Arkadaşlar Burnumun tam girişinde derinin üstünde kızarıklık oluştu ve gözümde arpacık ve göz kapağımda kabarcık yaptı yeni başladı ilerlemeden krem sürmek istedim fakat eski kremlerimden hangisi geçirir bunları hatırlamıyorum hangi ilaçları kullanmalıyım şu an elimde " Bactroban " " Travazol " ve " THİOCİLLİNE " var hangisi iyi gelir benim hastalığıma acil yardım?
Merhaba geçmiş olsun. Ben şalazyon yani arpacık ameliyatı oldum. 2 hafta içerisinde ilk sağ gözümde alt ve üstte 2 tane çıktı 1 haftada geçti. Geçmesi için çay buharı yaptım. Daha sonra sol gözümde çıktı 1 tane onun da izi kaldı, ameliyatla aldırdım. Yani bir çay pansumanını dene.
Bir arpacık için ameliyat olabileceğimi pek zannetmiyorum malesef , ama sıcak su gerçekten işe yarıyor hatta bunu kendi başıma duştayken farketmiştim sıcak su deydirdiğim zaman direk iniyordu :) .
O yüzden çay pansumanı yap eğer şalazyon gitmezse ameliyat. Ama sana öneri ameliyat 10 dakika içerisinde bitiyor, hiç birşey hissetmiyorsun ne o an ne de ameliyattan sonra. Ama sakın ameliyatı izleme.
En İyi Cevaplar