1.50 boyundaki kızların bu tripleri nedir yahu?

merhaba arkadaşlar, bu gün dolar döner yedim biliyor musunuz? çok güzel oluyor deneyin diyeceğim de hangi dolarla deneyeceksiniz o var tabi. :) neyse, kafama bi şey takıldı az önce de sizlere sorayım dedim; malumunuz Türkiye'de 1.70 boyuna ulaşabilen kız sayısı afganistan'da ingilizce bilen sayısı kadar az. Peki bu 1.50'lilik sincap tanelerindeki bu özgüven, bu hava nereden geliyor merak ediyorum doğrusu? 1.94'lük taş bir erkek olarak bazen göremiyorum bunları da üstüne basacağım diye korkuyorum, allahtan çok fazla yürümüyorum yoksa kesin bi gün ezerdim :) diyeceğim şu ki türk erkeklerine; 1.50 boyunda olup kendini dünya güzeli sanan hayalperest prenseslere neden yüz veriyorsunuz arkadaş? ondan sonra o bana bakmiyi, şu bana bakmiyi :/ e bakmaz tabi sen 1.50'lik kızın peşinde kene olursan! yahu bu isveç'te, hollanda'da, norveç'te bi kızlar var bizim türk kızlarından hem %90 daha güzel hem de %50 daha uzunlar, ama gram kendini beğenmişlik yok. neden? çünkü orada sizin gibi uçan kuşa yazılan türk erkekleri yok. ve 1.50'lik kızlar sözüm size; hayal alemnde dolaşmayın, dünya ortalamasına göre hem çok kısa hem de pek güzel değilsiniz, gidin şimdi süt için, basketbol oynayın, belki 1-2 santim atarsınız 27 yaşına kadar dolarahaha :)
1.50 boyundaki kızların bu tripleri nedir yahu?