Bu atom vs dedikleri karışımlar gerçekten enerji verir mi? Arkadaşımı beklediğim yerde böyle bir büfe var da eğer veriyorsa her sabah içicem 😁
Cevabın nedir?
- u+1 yıl
ınsan vucudu ıcın gereklı enerjı karbonhıdrat ve sekerden saglanır. aburcuburlar bıze yapay enerjıyle beraber kalcada bırıkıme sebep olan goruntuyude verırken meyveler bıze dogal sekerı dogal yolla almamızı saglar. ama bu demek degıldır kı saglıklı dıye oturupta 1 kasa meyve yemek. dahası bahsettıgın atom vb seklındekı mmeyve ıceceklerı yogun seker ıcerdıgı ıcın, evet gecıcı bır enerjı verır ama senıde atom karıncaya dondurmez. dahası fazla yapay seker ıcerdıgı ıcın kotu seylerde dogurur.
enerjı ıceceklerınde ıse fazla kafeın oldugu ıcın evet uyanık tutar dınclık verır ama kalbıde cok zorlar.<318 Yorumla- +1 yıl
Yapay şeker derken, normal meyve sonuçta, neden yapay?
- +1 yıl
ıcındekı meyve oranı ne %100 mü?
ıcındekı meyveyı sana meyve konsantresı %35 der gerı kalanını nerden saglar sekerden. yapaylıgı burada.
ılla enerjı ıstıyorsan bı tane muz ye mesela sabahları ya da ballı 1 bardak sutle gune basla oh mıs - +1 yıl
Benim bahsettiğim atom cappy olan değil, büfelerde gözümüzün önünde sıkılan meyvelerden olan atom.
- +1 yıl
yıne fazla seker :( bak soyle bır durum var. dıyetısyenım bana oyle soylemıstı 1 bardak portakal suyu ıcın en az 3-4 portakal harcarsın. ama bır kısı aynı anda 4 portakalı yıyemez.1 bardak portakal suyundan sana gelen eker mıktarını dusunsene :/ hergun ıcersen 1 ayda barız 2 kg gelır hatta fazlası. ıstedıgın kadar yedıgıne dıkkat et. gorunmeyen bır durum bu :/
- +1 yıl
Kilo gelmesi benim için dert değil eğer ki sadece sıkıntı buysa. Ama kalp zorlaması falan kötü tabi :/
- +1 yıl
kıloyu tek basına dusunme... kılo sadece gorunuru. bunun kolestrolu var :/ sekerı var :/ bunlar hep tetıkler
- +1 yıl
Aman 20li yaşlarımda kolestrol olursa 40imda ölürüm zaten 😱 teşekkür ederim 😌
- +1 yıl
hıc oyle dusunme valla :/ 23 yasımda sınır ustu kolestrolum cıkmıstı :/
rıca ederım ne demek :) :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Doğrudan vermez. Meyvelerde şeker vardır evet ama bu bir ekmeğin yerini tutamıysak kadar azdır. Vitamin eksikliğinde oluşan kansızlık Demir eksikliği gibi hastalıkları önler. Enerji verme olayı budur aslında halsizliği giderir
10 Yorumla
- +1 yıl
Enerjiler günlük ihtiyaçların karşılanması için karbon hidratlardan yani özünde şekerlerden sentezlenir. Atom dedikleri şeylerin içinde bol fruktoz (meyve sekeri) ve bol bol vitamin bulunur. O yuzden evet bence gune başlamak icin gayet ideal bir besin öğesi.
#memekanserifarkındalık10 Yorumla
Her meyvenin ayrı besin değeri vardır. Bazı meyveler enerji dir mesela muz kivi v. b gibi bazıları ise vitamin doludur. Bir bazıları bağırsaklara iyi gelir bazıları vücudu dinç tutar güçlendirir yani her meyve cok yararlıdır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
44Cevap
Tabi ki.
Özellikle şu gözünün önünde sıkılan meyveler en iyisi ama çok pahalı.
Seyyar yerlerde 2 lira falan ama Taksim gibi büfüde 12 liraya mı ne almıştım. Fiyat sormamıştım hani bilseydim nah alırdım.
12 kilo meyvesini alırım o paraya qwe11 Yorumla- +1 yıl
Kadıköyde 3.5a aldım 😌
- +1 yıl
Meyve sularına güvenme içinde boyadan tut herşey var meyve özü hariç Yani onu içeceğine gerçek meyvelerden annen hazırlasın ya da sen öyle doğal beslen yani
13 Yorumla- +1 yıl
Sıkıyorlar gözümün önünde?
- +1 yıl
atom diyince kutu meyve suyu atom zannettım cappy nin :D Tabiki enerji verir içinde karbonhidrad şeker var. Vitamin deposu onlar zinde tutar insanı.
- +1 yıl
Yok yok büfe var orada sıkıyorlar. :)
- +1 yıl
illaki verir butcen uygunsa her sabah icmeye hic dusunme... ama keske o karisimlarin mevvelerini alsan annen sana siksa sabahlari daha iyi... anne eli degmisgibi hesabi 😆😆😆
12 Yorumla- +1 yıl
Ya işte evden 6 gibi çıktığım için saapamiyorum :/
- +1 yıl
ozamam napicani biliyosun 😆😆😆😆 ama o satte cikman buyuk mucize ben hic kalkamam sabah o saatte :))
Hayır enerji vermez. Meyve şekerleri sayesinde vücuda enerjiyi elde edecek kaynak yaratır. Şöyle düşün benzin arabaya enerji verir mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Yani? :/
- +1 yıl
meyve suyu kilo aldirir ama meyvenin kendisi enerji verir. yesil elma mesela kahve kadar etkili.
13 Yorumla- +1 yıl
Aldırsın sorun değil de enerji vermez mi? Ya da bu grip için olanlar var o da etki etmez mi:
- +1 yıl
enerji verir tabiki cunku kanina direk seker karisiyor. meyvenin kendisini yemen daha saglikli. kahvaltida sevdigim meyveleri dograyip kendine meyveli yogurt yapiyorum ben mesela. hem enerji verici hem ferah bir ogun oluyor. sen de dene bence
- +1 yıl
ozellikle yesil elma, muz ve turuncgiller
- +1 yıl
O karışımlardan ziyade, her sabah bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı bal ve bir dilim limon sıkıp iç hele de kış zamanı çok zinde ve güçlü tutar...
10 Yorumla - +1 yıl
günlük vitaminleri almak için faydalı elbette.
ama bir bardak değil bir kaç bardak içmen lazım
enerji vermez... vitamin alırsın... sadece
daha sağlıklı olur kolay hasta olmazsın...10 Yorumla - +1 yıl
Tazesini doğalını sıkıp içmek daha iyi bence atom falan hep fabrikasyon.
14 YorumlaYok bu büfelerde sıkıyorlar ya, atom dediğim onlar.
- +1 yıl
Heeee:)) tamam tamam kadıköy de vardı hatırladım aklım cappy atom A gitti:))
- +1 yıl
Yok onun tadı zaten hoşuma gitmiyor, meyve suyu gibi değil yani :/
- +1 yıl
Evet haklısın. Koruyucu falan maddeler var ya orjinalinin yerini tutmuyor.
ben denedim olmuyor şu an pekmez içiyorum bir fincan çok iyi geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
1 fincan pekmez?
Meyve şeKerdir, şeKer Karbonhidrat, Karbonhidrat enerjidir. FaKat enerji alacağım diye sabah Kahvaltisini atlamayın. Ayrca taze sıKılmKışta olsa meyveleri posas ile tüKetmeyi tercih edin. Su haline gelince fazla Kaloriye donüşüyor
10 Yorumla- +1 yıl
Muz gibi agir kalorili meyveler yersen verir :) mesela avakado da ornek olabilir
10 Yorumla - +1 yıl
Her yiyecek ve içecek enerji verir ama verdiği enerji miktarı farklıdır
10 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 662 cevap paylaştı. atomu parçalayınca nasıl patlıyor demek ki atom enerji veriyor :P
10 Yorumla- +1 yıl
enerji mi versin istiyosun o zaman ilk başta blender var ise biraz yulaf bir avuş yer fıstıgı muz elma portakal kivi ve biraz su al 2 dakika blenderdan geçir iç al sana içiçek dışardakiler seni açmaz
10 Yorumla - +1 yıl
Şeker gibi meyveler ne enerji vermesi uçuruyor. com :)
Demi breeeee @Kava-banga (hatırlat kanka :)21 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D :D bu iyiymiş bak :D
Havuc suyu kesinlikle enerji veriyor. Digerleri de etkili gune baslarken icerim ben.
10 Yorumla- +1 yıl
İllaki verir ama hergun icme birer gun arayla ic
Fazladini vucud atar anlami olmaz👍🏻20 Yorumla Vitaminli olduğu için enerji verir.
Bana enerji içeceği bile enerji vermiyor :)10 Yorumla- +1 yıl
Sonucta taze sikilmis meyve illaki bir enerjisi var yemek baska bir olay ama sivi halde olmasi kana daha cabuk karışmasini sagliyor
10 Yorumla - +1 yıl
Meyve suyunda posa olmadığı için şekeri daha yüksek olur ve şekeri yükselttiği için anlık enerji verir ama vitamin olarak meyvenin kendisini yemek posadan ötürü her zaman daha sağlıklıdır
10 Yorumla meyveler kalorisi düşük yiyeceklerdir; enerjiden çok türüne göre vitamin verirler
10 Yorumla- +1 yıl
aslinda annene soylesen sana meyvelerden karisik biseyler alsa ve sksa icsen daha iyi olurdu..
10 Yorumla - +1 yıl
Içerisinde bol miktarda vitamin olduğundan verir. Tabi taze ve sıkkma olmasına dikkat etmek gerekir.
10 Yorumla - +1 yıl
Türk bilim adamlarının dünyaya sunduğu bulunması en kolay ikinci icat...
Birincisi karışık ızgara...10 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,9b cevap paylaştı. meyveler enerjı vermenın yanı sıra bağışıklık sıstemını de guclendırır , her sabah bır elma !!!
10 Yorumlayapıstır vermez olurmu enerjiyi nereye harcayacan onemli olan o
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Meyvelerden cok kuru yemis karisimlari guzel enerji veriyor 😀
10 Yorumla Meyveler enerjiyi bırak alkol bile var içinde.
10 Yorumla- +1 yıl
bence akşam iç daha çok işe yarar:)))
10 Yorumla - +1 yıl
verir, kesinlikle denemelisin.
10 Yorumla - +1 yıl
Vermez mi. Ama meyve halinde ye suyunu içme
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
21 yaşına kadar hiç okula falan gitmedinmi sen:)
14 Yorumla- +1 yıl
Neden :/
- Cevap sahibi+1 yıl
meyvelerin vitamin ve enerji deposu olduğunu insan hiçmi görmez okumaz bir yerde:D
- +1 yıl
Vitamin biliyorum, enerji a ah. :/
- Cevap sahibi+1 yıl
aferin sana ozman otur 0,5
- +1 yıl
içeriğindeki fruktoz sayesinde verir tabii
10 Yorumla Verir tabiki vitamin deposu
10 YorumlaHayır ya bir etkisi olmuyor
10 Yorumla- +1 yıl
Ben içtikten sonra uyuyorum 😒
10 Yorumla Fazlası enerji patlamasına bile neden olabilir. :)
10 YorumlaMeyveler enerji veriyor
10 Yorumla- +1 yıl
Muz ye hergün 4 tane :D bak gör ne oluyor
10 Yorumla Valla meyveyi bilmem ama, rakı veriyor hani
10 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 348 cevap paylaştı. Verir, en çok enerjiyi de elma verir.
10 Yorumla- +1 yıl
Vitamin bol olur dogalsa
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
zannetmiyorum bende işe yaramıyor
10 Yorumla Verir ama çok zaralı
14 Yorumla- +1 yıl
Sana göre yararlı bir şey yok anladığım kadarıyla :) nedir zararı?
- +1 yıl
Karatay sevdiğim ve dikkate aldığım bir doktor değil. Teşekkürler yine de :)
Sağlık & Diyet konusunda 784 cevap paylaştı. Hersey hormon olmus sahte
10 Yorumla- +1 yıl
Evet verir.
10 Yorumla Sorman hata bence
10 YorumlaVerir
10 Yorumlaiç tabi çok iyi olur
10 Yorumla- +1 yıl
evet
10 Yorumla evet verir.
10 Yorumla- +1 yıl
Verir heralde
10 Yorumla - +1 yıl