Sağlık Hangi ilaca ihtiyacınız var? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Bu sıralar hangi ilaç lazım size?Hmmm #Edameda 🍦 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💊 Hangi ilaca ihtiyacınız var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçici kör olmam gereken ilaç olsa iyi olurdu, bazı insanların iğrençliğini görmezdim hahah mesela babası yaşındakilerle sevgili olani🤣🤣 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Sen yine de kör olma Cevap sahibi 1 yıl Doğru sonra nasıl gelcem yemeğe 🤣 Edameda06 1 yıl 😂😂
1AvUçÇiLeK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Arveles Nasıl olsa gebeşin biri başımı ağrıtacak mutlaka... 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Uyku yapıyoro ilaç lyrica daha iyi 🤣 ayakların yere basmadan yürütüyor 1 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Limonlu ve cikolata soslu ilac gibi dondurmaya 😅 1 0 Yorumla
Philosopher_71 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kullanmaya devam ettiğim ilaçları kullanmaya devam etmeye ihtiyacım olmalı. 1 0 Yorumla
Seapple Takip Et Xper 1 Yaş: 53 1 yıl Kendimi güvende ve değerli his edebileceğim bir omuz ilacına ihtiyacım var :-) 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. Ablam ilaçlardan bıktım bana göre ilaç üretilmedi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. rahatlatıcı birşeyler olmalı 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı. Saminleştirici olsa iyi olurdu.. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 938 cevap paylaştı. İlaca ihtiyacım yok. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yalnızlık ilacı varsa alabilir miyim 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Çok güçlü bir ağrı kesici 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Bilmiyorum kararsızım 😅 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gergedan seti 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Nee 😀 Yorumla Bischocolata 1 yıl Eee onca nöbetten sonra yorgunluk oluyor takviye lazım 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Djdjdjdjdj ne alaka ya Yorumla Bischocolata 1 yıl boş ver ince işler bunlar 😀 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kedy ilacına 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl O sende yeterince var 😂😺 Yorumla
Hakanlakal Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Lustral tabiki 1 9 Yorumla Edameda06 1 yıl O ödem yapıyor Yorumla Hakanlakal 1 yıl İyi uyku yapıyo ama Yorumla Edameda06 1 yıl Çünkü güçlü bir antidepresan Yorumla Hakanlakal 1 yıl Xanax daha ağırdır galiba Yorumla Edameda06 1 yıl Evet yeşil reçeteli o farklı, sürekli kullanılmaz Yorumla Hakanlakal 1 yıl Kullanıyomusun sen peki? Yorumla Edameda06 1 yıl Yok ama kullandığım oldu eskiden Yorumla Hakanlakal 1 yıl Geçmiş olsun umarım kullanmak zorunda kalmazsın bir daha Yorumla Edameda06 1 yıl İnşallah 😂 Yorumla
digitalmen Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. xanax mı kullanıyorsun 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır ya Yorumla digitalmen 1 yıl tamam o halde Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 642 cevap paylaştı. Aşk ilacı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağrı kesici 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. 450 mg lyrica 🤤 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 471 cevap paylaştı. Karar vereceğiz 🤣 1 0 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 310 cevap paylaştı. Parol 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 776 cevap paylaştı. Koparaks 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. çikolataya 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İçiyor musun xnax 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Yoo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Geçici kör olmam gereken ilaç olsa iyi olurdu, bazı insanların iğrençliğini görmezdim hahah mesela babası yaşındakilerle sevgili olani🤣🤣
🤣 Sen yine de kör olma
Doğru sonra nasıl gelcem yemeğe 🤣
😂😂
Arveles
Nasıl olsa gebeşin biri başımı ağrıtacak mutlaka...
Uyku yapıyoro ilaç lyrica daha iyi 🤣 ayakların yere basmadan yürütüyor
Limonlu ve cikolata soslu ilac gibi dondurmaya 😅
Kullanmaya devam ettiğim ilaçları kullanmaya devam etmeye ihtiyacım olmalı.
Kendimi güvende ve değerli his edebileceğim bir omuz ilacına ihtiyacım var :-)
Ablam ilaçlardan bıktım bana göre ilaç üretilmedi
rahatlatıcı birşeyler olmalı
Saminleştirici olsa iyi olurdu..
Eş ilacı istiyorum 😂
Tabiblerde ilaç yoktur yarama...😀
Uyku ilacı lazım bana
Varsa, bir kaç ml narkoz alayım..
İlaca ihtiyacım yok.
Yalnızlık ilacı varsa alabilir miyim
Ağrı kesici olabilir
Çok güçlü bir ağrı kesici
Bilmiyorum kararsızım 😅