saçma bir soru ama çok gıcık oldum. bir devlette yaptılar. her hastanenin özelliği farklı. bu aralar çok serum yedim ve doğal olarak bıktım. ve serum yediğim için csnm bir sey de istemiyor?
Serum yapılırken yapıştırılan bantın izleri nasıl çıkar?

ömür boyu damardan tedavi görmeme sebep olan bir hastalık sahibi olarak yetiştim yardımına ^.^ son on gündür hergün serum yiyorum eroin bağımlısı gibi kollarla dolanıyorum ben de :/ kalk doğru banyoya bol köpüklü lifle kesele hemen gider diğer türlü kızartırsın kolunu. bidaha alırsan da o bantı kaldırırken söyle oksijenli su oluyor ya ondan sıksınlar o zaman öyle iz kalmıyor, geçmiş olsuun :)
rica ederim
O yuvarlakları söylüyorsan onu ıslak mendille ov, tamamen ıslak tut sonra birinden rica et ufak soymalarla acısız yok olur.
Kolonya sür hafif islak mendilde olur :)
Cevap
6Cevap
Bandın izleri alkolle çıkar, kolanyağında alkol vardır sürün çıkar.
Canının birşey istememesi normal serumlar gerekli olan herşeyi takviye etmiştir vucuduna
Ah meslektaşııım nerelerdesın sen yav? uzun zamandır görüşemiyoruz. :D @HelpMe659
Bende özlemişim kız :)) @HelpMe659
Ben de aşırı serum yerim iz 2-3 günde geçer ve canın bişey istemiyosa muz, sevdiğin bir çorba, kraker yemeyi dene 👍🏻
Asetonla geciriyodum ben ama cok dikkatli ol acik yere gelmesin ya da bosver kolonyayla hallet
Olmadı mı
Krem sür bölgeyi nemli tut ıslak mendille temizle 😉
Islak mendil daha da olmasa keselw
Kolonya ve pamuk ile iyice sil..
sabunlu su ile fırçala :) hemşireyim uleyn :D
Alkol kullan. Sıvı sabunla ılık suyla çıkar.
Herhangi bir yağla ovalarsan çıkar
aseton pamuk saniyesinde kaybolur :)
Soğuk su ile duş
Gecer ya
Zeytin yagı ile
Zamanla
En İyi Cevaplar