Benim boyum 1.76 ve 59 kiloyum ama kısa kızlara çok özeniyorum daha sevimli oluyorlar sizce uzun boy mu kısa boy mu iyi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bnim için ewet neden dersn zatn kendm 168 boy 75 kg eee bnim gözümde sevdiğim hatunumu bir kucagıma alıp doyasıya sarılıp öpüp onunla yumuş yumuş oynamak bir bebekmiş gbi ilgilenmek isterm uzun boylu bir kızı napim nereme sığdırcm kucagıma alcm dahada yükselck bir öpüp sarılamıcm o sıcaklığı o tatlı sewimliliği hiswedemedkten sonra napim bn öyle ciddi ilşkiyi bea şahsen bnim için bir bayan 155-165 60-70 kg arası tam miss gbi balık etli minyon insan ona bakmaya kıyamaz bea
Ne kısa, ne uzun iticidir... Herkes güzeldir, sorun olmaz. 2 metre de kız olur, 1.40 da... Takıntılı olmayın, iyi bir şey değildir. Her şeye takmaya başlarsınız, kararır hayatınız sonra.
Kilon az bu arada. Ben 1.60 boyundayım, ama 55 kiloyum ve aşırı zayıfım... Sen benden 15 cm uzunsun, en az 65 olman gerek o boyuna göre ideali o dur...
Evet bende sağlıklı kilo almak istiyorum ama nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum
Kilo alamıyor musun normal şu an ki beslenmenle? Yani sağlıksız alma tabii, hamburger yiyerek. Normal şu an ki beslenme tarzın aldırmıyorsa kilo, hep ot yiyorsundur sanırım. Belki metabolizma hızlıdır.
Aslında çok yiyorum ama kilom hep aynı, hep ot da değil yani sağlıklı yemekler yiyorum ekmek tüketmem sadece
Kepekli ya da tam buğday? Ekmeksiz olmaz ki. Ben beyaz ekmek yiyorum, zararlı biliyorum ama kilo almıyorum ben hep aynıyım. Sen yine kepekli veya tam buğday ye, sağlıklı olan bunlar. Bunlarsız doyulmaz, kilo alamazsın tabii. :D
Tamam dikkat ederim bundan sonra tüketirim 😄
bende 175 im ve en sevdiğim fiziki yönüm uzun boylu olmam. Ben mutlu bir uzunum :) uzun boy candır :)
kısalarda uzunlara özeniyor :D bence uzun iyi bende 1.73 üm çokta iyi daha uzun olmak isterdim
Cevap
39Cevap
Bu kızların uzun boy takıntısı nedir her insan kendince güzeldir anlatabiliyormuyum artık şu boy takıntınızı bir kenara bırakın kendinizi olduğunuz gibi kabul edin
Uzun kız diyince akan sular durur benim için ama türkiye de bulmak zor onlardan. olanlarında türünü korumaya almak lazım :D
itici degil de bizden uzun olduklari icin imkansız olarak görüyoruz ve ilgi gostermiyoruz. Benim ciktigim hatunlar arasinda rekor 1.73'tü.
Kime göre neye göre itici? Buradakiler oy birliği ile seni itici ilan ettiler diyelim... Ne yapıcaksın alttan kestircekmisin?
Düşüncelerinizi merak ettiğim için sordum, bu sitenin amacı da bu değil mi zaten?
Tabiki bu. ir kıyafet almakta karasızsındır. Atarsın fotosunu sorarsın... Kekini, pastanı, rujunu, allığını, hastalığını vs vs... Fikir alırsın. Bir nevi mini referandum gibi. Şunu anlamıyorum boyunu kilonu yazıp olumsuz yanıt aldığında değiştirme sansın olucak mı? Kendini olduğun gibi sev.
uzun kısa gorecelidir benden uzun olmadıgı surece sorun yok :d
neden senden uzun olunca ne oluyor ki
@geceVdeniz benden uzunlar beni pek begenmiyo :d yoksa benlik bir sorun değil :D
beğenirler merak etme :) uzun boy candır uzunları sevin :)
@geceVdeniz ben onları seviyom sen onlara soyle beni sevsinler :D:D
severler :))
@geceVdeniz teskkurler haftasonu icin guzel bir teselli :D
Hayır sadece erkek bulmakta zorlanıyorlar uzun boylu kızlar genelde kendinde kısa erkeler olduğu için :)
Ben de uzun severim :) ama boyum 172 :) acaba ondan mı sevıyom
Uzun bence daha iyi ufacik minicik insanlar evet sevimli ama uzun olmak ayri bisey
Benim icin iticidir. Minyon kizlar daha sevimli ve hos geliyor. Cocuk ruhlular ayrica. uzun boylu kizlar ise cok sıkıcı ve ciddi olduklarindan egoistliklerini de eklersek iticiler.
1.76
1.55-1.65 arasi
😊😊
Nasil yani anlamadim?
Haa evet. Yengeclere nefretim giderek arttigi icin tartismadan duramam😁😀
Cekiyor musun ki 😏
Sen suclusun demedim ki ne. bilim yengeclere guvenmem😁😁
Mankenlerin genelde boyu o kadar şimdi sana sorarım mankenler itici mi 😂 Smoke Weed Everyday Verho Verho Verho
İtici diyen hemcinslerin de var ama
Hemcinslerim öyle diyorsa öyledir Zaten mankenlerde itici hatun dediğin en fazla 170 olur
😒
Hea itici olduklarindan tum mankenlerin boylari uzun
İtici hiç sevmem Kısa boylular daha tatlı 160-165 civarı
Babamın güzel bir sözü vardı, aklıma o geldi: ''Kadının uzunu sokakta, kısası yatakta makbuldür.'' diye
gotu yere yakin olandan korkucan derler :))
Tercihim uzun boydan yanadir (1.70 ustu )
Hiçte bile bence mükemmelsin
valla bence kadın 170den uzun olmamalı.
uzun kız candır gerisi heyecandır
iyi boyun bence cok güzel :D
Boyuna göre çok zayifsin.
Evet kilo almam gerekiyor
176 uzunmu? tobe hasbın allah
bir kız için 176 uzun değilse 160 olanlar ne 😂
saygı duyuyorum efendim k. b cahıllık ettim yanlız 183 boyum var gerisini sen anla :D safdjfklşilk
7 cm nin lafını yapmayalim şimdi sjsndnf
wteyeu6ıto8ypuğ yapalım ya ona bakarsan gol bile sıfır virgul bilmem kaç cm yuzunden iptal oluyor ya :D
Boyum 180 cokta memnunum
Abartma sende 😂
@ömür-can bizim sulalemizde kisa kimsr yoktur en kisamiz 175 bizim
Yo abartmiyorum ispatlaya bilirim boyumun 180 oldugunu
https://www.tallerheels.com/am-i-tall.html Dünyada ki kadınların %100 ünden daha uzunsun :) Buradan da hesaplayabilirsin.
@ömür-can hemen bakicam
Normal boy benden 2 cm kısasın:/
1.80'den sonrası itici bence.
saçmalama neden itici olsun bence çok iyi.
Kaslıysa itebilir. Ama çekebilir de. Hmmm. Ilginç
Yoo kim demiş yalan söylemiş
erkekte boy varsa uzun iyidir
Çok uzun olunca kötü duruyor
Çok uzun da çok kısa da iyi değil en iyisi orta
Neden?
Tamam da, böyle demeyin. Üzülüyorlar. İnsanlar kendi mi seçiyor boyunu? Nasıl orta seviyeye ayarlayacak? Kısa da, uzun da iyidir. Herkes güzeldir, böyle bakın.
Ya öyle ister de herkes, kırılıyor bunlar. Alıngan tipler yani. Ben rahatımdır, ben gibi olabilseler. O yüzden her boy iyidir demeli herkesin, insanları kırmayı seviyor kimileri.
Kacsınkı sen?
Zaten o amacla yapanları anlamıyorum ben
Umursuyorlar işte. Bu da özgüvenlerinin eksikliğinden kaynaklanıyor. Her denilene takıyorlar, takıntılılar. O kişileri üzmemek için, hep iyi şeyler demeliyiz. Depresyona giriyorlar yoksa.
Eee, zaten öyle. Sanki kendi elde etmiş gibi boyunu. 1.90 boyu olan erkekler, alay ediyor herkesle. İşte kibir, ego... Kendi 1.70 olsaydı, o zaman alay edemezdi... Yani bunu kullanmamak gerek, ezmeyeceksin kimseyi.
Kılondagılımı önemlı ama sende nasıl?
Kilomdan ve hatlarimdan gayet memnunum sadece biraz daha kısa olmak isterdim
Kısa olsan hatların gene aynı olucakmıydı
Kilo problemim olmadığı için sorun olmazdı diye düşünüyorum
Olculerını bılıyomusun
erkekte boy sence kaç olmalı _?
1.87 en fazla
iyi saoll
1.75-1.83 arası çok iyi.
tipe göre değişir iticilik
C4 masallah :D
İdeal