Iki öğün besleniyorum. Kilo vermeye çalışıyorum. Çok zorlanmıyorum ama meyve yememeye başlamıştım. Her gün yemeyin diye duymuştum. Ama artıj yemeye karar verim. En sevdiğim meyveler kivi ve elma. En çok kivi yemek istiyorum. Her gün bir tane kivi yesem zararı olur mu?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Şeker tüketimini bırak ve günlük yürüş yapmalısın ve çok hareketli kalmalısın ben 1 ay şeker hamur işi beyaz un paketli ürün tarzı şeylerin kullanımını bıraktım katı ürünlerden daha çok sıvı ürünler ve sebze meyve haşlanmış tavuk ve kepek ekmeği tarzı ürünler tükettim akşamları da tempolu 150 dakika yürüyüş yapardım 4 5 kilo verdim 79 kiloyken 74 kiloya kadar düştüm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Sağlık & Diyet konusunda 1,2b cevap paylaştı. Diyet zamanı düşük kan şekeri olduğun için enerjik olmazsın zaten eğer şeker alacaksanda Glikoz yerine fruktoz olan doğal meyvelerden al yarım elma tavsiye ederim enerjiyi yulaf tüketiyorsan ordan alacaksın veya dilim ekmekten nasık besleniyorsun bir günün nasıl geçiyor
00 Yorumla- +1 yıl
Meyve istediğin kadar ye. Ekmek ve şekerden uzqk dur yeterli
15 Yorumla- +1 yıl
Tam buğday yiyebilir kendi yaparsa daha sağlıklı olur bence ben kendim yapıyorum sıfır tuz şeker sadece maya tam buğday unu ve zeytinyağı
- +1 yıl
@Melisim127 Ne güzel.
Bir ayda kaç kilo veriyorsun? - +1 yıl
Ben 7 ayda 98 den 60 düştüm
- +1 yıl
Ama aralıklı oruç çok yaptım kilo açığı yaratmak için
- +1 yıl
@Melisim127 Ayakta alkışladım :)
- +1 yıl
yan gelip yatmamak ve düzenli uyku ve beslenme ile hareket edilmelidir
00 Yorumla - +1 yıl
kivinin zararı olmaz her gün 1 elma da yiyebilirsiniz
00 Yorumla Diyet öyle birşey değil yendiğini azaltıp hareket edip kalori yakman lazımoturdupun yerden diyet sağlığını bozar sadece ve evet her meyvenin fazlası zararlıdır vitamin zehirlenmesi yaşarsın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Spor yapıyorum ve Leslie de yapıyorum. Oturduğun yerden gerçekten kilo verilmez haklısın. Ben hiç öyle yapmadım ama bir kadın görmüştüm çok fena sarkmıştı her yeri. Üzülmüştüm. Ayrıca spor yapmak çok zevkli zaten 😊
- +1 yıl
Valla her sabah bi küçük elma yerim kahvaltıda ve fındık ve ceviz yanında bazen kuru üzüm ya da mürdüm eriği ve yatta 2 adet taze hurma yiyorum bunlar bünyene enerji sağlar 👌🏻
00 Yorumla - +1 yıl
Sabah lari seks yaparak
00 Yorumla - +1 yıl
Her gün az az meyve yiyerek.
00 Yorumla - +1 yıl
Kişiye özel program hazırlayalım mı
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kafamız pilot geziyoruz bacım ne diyorsun🤩🌱🍁
00 Yorumla - +1 yıl
Kilon kaç
02 Yorumla- Soran+1 yıl
86 🏃♀️
- +1 yıl
Boyun kaç
Kalamazsın
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar.
Öncelikle nasıl enerjik kalabilirim?
Sorunuza cevap vermek isterim. İnsan bedeni ihtiyaçlarını yeterli miktarda karşılayarak (makro ve mikro besinler, yeterli sıvı alımı ve düzenli uyku ) enerjik bir bedene sahip olabilir. Enerji miktarını birebir etkileyen bir faktör daha var ki o da yediğimiz yanlış besinler. Mesele beyaz un ve rafine şekerli gıdaları sıkça yiyen biri kan şekerinde ki ani dalgalanmalardan dolayı sürekli bir yorgunluk ve uyku hali içerisinde olacaktır. Ancak protein, sağlıklı karbonhidratlar ve yeterli sıvı alımını dengede ve doğru şekilde yapan bir kişi gün boyunca enerjik kaldığı gibi kilosunu da rahatlıkla kontrol altında tutabilir.
Meyve tüketmek zararlı mıdır?
Hayır, meyve tüketmek kesinlikle zararlı değildir ancak miktarı çok önemlidir. Günde iki porsiyon (bir küçük elma ve bir mandalina gibi ) meyveden hiç bir zarar gelmez. Ancak meyve tüketiminde aşırıya kaçmak şeker alım miktarımızı çok artıracağı için vücutta yağ olarak depolanmaya yani kilo problemlerine sebep olabilir. Dolayısıyla her şeyde olduğu gibi burada da denge içerisinde olmak son derece önemlidir. Sağlıklı günler dilerim.