Aşırı derecede abur cubur yiyip kilo alıyorum iştah kesen şeyler?

Arkadaşlar meraba öncelikle şunu söyliyim aşırı aşırı yemeye düşkün birisiyim yerim kilo alırım ama az az alırım 1.70 boyum 57 kiloyum ama son zamanlarda yemek yemeyip sadece abur cubur yemeye başladım kilomdan fazla gösteriyiyorum ve zor kilo alıp zorda veriyoum. yemek yemeyi ve özellikle abur cubur yemeyi azaltmam gerek ama kesinlikle yemek yemeden yapamıyorum az az da yiyemiyorum yedim mi birden her şeyi süpürüyorum. böyle giderse ciddi anlamda çok kilo alıcam. ve de paramı yemek için harcayıp parasız kalıyorum bugün markette herkesin meyve sebze süt vs. evin normal ihtiyaçlarını aldığını benimse sadece cips kahve vs aldığımı farkedince kafama dank etti bu olay. hem çok israf ediyorum parayı hemde gittikçe kilo alıyorum. önceden abur cubur yediğimde sivilcem çıkıcak ya da kilo alıcam diye içim içimi yerdi ama artık yerken bunlar bile umrumda olmuyor yemek aralarında sadece su içip meyve yemekte beni katiyen kesmiyor midemin küçülmesi iştahımın kapanması için acilen bir şeyler yapmam lazım öneri lütfen..
Aşırı derecede abur cubur yiyip kilo alıyorum iştah kesen şeyler?