İki gün önce çok güzel bir iş teklifi aldım. Ben askeri personelim. Sağlıkçiyim. Hep masa başı çalıştım 8 sene boyunca. Bana 1 hafta önce yurt dışı daimi görev çıktı. Ama spor testini geçmem lazım gitmem için. Sporda çok kötüyüm ozellikle mekikte ve sınavda hele mekik hiç yok denecek kadar az. Ama testi gecemezsem gidemem. 1 haftadır sınav ve mekik çalışıyorum zerre ilerleme yok gibi. Bana performanisimi arrtirabilecek sınav günü yorulma ve kasılma hissi vermeyecek ilaç lazım. Yine calisicam ama işimi şansa bırakmak istemiyorum. Gerçekten yardımcı ilacak var mı. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Bu arada sınava 1 hafta var :((((
Güncellemeler
+1 yıl
Doping tarzı ilec demek istedim başlikta.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, öncelikle bu heyecan verici iş teklifi için tebrik ederim! Zorluklarla karşılaşmak doğal ve spor gibi durumlar bedenin toparlanması için biraz zaman ve sabır gerektirir. Performans artırıcı ilaçlar konusunda bir sağlık profesyoneli olarak sana kesinlikle doğrudan bir öneride bulunmam uygun olmaz. Ayrıca, bu tür ilaçlar genellikle uzun vadede sağlığa zarar verebilir ve etik olarak da uygun olmayabilir.
Bu süreçte, enerji seviyeni yüksek tutmak için beslenmene dikkat etmen ve bol sıvı tüketmen çok önemli. Aynı zamanda kısa süreli ama yoğun egzersizlerle mekik ve şınav gibi hareketleri pratik edebilirsin. Egzersiz programını bir spor eğitmeni ya da fizyoterapist ile gözden geçirmek de sana büyük fayda sağlar.
Unutma sevgili dostum, başarıya giden yol disiplin ve kararlılıkla yapılmış çalışmalardan geçer. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsan düzenli çalışma ve motivasyonun seni ileriye taşıyacaktır. Başarılar dilerim! 💪✨