + kola+kahve=
media.giphy.com/media/itDBteCsTFSVO/giphy.gif
bence dogal yollardan almak en iyisi
insanlar yemek yemeyi bırakıp vitaminlerle yetiniyorlar
dogru degil bence
ismi vs belirli olmayan vitamin hapları sağlığı bozar
Yok bilinen bir ilaç ama gereksiz buluyorum bence yan etkisi var 👍
Teşekkürler , kilo alınmak istenmiyor sadece vitamin eksikliği var enerji eksikliği , bünye zayıf düşüyor
Peki tekrar teşekkürler 👍
ben biotini sıkılıkla kullanıyorum kilo aldırmıyor zaten fazlasını idrar yoluyla atıyoruz sıkıntı olmuyor yani
Yorgun hissedilen bir gün için olabilir tabi. hergün almak bünyeyi yorar.
Hiç uğraşma bunlarla bence doğru bir beslenmeyle bunlardan daha hızlı sonuç elde edemezsin ama için rahat olur
bu konuda bir bilgim yok seni yanıltmak istemem ama antidepresan ilaçların yanetkisinin kilo aldırdığını biliyorum ama onlar reçeteli tabii
doktor tavsiyesi olarak verilmiş ise kullanman gerekebilir. doğal yönden güzel beslen balık sebze tahıl kuruyemiş et tüket
Sadece ıstah acıyor kullanılabılınır , ancak unutmamak lazım herseyın fazlası zarar
bünyeyi güçlendirir ama kilo aldırmaz kullanabilirsin
Dogal kullan takviye lazim olunca bunlardan alirsin.
Kilo aldirirlar
dengeli beslenip, meyve sebze ağırlıklı diyetler sonucunda kullanılmasına gerek kalmayan haplar
Doktorlar tavsiye etmiyor valla. Öldürücü olabiliyormuş bence içme
ben bir ara supradiyn kullanmıştım. kahverengi olanından. baya iiiş yapıyor
Supradyn kullandım yeni 1 haftadır yalnız mide bulantısı ve baş dönmesi oldu... Ama iştah aciyordu
Bence direk vitamin alınmalı besinlerden ilaca gerek yok.
Doğal yollar neden yeterli olmasın ki? İlaçların her zaman bir yan etkisi vardır.
Pharmaton kullan Wopsycigim hic yan etkisi yoktur
Kilo aldırmaz değil mi? Canım kankacığım 😃
Yok aldirmaz. Ben aylardir kullaniyorum spor icin multivitamin niyetine. Hem bunun disinda B12 Haplarini da dusunebilirsin ama bana sorarsan pharmaton :)
Teşekkür ederim sen diyorsan tamamdır 😃
Sabah saatleri kullanirsan cok daha iyi olur :D
Tamam 😉
Bana da kilo için verdi
Kılo mu aldırıyo hemen kullancam ozaman
Bilmiyorum duymuştum sadece , kafama takıldı
Hayır bagımlılık yapıyo kullanma taraftarı degılım
Kilo aldırıyo diye biliyorum ama emin değilim :)
doğru hele b12 vitamini insanı mahvediyo
Eksiklik varsa kullanılmalı.
Kullanma doğal yollardan al. Gayet yeterli olur.
İhtiyaç varsa tabii ki.
Omega 3 ve multi vitamin kışında c vitamini
ben kullanıyorum 1 2 kilo aldım 1 aydır
alakası yok
Aldırmaz mı?
Alanlar var
abartmadan kullanın
Nadir kullanırım
Aldiriyo sanirim
Evet dogru
evet kilo aldırır
kullanılmalı.
ihtiyacım yok
Sen bilirsin
hayir
😂 Oö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Vitamin mineral desteği alırken kullandığınız ürünün doğallığı ve güvenilirliğine dikkat etmelisiniz.
Ben tamamen doğal arı ürünleri olan polen ve propolisi tüketmenizi öneririm. Propolis yüksek polifenol içeriğiyle antioksidan, antiviral ve antibakteriyel etki gösteren doğal bir arı ürünüdür. Tamamen doğal ve etkili bir bağışıklık desteğidir. Bilimsel araştırmalar propolisin bağışıklık sisteminin zayıfladığı birçok hastalıkta etkili bir destek olduğunu göstermektedir. Doğru özütlenmiş ve sözleşmeli arıcılık modeli ile üretilen ve kalite standartlarında olan propolis damlanın düzenli olarak 20 damla, hastalık döneminde ise bağışıklık desteği olarak 80-100 damla tüketimi önerilir.
Hastalık döneminde bu tüketim miktarı 4 katına kadar çıkarılabilir. Polen ise literatürde "tam gıda" olarak geçen doğal gıdalardan birisidir. Bileşiminde doğal olarak; lif, fenolik ve flavonoid bileşenler; E, C, D, K ve B grubu vitaminler; potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, selenyum, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alır. Poleni yetişkinlerin günde 2-4 tatlı kaşığı, çocukların 1-2 tatlı kaşığı tüketimi önerilmektedir. İştah düzenleyici, büyüme gelişmeyi destekleyici, mide ve bağırsak sağlığı dostu olarak poleni günlük beslenmenize dahil edebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.