+1 yılCüce sayilmaz ama boyu kısa erkekler de var hem boyu kısa olan kizlarin yüzü fizigi cok güzel oluyor 1.45 boyundaki kıza 1.55 ya da 1.60 erkek yakışır cok uzun boylu erkegin yanina yakışmaz güzel durmaz bence boyu kısa olan insanlarda üzülmesin cok fazla cok uzun erkekler var cok kısa erkekler var cok uzun kizlar var cok kısa kizlar var yani her insan farklı farklı yaratmış Allah
421 Yorumla- +1 yıl
@na-noow2 her insan her ortama girmeye hakkı var kücük görmek büyüklenmek hic iyi degildir kadınlarda da erkeklerde de boy ve kilo yüzünden ayrımcılık yapılması iyi degildir hic bir zaman ama insan oglunda nefis diye kötü bir huyvar herkes nefsine uyuyor
- +1 yıl
Boyunuz cok uzun evet kendinize göre güzel bir kızı nasıl bulcaksınız merak ediyorum erkekde 1.70 boy normal iyi 1.70 boyundaki erkek birbirinden güzel her türlü cekici kız bulabilir sizin boy cok uzun oldugu icin boyunuza yakin kız zor bulursunuz
- +1 yıl
Her kes boyuna göre olan kizla sevgili olsun kizla erkekle boy arasında 15 Santim ya da 20 santim olmasi olur
- +1 yıl
@na-noow2 at gibi kizlar cok az genelde at gibi kizlarin cogunun fizigi güzel olmuyor cogunun yüzü güzel olmuyor at gibi her şeyiyle güzel kiz zor bulursunuz
- +1 yıl
Topuklu ayakkabiyla yakalar kizlarda cok fazla sorun yok 26 santimli topuklu ayakkabilar var
- +1 yıl
@na-noow2 benim boyum cok kısa degil normal boydayim
- +1 yıl
Sevgilimle aramdada 14 santim boy farki var
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmazmış senin zevkin böyle görüşün böyle benim ve cogu insanın zevki ve görüşü farklı yani her insanın aklı bir degil herkesin aklı düşüncesi farklı düşünür
- +1 yıl
Zaten 1.45 boy daki kiz sana yakişmazki soran olursa evlatlık felanmi diyceksin 😂
- +1 yıl
@na-noow2 😂😂😂🤣🤣😂yazik kiza
- +1 yıl
Birader benim boyum 171 ve sevgilim 157
- +1 yıl
Ama sevgilime göre normalim
En İyi Cevaplar
Yani bir şey diyemem ama 1.45 olmadığım için şükredebilirim 😂
00 Yorumla
'Evladım' statüsü altında gezinen ve küçük kardeşimden kısa kişilerdir. "Aşağıda havalar nasıl" esprisini her duyduğumda aklıma gelen kişilerdir. Karakterini ve hayatta tuttuğu role saygım var ama toplu taşımada koluma tutunan kimselerdir.
Gömme is complete 😂00 Yorumla
145 cm faydaları :
-portatif , fazla yer kaplamaz, -cabuk yer çekiminden -yaşlanmaz
- el altinda kolayca gelebilir
- pahali elbise dedi yok çünkü cocuk bedeni giyebilir
Kisacadi artilari cok diyebilirim :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Ben 145 kızla sevgili olmam 183, boy var bende kızla nasıl göz göze geleceğiz yanimda komik durur yanimda ufak çocuk gezdirir gibi düşünsene kangal köpek beslesem marketten bisi almak için köpeği kıza versem ipinden tut diye köpek götürür gider kızı 😅
30 YorumlaEğer boyu ile vücut ölçüleri orantılı ise gayet sempatikler bence. Hem kısa hem kilolu güzel durmaz.
Kimseyi dışlamayalım. 🙏🏻30 YorumlaAllah onları da öyle yaratmış bence çok tatlılar sempatik oluyorlar ve şanslı 🍀
70 Yorumla
+1 yılKısa olduklarını ve şanssız olduklarını düşünürdüm ne düşünüceğim 😅 tanıdığım arkadaşım da o boylarda ve memnun değil şikâyetçi
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyları kisa olduğu icin aşağılık kompleksi yaşıyorlar. Herkes omlara tepeden bakıyor mecburen surekli platform ayakkabilar giymek zorunda kaliyorlar
11 YorumlaBoy konusunda oran ve orantı oluşturmak zor olur sadece... Yoksa duruşları, tavırları ve görünüşleri öyle göz doldurabilirler...
00 YorumlaBnde kısayım bir kere bunun kıymetini 35 den sonra anlıcaz cunku her daim genc kalmak isteyen biz kadınlar için ayrıcalık haline gelecek, Allah akıldan yoksun bırakmasın
20 YorumlaHicbisey yakışmaz ki ona hayata 35-0 geride başlamıştr
10 Yorumla
+1 yılhayat boy dışında her şansı onlara sunuyor keşke az bizde nasiplensek
20 Yorumla
+1 yılNe var onlar da insan değil mi bende kısayım minyonum gayette iyi
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılO ne be hobit gibi 😃 kadın dediğin at gibi olmalı att. senin saks maviside fena yakışmış yalnız
00 Yorumla Kimse kusur bulmam aksine çok tatlı olabilirlerde, 15 cm topukla 1.60 işte ne güzel minnak, tatlı..
00 Yorumla
+1 yılGeçen gördüm sesi de inceydi.
Zordur onlar için hayat10 Yorumla
+1 yılSanan ne milletin boyu.. Ne kadar girer, onu mu ölçüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYani tam olarak bacağıma tekabul ediyor. Bunu alıp kucağında gezdireceksin bebek gibi.
10 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum çünkü yukarıdan görünmüyorlar kdjdkmc
00 Yorumla
+1 yıl175-180 arası ideal, 170 altı patates familyasından zaten 145 i düşünmek istemiyorum şu an
02 Yorumla- +1 yıl
onlar tatlıysa benim ayakkabımda tatlı bilader, oda yere yakın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirilerini ezmeye calısarak egosunu tatmin etmeye calısan insan tipleri... 😒hayır ne cevabı bekliyorsun umdugun cevap ne?
00 YorumlaE napalım 140 sa onlar yaşamasınmı yani herkes standartmı olmalı farklılıklar güzeldir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes ister en az 1.60 olmayi kadinlarda 1.70 sonrasida cirkin duruyor fakat çok kötü durur ya da durmaz allahın yarattiğı bir durum bu
01 Yorumla
+1 yılAllah vergisi yapacak bir şey yok boşver karakterini geliştir
10 YorumlaÇok kötü bir durum bence ben 170 boyundayım bence en ideal boy 160 tan başlar altı kısa
10 Yorumla
+1 yılNiye kötü imiş.. sağlığın yerinde ise şükret haline.
00 YorumlaKısası makbuldur derler ama ne biliyim erkeği de yanında çok uzun olmamalı o zaman çok sırıtıyor.
00 Yorumla
+1 yılOne öyle ya 145 kızmı olur at cebe götür gibi 180 üzeri biriyle yan yana oldunu düşün. İle ! Gibi olur
00 YorumlaKisa boylu kiz herzaman favorimdir her turlu guzel olur 😉
10 YorumlaBen o boyda değilim ama bazen keşke olsam diyorum çünkü çook tatlılar bence
10 YorumlaNiye kötü olsunlar? Onlarda senin gibi insan tek farkınız boy
00 Yorumla
+1 yılOnlarda insan yargılamak kimseye düşmez ayrıca kadına 1,80 hariç her boy yakışır güzelse eğer.
00 YorumlaYooo neden. Kötü olsunlar ki minyon bence kucakta çok iyi
00 Yorumla
+1 yılAllah vergisi, neyi düşüneceğiz ki?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef bir kusur yani bir buçuk metreden kısa oluyosun resmen
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@na-noow2 aynen ndjdjf
Cevap sahibi+1 yıl@na-noow2 ahahjdkfjfjf tamam daha fazla dalga geçmeyelim kdkfjf
Cevap sahibi+1 yıl@na-noow2 evet davul dengi dengine
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyle kizar mumkunse cocuk yapmasin.. kendileri gibi hobbit nitelikli nesiller dunyaya getirmesin.. bye
00 Yorumla
+1 yılboya değil bakımlı olmaya bak her kadın dikkat çeker ama iyi ama kötü
00 Yorumla
+1 yılDünya üzerinde yaşayan en tatlı varlıktır minyon kızlar:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kısa boy bence ben 1.63 'üm o bile kısa geliyo bana
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ameleus87 1.70 beğeniyorum bn
Cevap sahibi+1 yıl@ameleus87 yok çok farkediyo
+1 yılYoo aksine gayet sevimli olabilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Bence abartıyorsun
- +1 yıl
Bende mesela kılıbık biriyim ama kimseyi bulamıyorum. Hiç bir kız beni istemiyor
- +1 yıl
Yani bende birini bulamadım
+1 yılBence süper tam sevmelik lkgklklg
09 Yorumla- +1 yıl
Görüntü kirliliği. Ben 1 metre 68 santimim benim için süper lşglglşg
- +1 yıl
Evet diğeri görüntü kirliliği. Uyumsuz olur çok kgjhmömöh
- +1 yıl
Efcharistó hlkhllkh
- +1 yıl
Teşekkürler dedim glşglşgşl
+1 yılMinnak oluyorlar 🤣
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence çok şirinler :))
10 YorumlaKarakter kısalıgından ıyıdır..
10 Yorumla
+1 yılSuper Mario daki mantar 🍄
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet kötü.
10 Yorumla
+1 yıl160 boy bile bana az gelirken
00 Yorumla
+1 yılEy! 45 santim boy farkı var çok fazla
00 Yorumla
+1 yılO da fazla kısa bence ama kişiye göre değişir yine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Bitaneside beni begedi gtumun kenari
00 Yorumla
+1 yılCebime koyar taşırım onları ben :)
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim 140 dı yani 5 cm ile onu geçiyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim bu boyla ayakların kaç numara
- +1 yıl
Vaww iyiymiş
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görünmüyorlar yolda basıcaz bir gün
00 Yorumla
+1 yılYani o cücelik oluyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür 1.56 yım 😂😂😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne?
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nefes alması yeterli...
00 Yorumla
+1 yıl160 dan aşağısını kızdan saymam.
32 Yorumla- +1 yıl
Neyden sayarsın?
Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. çok sorun değil g.. ü yere yakın olmasında
00 Yorumlatam istediğin her türlü pozisyona gelir
00 Yorumla145 kız mi olur la 😄
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan işlevi 🤣😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. Yoo neden kötü olsunki
00 Yorumla
+1 yılMinyon cekiciligi var
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri