Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı. Oha cok kisa derim bulussak acaba nereme gelir derim :D knk kusura bakma ama baya kisasin ya
13 Yorumla- +1 yıl
Ben senle buluşmam 😏 Emre tamam da sen niye dhksjdkd 😂
- +1 yıl
Emre bile dalga geçmedi. Ya birtane o ya 😂😍 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılGöremiyorum ki yorum yapayım.. şaka şaka protatip kız işte😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 nasıl görmüyon kız doktora git bizi herkes görüyor 😂😂😂
- +1 yıl
❤❤❤
- +1 yıl
❤❤❤
+1 yılYere yakın olandan korkacaksın derler. Susma hakkımı kullanıyorum. :D
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEkmek arasına alıp koymalık 😌
61 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılboyun kadar konuş desem kaç milyon kelime geri iade etmen gerekir
289 Yorumla- +1 yıl
Kime iade etmek? bir. garantisi var mı iki.
- +1 yıl
@miharbimila bana edebilirsin mesela :D edebilirmisin bibakam eğil
- +1 yıl
150 boyu var türlü türlü soruları var. bir de sen var. amkkkk 😁
- +1 yıl
@miharbimila Seni yakaladım. Benimde boyum 1.50
- +1 yıl
Oy oy. ben 1.50 boya bişey demedim ki. deli kız..😁 senin boyuna can feda deliii ☺️
- +1 yıl
@miharbimila 1.50 boyunda kızları da kimse sevmiyor demekki
- +1 yıl
Sevilir sevilir.
- +1 yıl
@miharbimila benim soruma laf sokmuş 🙊 neyi var sorumun canım sorum dbjsjsks 😂
- +1 yıl
Öbüründen kurtuluyoz diğeri yakalıyo 😁😁😁 deli kız senin sorunada can feda. hepiniz bir tanesiniz.😁😁
- +1 yıl
@miharbimila Afferin 😂
- +1 yıl
@miharbimila olm naptın bunlara herkes düşman olmuş sana :D
- +1 yıl
Kanka bişey yapmadım. deli kız küsmüş bana onla barıştık. sorucu kızda sorusunu çok seviyormuş bizde seviyoz dedik tatlıya bağladık kanka.😁
- +1 yıl
@miharbimila ben yokken bir elin ayağın dursun ya :D
- +1 yıl
@miharbimila karga b0kunu sıcmadan geliyon sorulara :D yorumlara kızları bile bu kadar stalklamaz insan utanıyorum :D
- +1 yıl
Kanka. kızlar cephe aldı bana ben napim. hemen bir ateşkes imzaladım. sevri yırtıp attım. lozanda mutabıkmıyız
- +1 yıl
@miharbimila değiliz daha fazlasını isterük hemen nazırlar toplansın topyekün istila hazırlıkları başlasın başkanımız Asal Polat beyin değimiyle galaksiler işgal edilmeyi bekleyen gezegenlerle dolu <3
- +1 yıl
Mevcududat emrinizdedir paşam. Siz buyurun biz uyuruz.. fetihe başlayalımmı paşam. nerden girelim sultanım
- +1 yıl
@miharbimila tramwayla yenikapıda buluşuyoruz ordan bize geçeriz
- +1 yıl
Geçelim size. avrupayı fethedelim yani dimi paşam
- +1 yıl
@miharbimila geçelim geçirelim evladım o nasıl bir lisan sürç desem sürç değil suç desem suç değil ne yapam seni ben
- +1 yıl
Paşam lisanınızda sıkıntı yok. sıkıntı aksanınızda. aksanınız temel gibidir paşam. derdiniz fıkra olmuş. ama sen istersen vuririm oni komitanim.
- +1 yıl
@miharbimila habu rizeye amicam vefat etti
- +1 yıl
Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi mezunu musun paşam sen? Yoksa yılan mısın? rte üniversitesinde yaşayan bir muhalif misin?
- +1 yıl
@miharbimila Sen FeDöCü Müsün AdmİnSiKaYEt EdTiM SenNİ ShayFDhan aTRmSIn qrDeshHiM oha lan yazarken yoruldum
- +1 yıl
Yılan olarak kabuk mu değiştirmek istiyorsunuz paşam?
- +1 yıl
@miharbimila yılandan kastın benim yıldırmamsa eyvallah yok eğer değilse biz senin kapalı kapılar ardında da ne işler karıştırdığını biliyoruz
- +1 yıl
Şimdi. edepsizlik etmeyeceksin. öncelikle hukukta bir kaide vardır.. Alırsan ford olursun lord. pardon hukukta değildi. otomotiv sektöründe. arka kapılarıda sağlamdır sölim.
- +1 yıl
@miharbimila biz halk araba binsin diye WolksWageni yaptık ve adına halkaraba dedik siz ne yaptınız sayın kılıçtaroğlu tuttunuz sskyı batırdınız şimdi ülkenin anahtarını istiyorsunuz sayın sayan savcı
- +1 yıl
Yahu. Biz yersizmi olsun Arablarımız dedik. hepisi yer sahibi yuva sahıbı oldun dedik. yerli yuvalı milli ve atlet bir araba yapalım dedik. sayan savcı atmasın oralardan. şahidimde var. seda sayan.
- +1 yıl
@miharbimila ayvacının şahidi şeftalici tabi olur o kadar ne demiştik olacak o kadar
- +1 yıl
Levent abimiz janti adamdı. bir sarhoştu. çok nahoştu. levent kıraca abimiz hiç yamuk yapmamıştır bunlara rağmen.
- +1 yıl
@miharbimila parayı bir garip bölüşürdü bölünen para dönüp dolanıp ona giderdi bizde para masaya vurulur herkes ihtiyacını alır kimse geri vermez o kadar
- +1 yıl
Ama şeytan nefislere galip geldi. ansızın gelen Azrail ansızın bir cenaze namazına sevketti tüm kalabalığı. sonra döndüm dedimki tek nefeste iki can veren Allah’a hamdolsun. hem alırken hem verirken
- +1 yıl
Fok balıkları çok yanlız.
- +1 yıl
@miharbimila bende yalnızım beni kim bakacak fok balıklarının buzulları var erisede benim gidecek yerim bile yok bir deprem olsa sokakta bile kalamayız dimi ama kanka
- +1 yıl
Çok mu üşüdün sen bakim😭😭😭. hemen sana gençliğimi yakim ısın.😢😢😢
- +1 yıl
@miharbimila sen gençliğini yaktnd aben bu drama yakacak bir şey bulamadım merkürdeki yanmış toz bulutlarına döndü ciğerlerim sana yaka yaka
- +1 yıl
NASA merküre kardeş 109 tane gezegen bulmuş. anneleri bunlara nasıl bakıyor? ilginç.
- +1 yıl
@miharbimila hadi baktınız anlarım ama bunların daha büyüyüp işe gitmesi var çoluk çorba torun tombalak eee sonra devlet bize bahmiy nasıl baksın 109 kardeş nedir
- +1 yıl
Yahu. anaları doğurduda daha bunların gelişmesi var, maması var. gelinliği damatlığı var. doğur sal doğur sal. Uzaylılar çaresiz. uzaylılar mahzun. uzaylılar Arif’i bekliyorlar. Gorasını bekliyor.
- +1 yıl
@miharbimila hem sen 3. muratmısın 130 tane çocuk yapıyon? o padişahtı eey merkür sen salak bir roma minor tanrısısın senin neyine
- +1 yıl
Son dakika geçıyor ajanslar.. Keloğlan ölmüş.. gencecikti. görüyormusun. merkür hadi dirilt hadi yap hadi yap. evliye bekar olmak kolay hadi işi yap. işi
- +1 yıl
@miharbimila Dirilteceğiz demedik Dereye iltica edeceğiz dedik
- +1 yıl
İnip dereye taş bulamayanlardan mısın yoksa dereye inip orduya selam gönderenlerden mi?
- +1 yıl
Ya abi soruyu kapattım siz neyin kafasındasınız djskdn 😂
- +1 yıl
Soruyumu kapattın? Ayakta mı duramıyorum? Niye mi verdi 5 mülyonu
Ya abi git - +1 yıl
Dondurma mı gibisin?
- +1 yıl
Olum. bas git. oluuuuummmmm dur git. olum bak git.18 şubatta sinamalarda. ya da direk ülkemiz sinemada. bu ülke olmuş komedi. yenge hanım espriyi yemedi.
- +1 yıl
@miharbimila sinema mı tımarhane mi bilemedim ne esprğisi ne yengesi leyn
- +1 yıl
14 Şubat olsa olmazmıydı :D
- +1 yıl
Kanka dört çekersin ya 14 dört ekle 18 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 18. yılı.
- +1 yıl
Kanka Aşkın yaşı yoktur. aşkın yönü yoktur. açıkla gitsin bitsin. tbmm 003ün kendisinin. ara beni bul.
- +1 yıl
@miharbimila aşkın yolu hoştur uğraş uğraş boştur demişler ben 184üm bu arada @_DondurmaGibisin_ biraz ağır olacak ama bunu söylemem lazımdı
- +1 yıl
Yargı makamlarını göreve davet ediyorum. tutukla gitsin bitsin. Eyy 1.84 sen kimsin ya?
- +1 yıl
@miharbimila yuvalarını yıksın dedim yuvam yıkıldı kaç paraydı bir darbeeee darbeye darbeli matkapla karşılık verdiler komutanım ne yapalım
- +1 yıl
Ordular. ilk hedefiniz Akdenizdir. Atatürk olarak ülkeyi böldürtmedik bölünmüş yollarla süsledik. Ey kasımpaşalı sen kimsin ya?
- +1 yıl
@miharbimila kasımpalaşı benimde @miharbimila senin abd de neyşin var? sen önce onu açıkla açıklayamazsan alcaksın hainsin
- +1 yıl
Amerika’da bilimsel çalışma yapmaya geldim ben.. Ben beyin göçüyüm. Hatta direk beyinim ben.🤔🤔beyin bedava ya beyin bedava. Yezid korkma titre.. havalar soğuk şu aralar.
- +1 yıl
@miharbimila titriyorum bu ayzda beni böyle bekletirsen dondum donmuydum don idim ne donu be bilim bilim bulut mulut boş işler senbinali yıldırımdan daha mı iyi biliceksin hem https://www.youtube.com/watch?v=Sn7pNTsY5iY bak Korkma Fitne !!!
- +1 yıl
ben bir bilişimci olarak sıyıracakmıyım acaba?
- +1 yıl
Şimdi sayın başbakan orada. ne ifade etti bilemem ben.. şunu sorgulamak lazım bu bulutlar size ne yaptı? iktidara geldiğimizde 14 bin bulut vardı. şimdi 35 bin bulut. tam yüzde 250lik bir artış. bunu artık görün.. Cinali yıldırım bey bulut değil Yıldırım’ı bile etkisiz hale getirmiştir. Terbıyesizlik yapma. Ahlaksız adam.
- +1 yıl
@miharbimila reizi azam söz verdiler ve dedi ki havada 36 bin bulut olursa yıldırım inecek diye hepimiz saatlerce ağladık nasılda bilmişti :(
- +1 yıl
Hz. Mehdi gibi kokuyordu. Hz. mehdiydi sanki o. Gözyaşlarımızı akıttık. ayaklarımızı sarkıttık. Ölüme meydan okuyordu. ve o sıra bir ses geldi gaybdan. miyav miyav. onlar kediciklerdi. Mehdiyetin tüm belirtileri olmuştu artık. Kediciklerimiz bakışlarıyla harunumuz yahyamızı adnanımız oktarımızı gönlümüzün efendisi istanbulun kokusunu içlerine çekip yakın Karsak’a girdiler.
- +1 yıl
İnce bağırsağa girdiler **
- +1 yıl
@miharbimila ne olur birdaha söyle valentinian bir daha cennetin kokusunu duyar gibiyim
- +1 yıl
Fok balıklarına umut veren Adnanımıza oktarımıza canımız fedadır. Mehdiyet ışıklandı. uhreviyat şenlendi.. bir daha söylüyorum. miyavvvvvvvvvv miyav diyen kedilerimize selam olsun
- +1 yıl
Allah aşkına özele geçin 😂
- +1 yıl
özeldeki konuşmalarımızı görsen nirvanaya ulaşırdın :)
- +1 yıl
istersen bir kaç kelime özet geçeyim :)
- +1 yıl
Yok sağol 😂😂😂
Nirvana dedin de aklıma Reynmen geldi 😂 voyovoy 😂😂😂 - +1 yıl
hem niye bizi dışlıyorsun? ne yaptık sana
- +1 yıl
bak @miharbimila 5 xper ben 6xper sen 7 xper hadi ateistler bunuda açıklasın
- +1 yıl
buda mı tesadüf
- +1 yıl
Dondurmagibisin ablamız çok janti bayandı yanlız çok affederdi. cezayı kesmezdi. kesilmeyen cezalar büyüdü, fark var dedi.(ceza-fark var)
- +1 yıl
@miharbimila hep affederdi yalnız affetikleri tekrar hata ederdi yani dönüp dolaşıp tekrar ondan af dilerdi artık dondurma ablamız yok bizimle olmayacak
- +1 yıl
Ateistler greve gitmiş. açıklama yapmicaklarmış.
- +1 yıl
Beynimi yaktığınız için ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
77 yorum oldu 77 😂😂😂 yeter da al bak benimki ile 78 😂
- +1 yıl
beyniniz yandıysa biz repair kitte satıyoruz
eee ne demişler yahudiler bir şehrin girişine yiyecek çıkışna mezarlık koyar hem yaşayandan hem ölenden kazanırmışlar - +1 yıl
Dondurma ablamızı etkisiz hale getirmişler eritmişler. bunun bir bedeli olacak tabi.. Ey güneşetapanlar bunun bedelini ödeyecek erittiğiniz kadar yanacaksınız.
- +1 yıl
büyük ks büyük güç hedefimiz 2023
- +1 yıl
😮 la ne konuşuyonuz yeter da özele geçin 😂
- +1 yıl
@miharbimila beddua seansı ne zaman başlıyor?
- +1 yıl
bizim kalbimiz gönlümüz hassastır lan felan yani anlıyoruz mafyasın ama bari bize yapma
- +1 yıl
Tamam abiciğim ndmsjd 😂
Bu konuşmanın devamını özelde yapar mısınız rica ediyorum - +1 yıl
Aylık iki büyük seans. yıllık 24 seans. üstüne yılbaşı günü konferans. seslerin yankı yapmadı için azonans. bu yeniliklerle olacak rönesans. bu paket senelik 3,5 lira. paketi alanlar 3,5 atacak.
- +1 yıl
Bize her yer özel. Baş başa olduğumuz her yer bize özel.
- +1 yıl
O zaman şimdi yapacağım şey için sizden özür diliyorum djsksk ama hakettiniz 😂😂
- +1 yıl
@miharbimila dememişmiydik atımızı (pc) mizi sürdüğümüz yer memleketimizdir diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben kısa olmak istiyorum bazen topuklu giyemiyeoum😄😄
19 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 boyun kaç😂
Cevap sahibi+1 yıl1.70 minimum 10 cm topuk giysem Ankara in yarısından uzun oluyroum😄
- +1 yıl
5 cm ver bana yeterli 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen kacsin hdjsj
- +1 yıl
1.50 😂
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki erkeklerde çok uzun değil ki 1.65 ile 1.70 arası çok kişi var benim benden kısa sevgilim bile oldu djjshs takma kız
- +1 yıl
Taktığım yok djsksk 😂 170 ler benle buluşursa topuklu alsın bana buradan duyurulur 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTopuklu alın lan ona 😄😄
- +1 yıl
Haha 😂😂😂
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha hiç göremedim o kızları🕵🏽
Şaka şaka kızlar takılmayın boya sevin kendinizi ki bizde sevelim sizi10 Yorumla - Diğer konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yıl158 ım ama en yakın arkadaşım 148 boyundaydı kendimi çok uzun hissediyordum :D
10 Yorumla Dondurma gibisin derim 😂 ama iyidir kısa kızlar daha sempatik 👍
10 Yorumla
+1 yılMinyon kizlar iste guzel :)
#TűrkiyedirGalatasaray10 YorumlaEn az 1.80 boy ister diye bir ön yargı oluştu bende buradaki soruları gördükçe 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBenim de boyum pek uzun değil, kısalığımla barışığım :)
20 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1.50 boyunda hic sevgilim olmadi. olmasini isterdim. degisik fantazelerim var )
10 Yorumla
+1 yılBen kısa boylu kızları severim ufak tefek sevimli bir şey oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılYa biz görünüyoruz bir kere.
11 Yorumla- +1 yıl
Kader dostuuuum 😂😂
+1 yıl1.67 yim çok şükür 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok tatlılar bence benim hoşuma gider. Sahiplenme hissi uyandırır. Benim de boy 1.75 benim için sıkıntı yok. İnsanları boylarına göre nitelendirmek doğru değil.
20 Yorumla
+1 yılAhaha yaa çok kötüsünüz neyseki 150 değilin
13 Yorumla- +1 yıl
Ben 1.50 yim 😐 knka laf mı soktun bana 😒
Fkldmdmd - +1 yıl
Uha ahaha olur mu güzelim ben sana laf sokar mıyım hiç yapar mıyım öyle şeyler 😙😙
- +1 yıl
Gözlerinden öpüyorum 😚 jfkdjdosk 😂
+1 yılgerçekten nasıl yaşıyorlar :)
ezilmeden falan :D13 Yorumla- +1 yıl
El üstünde tutuyorlar 😇😎
😂😂😂😂 - +1 yıl
gecekondu gibi =))
sus sus çarpılcam :D - +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kapi calinca delige bakabiliyo mu
11 Yorumla- +1 yıl
Hihim 😶
+1 yıl- Ayağa kalk
+ Kalktım
- Ayağa kalk dedim ya :P11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- Diğer konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan işlevi😂😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
di mi kız😂😂
- +1 yıl
Evet 😂😂😂😂
+1 yıl1.74 boyum olduğu için beni ırgalamayan kısım 😎😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ah ulan bee yaktın beni 🚬🚬 yak bacım yak yak 🚬 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
hemen yakıyorum 🚬🚬🚬🚬🚬😂😂😂😂
- +1 yıl
Senin boyunda sevgilim olsa 😂😂😂😂 ona her gün trip atarım topuklu almadan gelme aşkım djjsjdksk 😂
- +1 yıl
Tribin öldürdü bizi zalım 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılMinnak sevilesi kizlar
20 Yorumla
+1 yılAllah öyle yaratmış derin
310 Yorumla- +1 yıl
biz başka bişey mi dedik
- +1 yıl
Ateizm kokan cevaplar yazma. bizim yolumuz belli. eyyyyyy iletişim merkezi tumblr sen kimsin ya?
- +1 yıl
kimine göre hikaye kimine göre p*rno kimine göre hayat tarzıyım reis. s. s kısma hmn kemalide alır giderim
- +1 yıl
Tencere tava. hep aynı cakaaaaa.
- +1 yıl
Kemal’i götürme. daha 18 seçim kazancam üstünden 😂😂😂😂
- +1 yıl
@Miharbila Helal olsun. Benimde boyum 1.50
- +1 yıl
Ben hiçbi hatunun boyuna bişey diyemem. asla. kimseye demem. ki sana asla tatlış.
- +1 yıl
Adamsın be 🙏
- +1 yıl
Öylemiyim deli kız 😀
- +1 yıl
evet
+1 yılAllah yaratmış derim.
10 Yorumla
+1 yılAhahha görsele kahkaha attım 😄😂
10 YorumlaPrefabrik ev gibi kızlar işte 😂😂😂
10 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görebilsem yorum yapıcamda. Görünmüyolar hiç
10 YorumlaBoyuna değil işlevine bakarım önce 😋😋😋😋
10 Yorumla
+1 yılKuş çok tatlı çıkmış :)
10 Yorumla160 ama topuklu giyince 170 oluyorum olsun
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu 150 boyundaki kızlara aşık:)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızlarının boy ortalaması zaten 1.50
10 Yorumla150 - 160 arası kizlar çok tatlı 😍😍😍😂😂
10 Yorumla- Diğer konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılcep tellerinin yerini cep kızlarımı aldı ne:)))
10 Yorumla
+1 yılYürüyen kapşonlar görüyorum dışarda 😂
20 Yorumla1.70 im 😂😈
11 Yorumla- +1 yıl
At gibi kızsın 👏👏👏 😂😂😂😂
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20cm topuklu
11 Yorumla- +1 yıl
Hihim 😂
+1 yılBende 1.50 yim :/
23 Yorumla- +1 yıl
Bende 174. üm. bende kısayım. bende ağlarım o zaman 😭
- +1 yıl
@miharbimila Haline şükret ben gitgide 1.40 a falan düşerim heralde
- +1 yıl
Yüreğin yeter senin deli kız 🙂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl160 sık erkek derim :)
10 Yorumla
+1 yılonlarda insan
10 YorumlaÖnemli olan boyu değil işlevi derim
10 Yorumla
+1 yılbence sevimliler , kucak için uyumlu :)
10 YorumlaBnede 153 😑
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatlış😄
10 Yorumla
+1 yılBaya kisa ya
10 Yorumla
+1 yıl10 cm uzunum :)
12 Yorumla- +1 yıl
1.68 im 😢😢😢
10 Yorumla
+1 yılGöremiyorum ki 😏
20 Yorumla- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç.
10 Yorumla - Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılloser derim
10 Yorumla - Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılTatlısınız üzülmeyin
21 Yorumla- +1 yıl
Sen de olmasan 😕
+1 yılbıcırııkk 😅😅
10 Yorumla
+1 yılAhah çok güldüm
10 YorumlaBicirik derim
10 YorumlaTam benlik😁
20 Yorumla
+1 yılÇok tatlı kızlar
10 YorumlaFesat olurlar
10 Yorumla150 cm derim
10 YorumlaDiğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Gayet güzel sevimli
10 YorumlaPigme kanks
10 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem kadarlar
10 Yorumla sehpa gibi kızlar :D
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler