11 günde 6 kilo verdim ve çok sağlıklıyım?

İki hafta önce tartıya çıktığım Zaman şok oldum. Evdekitartı bozulmuştur falan deyip sağlık ocağına gittim ve evde tartıştığımdan 2 kilo da fazla çıkınca resmen yıkıldım. Ardından eve gelip acilen kilo vermem gerektiğini düşündüm ve egzersiz yapmadan hem karbonhidrat hem proteini dengeli bir şekilde alabilmek için araştıra araştıra bir liste yaptım. Aç kaldığımı söyleyemem ama doyduğum da söylenemez☺️ her neyse buradaki en önemli husus metabolizmamızı olduğundan fazla çalıştırmak. Bunun için bazı bilgiler edindim tabi ki 3 lt su içmenin yanısıra 😔 mesela biber turşuları. Acının metabolizmayı hızlı çalıştırdığını söylemek yanlış olmaz sabah aç karnına ağzıma 4 adet turşucuk ardından 2 bardak su. Yarım saat sonra 1 adet haşlanmış yumurta yanına domates salatalık. Öğlede anneme 1 tane ortaboy patates haşlatıp yanına yeşil soğan ekledim. Akşama bir tabağı geçmemek üzere ezo mercimek ya da şehriye çorbası. Tabi mevsim meyvelerini balığı tavuğu eti 100 gr geçmemek şartıyla öğleden sonra 2-3 arası tüketip yiyebilirsiniz. Bu Zaman zarfında asla su ve sodadan başka sıvı bir içecek takviye yapmadım ve kesinlikle çaylarıma tek bir şeker bile kullanmadım tabi yemeklerimin içine tuz da dahil hiç kullanmadım. Sadece kırmızı pul biber ve karabiberle tatlandırdım o kadar. SiZlere tek diyeceğim şudur. Ben tam 11 günde ki bugün 11. Gün 6 kilo eksiğim ve gayet de sağlıklı ve dinçim. Artık öyle oldu ki ben istesem de midem istemiyor dolu dolu tabakları ekmekleri kekleri bisküvileri çikolataları kolaları kızartmaları yağlı yağlı yemekleri poğaçaları börekleri tatlıları baklavaları. Ha evde yapılan hamur işlerine lafım yok o kadar da değil ama kalorilerine bakın onu yediğiniz Zaman eksilteceğiniz yiyecekleriniz ne olacak ona göre iyi düşünün taşının:
11 günde 6 kilo verdim ve çok sağlıklıyım?