Bazı uzun boylu kızlardaki minyon kız hazımsızlığı ne olacak böyle?

Bununla ilgili baya bir soru ve yorum gördüm bazı hemcinslerim özellikle minyon kızları kendilerince aşağılamak adına sorular açarak hedef yaparak uzun uzun kötülüyor birlik olmuş bir biçimde kadın kadının daima düşmanı kurdu minyonlar kadınsı değilmişmiş miş güzel ve çekici olamazlarmış özgüvensiz erkekler kısa boylu kızları seçiyormuş yanına yakışanları seçmiyormuş aslında uzun kızlara dipleri düşüyormuş kısaları sevdikleri yalandan ibaretmiş sadece yatağa atılıyormuş kısalar ve kısa kızlar çirkin ve fakir erkekleri hakkediyormuş gülüyorlar birde gülerken başlarına gelecek sadece daha bir sürü hakaret vardı öncelikle kimse kimsenin boyu üzerinden kadınlığına laf atamaz ben ondan daha iyiyim o daha kötü diyemez daha az kadın da diyemez ve kötüsünü hakkediyor sadece diyemez onları ne ilgilendirir ne haddine neyi hakkedip hakkettmediğini kimi seveceğini sevmeyeceğini onlara mı belirleyecek sizin yaptığınız kadınlığa sığmıyor sevgi kapasiteleri o kadar dar ki sadece tekerleme gibi uzun boylu zengin yakışıklı biz hakkediyoruz falan diyorlar ve herhangi boyu kötüleme hakkını nerden alıyorlar bilmiyorum erkekli kızlı gereksiz aşağlamışlarda bulunmuşlar boş boş konuşmuşlar boşlar evde kalmış kız kuruları kendilerini avutuyorlar kısalar evlenirken bunlarda burada kendilerini kandırıyorlar ruhları hastalanmış doğrusu ardında kıskançlık olduğunu düşünüyorum net tek güven noktaları boyları diyeceğim gerçi tek güvenleri boyları olsa o kadar güvenseler kendilerine uzun uzun açıklamalarala kötüleme gereğine girmezlerdi öncelikle kimseyi boyuna göre kategorileyecek kadar aşağılık birisi değilim neyse ki boyun uzun da olsa ahlakın aşağılık olduktan sonra boş ve onuda geç hiç bir uzun boylu veya kısa boylu kızında boyuna laf atma hakaretler etme gereğide duymuyorum isteyen istediği kişi veya kişilerle olabilir herkes haddini bilmeli bence kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmiyor veya fiziksel özellikleri kimse boyunu seçmiyor herkesin kendine has güzellikleri ve özellikleri var herkes fiziksel özelliklerinde bir şeyler değiştimeyi ister gerek boy gerek daha başka şeyler olduğundan daha kısa veya uzun olmak falan biz sizler gibi erkek için hemcinslerini aşağılama gereği duyan acizlerden değiliz alın bütün erkekler sizin olsun 7 kocalı hürmüz olun ister metres parçası 2. Kadın olun sizde o potansiyel var bütün erkeklerin şeyleride sizin olsun bizler sizler gibi ölmüyoruz sizin yokluk başınıza vurmuş bize ne bu kadar kudurup komik komik hallere bürünmeyin biz erkekleri zorlamıyoruz bizimle olun diye sizler gibi kavga etmiyoruz boyla onla bunla bizimle olun talebinede girme gereği duymuyoruz kimseyi zorlamıyoruz erkeklerde istedikleri ile olabilir umurumuzda değil

Bazı uzun boylu kızlardaki minyon kız hazımsızlığı ne olacak böyle?